Nou stil de viatza (127)
Raspunsuri - Pagina 18
crystina spune:
Buna fetelor!
Carmen,aici sunt! 
Scriu pe fuga,ma duc sa o iau pe Lilly dela gradi.
Promit sa mai intru.
Zuzi,Tzuni si restul fetelor va pup!
P.S. Carmen ti-am trimis ceva pe PM..sa-mi zici daca-ti place.
sigrid26 spune:
Revin cu meniul complet:
D-cafea+2 pere+1 gulie
P-o para+2lg tocana ciuperci
S-jumatate felie paine neagra+2-3 lg tocana ciuperci
va pup
Mamica de printesa
de 5 anisori
mephala30 spune:
Neatza somnoroaselor!
Trezirea,
e gata.
Sigrid, ce putin papi si tu....
Meniul:
-un fel de budinca din piept de pui (piept, telemea si ou batut cu smantana, dat la cuptor) cu ardei gras
-o para
-mamaligutza cu branza de oi si doi ficatei
-Digesta, Activia
-doua pere, gutuie, mar
Si filme, plimbari....
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
Uitam: Crys, am primit, e super montajul!
(ultimele poze m-au dat gata
)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
crystina spune:
Neata fetelor!
In seara asta ies cu sotul la restaurant asa ca in timpul zilei o sa mananc fructe, multa apa si ceaiuri.
Carmen,mersi
Ultimele doua sunt opera socrului..si noua ne plac. Ce meniu super ai! Sa stii ca mamaliguta cu branza m-a dat gata..am salivat instantaneu!
Ce mai fac motaneii? Ce program aveti azi?
Tzuni,ia sa-mi reinnoiesc abonamentul la ProTv INTl..chiar nu m-am mai uitat de mult timp. Ceva frumos pentru saptamana viitoare?
Zuzi,Doamne ce frumosi sunteti!!
Pup toate fetele! Mai revin..ma duc la curatenie!
anangel_lexi spune:
Buna.
Azi am mancat 2 felii de paine cu crema de branza si o cana cu cappuccino. Cred ca la pranz o sa mananc pulpa de pui la cuptor cu salata de rosii.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
mephala30 spune:
Crys, de dimineatza am facut ceva treburi gospodaresti, mi-am adormit feciorii si acu ma uit la un serial. Astept sa vina sotul de la job si sa mergem in vizita la niste amici. Au o fetitza de 1,4 luni cu care Iustin se joaca frumos.
Voi? Sarbatoriti ceva? Sau e o simpla iesire la restaurant?
Tzuni producatoareo, ai timp de tine in week?
Delia,
(sa-mi spui unde te-am nimerit,
)
Week. odihnitor si aveti grija la ce mancati!
An-k, e gata diploma?
Se pare ca ekipa portocalie va fi desemnata castigatoare....bravo lor!!!
Zuzilici, cum te descurci cu dieta? S-a miscat cantarul?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
deea111 spune:
Hello!
Dupa 2 zile de bolit si antibiotice am inceput sa ma simt mai bine!
Azi am haladuit prin niste magazine de mobila , decoratiuni interioare si obiecte sanitare. Noi intentionam sa ne luam un apartament mai mare si cum eu tocami sanatoasa la cap nu-s am inceput intai cu cautatul mobilei.
am vazut o gramada de lucruri faine , concluzi fiind ca bani sa ai ca pe ca sa-i cheltui gasesti!
De mancat am mancat un sandvis cu paine integrala feta si legume iar mai incolo am de gand niste piept de pui la cuptor cu mamaliguta(ca mi-a facut Carmen pofta)
Un week-end frumos!
an-k spune:
Buna, buna, si scuze pentru absenta, dar miercuri am fost internata pt o operatiesimpla, mi-au scos 3 masele de minte care erau crescute inspre interior si se infecta locul mereu, se inflamau ganglionii de la gat... bine ca am scapat. Acum iau antibiotic preventiv si mananc mai mult piureuri dar nici de la pudding nu m-am abtinut
. Copii mei(sotul si Bia) au amandoi enterocolita- in loc sa iau eu, ca mi-ar fi prins bine- asa ca nu stiu unde sa ma intorc, cu tot cu scoala pe cap, cu toate ca am avut 3 zile concediu medical, joi si vineri m-am dus ca sa nu piedrd.
Mephala diploma acu o retusez si incerc sa o scot cu numele sus si textul jos da' nu prea imi iese, renunt si la verzuliul ala cu toate ca mie mi s-a parut ca verdele defineste intr-un fel stilul de viata sanatos... parca e prea vrede, o sa pun un crem... sau sa o las alba?
Echipa portocalie, felicitari, se pare ca veti castiga, va provoc la revansa ![]()
sigrid, tu cum mananci gulia? eu am tot vazut la supermarket dar nu stiu cum sa o fac.
Ieri am fost la sala, am facut pentru prima oara spinning (lectie de grup pe bicicleta o ora, la diferite intensitati si pozitii- stand jos, in picioare... etc) nu-mi vne sa cred ca am rezistat o ora, m-a felicitat si profa, a zis ca pentru prima oara m-am descurcat foarte bine.
Meniul de azi
D banana si o felie de paine neagra moale (british breackfast)
P doua senvisuri cui philadelphia light si aceeasi paine, piure de morcovi noi de la Bia
C o sa fac pilaf de pui cu morcov
Crystina, An-k, Olim, Andre ea si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)