Nou stil de viatza (127)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Sigrid, merci, saptamana viitoare o sa iau si eu de proba.Eu ma gandeam ca poate merge si in salata.

Crystina, An-k, Olim, Andre ea si Cookie

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!

ioi, ce mult am lipsit...tuuu, asa rele si aprige cum sunteti si tot imi lipsiti ...
Tzuni, Carmen si Zuzi, dragele mele, sa stiti ca nu eram tocmai depresiva, ci doar stressata din lipsa de timp si suparata (dar nu depresiva) si nu din cauza de kile, ca teoretic ma invart in grafic, ma mai amagesc asa vreo cateva zile...no! Daaaar, fiindca vad ca de-o vreme nu-mi trece, va las in masochismul meu sa-mi dati cateva ca poate-mi trece, asta solutie inca nu mi-am aplicat-o...inca....

va las, ca am de strans prin casa, munca de jos ma bucura ca pe fiecare din voi, cred si ma duc dar sa strang, ca ce se aduna o saptamana tre sa strang io in weekend...

Edit: Diana, am vazut pozele tale, delicioase. Puahaha ce m-am distrat de unele, aia cu "mai merge o bere" e haioasa rau, pe gustul meu .

pove mai incolo...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

'Neata si de la noi.
Carmen sincer iti spun ca nu m-am mai urcat pe cantar. N-are rost sa ma stresez. Provoc si eu castigatoarele la o revansa in urmatoarea luna.
An_k si eu tot asa mananc gulia cu sare. In salate n-am incercat dar ai putea s afaci una de cruditati. Morcov, gulie, sfecla rosie si varza. Toate rase si condimentate dupa gust. Sanatate multa va doresc.
Tzuni . Ce program ai azi?
Crystina multumim frumos de complimente. Te-asteptam si pe tine cu ceva poze mai noi. De-acum ai slabit considerabil asa ca e musai sa te vedem. Si nu doar picioarele pe cantar, da?
Cami te-ai intalnit cu Leeloo la munte? Va distrati bine?
Mamicutzo cate si bomboane ai la activ???
Doina cum se mai simte Dorulet? Dar Oana? Sper c-aveti un weekend mai linistit.
Sigrid mi-am luat niste macrou dar nu cred ca-l fac ciorba. Cel mai probabil o sa-l fac la cuptor cu lamaie. Trebuie sa-mi inspectez meniul de la Scarsdale sa vad cand pot sa-l mananc.

Fetelor am sa va rog sa va calculati pe echipe cat ati slabit toate de la inceperea concursului. Am sa am ocup eu de procente si implicit de clasament. Multumesc frumos!

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetel-cum e in weekend?
Eu stau ...ok,relativ cu cantarul,aveam 80.500 dimineata.
Maine mergem la parada(eu cu Marc) si seara vine sotzul meu din Portugalia si luni e alta parada.
Sper sa nu raportez marti dimineata mai mult de 81.200,cat am avut saptamana trecuta.
Sa fiu sincera,abia astept sa incep Scarsdale cu voi!!
Sper sa se duca ceva kile,am dat jos 5 kile concursul asta ,sunt fericita,se cunosc...dar tragand linie tot grasa, burtoasa si supraponderala sunt.Arat binisor,omeneste dar mai e de lucrat la vreo 10 kile.
Nu pot sa-mi imaginez cum eram la 100 sau la 95.Ma uit in poze si ma sperii,nu ma recunosc.
Ceea ce vreau sa subliniez e ca nimeni nu e multumit vreodata.La 90 visam sa am 80,credeam ca o sa ating sublimul si imposibilul.Acum am 80 de 2 saptamani si ma simt mai rau decat eram la 90.Noutatea a disparut dupa maxim 3 zile cand mi-am luat hainele la rand si am remarcat ca mare diferenta nu e.
SI nu exagerez,recunosc ca arat mai bine,dar recunosc si ca nu sunt nici pe departe ce credeam ca o sa fiu.
Complicat de explicat,sunt intr-o stare foarte nasoala si ciudata acum-sper sa-mi revin cat de curand.
Va pup si va urez la toate o duminica frumoasa...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara!
Io de aseara sunt numai pe interzise. M-am suparat rau pe cantarul ala care arata 1 kg in plus fata de luni. Azi dimineata arata ca luni. Oricum m-am suparat pe el si-l pensionez. Azi mi-am luat un cantar electronic, care bineinteles arata kg in plus. Sabina, ce bine te inteleg acum!

Cum e concursul de saptamana viitoare? Raman aceleasi echipe? Cand declaram targeturi? Vreau sa ma apuc serios de treaba.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Mamicitzo te inteleg perfect si cred ca asta ne si face mai speciali si competitivi, faptul ca intotdeauna vrem mai mult si mai bine. Sunt convinsa ca anul asta ai sa devii ceea ce-ti visezi.
Andreea Ma bucur c-ai adus vorba de urmatorul concurs. Pentru acesta am deja o propunere si anume:
1. Sa inceapa pe 1 MARTIE 2007 si sa dureze exact o luna.
Pana atunci avem destul timp sa venim cu idei noi, sa formam noi echipe (daca cineva vrea sa renunte sau sa-si gaseasca alti coechipieri) si mai ales sa lasam echipa castigatoare sa se bucure de locul obtinut.
Astept pareri referitor la propunere. Si binenteles imi reafirm ideea de-a forma echipe cu cate o fata din fiecare categorie (sau aproape) pentru a avea aproximativ aceeasi greutate si acelasi targhet.

Elefantica

Mergi la inceput

Roxana ai terminat treaba?

Elefantica

Mergi la inceput

Zuzi, ai dreptate tu. Dar eu acum eram in verva. Mi-e teama ca pana pe 1 imi piere elanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea111 spune:

Pai si nu mai incepem de luni Scarsdale?
Ma bag si eu in seama pe aici ca sper ca impreuna cu voi sa tin mai mult de o zi regimul!Momentam ma cam simt outsider pe aici, stiu ca voi va stiti de mult timp da sper sa ma coptati si pe mine!
Daca nu , asta e , voi mai incerca incaodata de una singura!

Mergi la inceput

Deea, tinem, dar pentru noi nu pentru concurs.

Zuzi, ideea e buna. Daca ne hotaram asa eu incep Scarsdale saptamana viitoare.

Mergi la inceput