Nou stil de viatza (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Carmen le-am facut publice dar nu stiu de ce nu merg. Mai incerc o data: aici. si aici.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, waw, ce frumosi sunteti!
...eu ma gandeam ca e vorba de evolutia ta, m-am inselat.....
Ai primit un cadou super din partea sotului. Sa-l folosesti cu placere. Bomboane mai ai?

Mey Tzuni, io mi-s lupul din poveste?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mey, io mi-s suparata foc. Toata saptamana am fost cuminte si cu toate astea cantarul imi arata 1kg in plus fata de luni.
Si colac peste pupaza am descoperit si primul fir de par alb.

Sanatate lui Dorulet! Off, ca rau e cu bb bolnavior!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Iaca si eu deja la scoala...noroc ca azi am o zi usoara, le pun la video Cei 3 purcelusi in franceza si am terminat , asa ca voi avea o zi usoara.....

Tzuni, fireste ca a invitatilor ma refeream....ma gandeam ca unii dintre ei ar trebui sa fie role-models pt. restul populatiei si nu intotdeauna sint...sau e pe baza first come first served

Va doresc un super weekend

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Doina sanatate multa lui Doru si sper sa fie doar de la dintisori. si lui si tie sa poti trece cat mai repede si peste problema asta. N-ar fi mai simplu sa mergi cu el la ? N-ai mai sta asa stresata.
Mephala multumim. Eu evolutie acum nu prea am ca deh! la cum a mers concursul asta pentru mine nici nu prea am cu ce ma lauda. Dar ca urc scarile fara febra musculara.
Khris asa ai in fiecare vineri program mai lejer? Apropos ce clase ai? Primare? Secundare?
Tzuni multumim de info o sa ne uitam si la Monica. Auzi dar am si eu o intrebare cum reuseste Netty sa se mentina asa slaba? Am vazut un reportaj despre ea si la ea acasa cred si tare slaba mi s-a parut.
Andreea nu fi suparata. Parul alb se vopseste si kg se va duce sigur saptamana viitoare la Scarsdale.
Fetelor azi la noi e mai cald (la modul ca nu bate vantul) si cred c-o scot pe Isabella la plimbare.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Multumesc ca v-atzi gandit la mine!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Doina, multa sanatate intregii familii.

Carmen, daca spun acum ce planuri am pentru weekend sigur se intimpla ceva si nu le mai pot duce la indeplinire asa ca spun duminica. E mai sigur.

Zuzilici, ma simt mult mai bine dar n-am scapat de tuse chiar de tot. Abia astept sa-mi reiau activitatile la sala, curind.

V-am pupat pe toate si un weekend frumos va doresc.
Sper sa nu uit sa ma cintaresc si sa pun poza.

Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Zuzi, programul lejer mi-l fac eu ca altfel as capia , predau la a 4, 5, 6a....de la anul voi avea 7 si 8 . Azi nu e frig intr-adevar, si e un soare de zici ca-s 30 grade cu plus... elevii mei au outdoor recess , asa ca poti incerca sa o scoti pe Isabella. Tu nu esti dornica sa te intorci la scarbiciu?

Delidana, insanatosire grabnica, cum o mai duci cu sportul?

In alta ordine de idei aseara facui vreo 250 abdomene de ma mirai si io, plus vreo 15 minute pe banda

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, de cand esti superstitioasa?
Poti sa spui ft. bine: "in week. am program liber ales"...adica, te lasi purtata de val (eu mereu ma las)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

despre interzisuri nu povestesc, va zic doar ce am sa mananc in 10 minute:
salata de rosii, ardei,ceapa, niste piept de pui, mozzarela, cimbru,un strop de sare si ulei de masline.
Spoer sa ma limitez la doar 2 felii de paine.

Tzuni, bb a intrebat, textual:

daca ma nasc baiat, pot s-o iau pe Tzuni de nevasta??

in schimb Sofia, care e la Busteni, mi-a zis aseara o poveste la telefonl, inventata de ea, si m-a intreabt: acuma dacam zis povestea, a adormit bebelusul??

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput