Nou stil de viatza (127)
Raspunsuri - Pagina 16
mephala30 spune:
Delia, vad ca stai la panda, cu pusca ![]()
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Delia, vad ca stai la panda, cu pusca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
...zise lupul!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
Delidana spune:

Hai ca-i buna poanta....zise vinatorul. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Ma duc sa "impusc" ceva prin bucatarie, ca mi-e o foame de mor si al naibii pui, nu vrea sa se gateasca singur. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Sunt si io prin zona, fara pusti si alea-alea. Eu azi pap fructe, asa m am trezit de dimineata cu o pofta enorma de fructe. Pana acum am papat 1 para mica si doo portocale, dementiale, nush cine le a clonat sau fabricat, dar duuulci, o nebunie !
Diseara vad ce pap cu Giulik, probabil piersica sau vedem noi
.
Cine ce mai papa azi ???
O zi faina tuturor ! 

Sanatate multa voua si puilor vostri !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
Sabina spune:
Daria, io nu va zic ce pap ![]()
ziua a inceput sanatos, kefir cu o felie mare de paine neagra., o mandarina si cafea slaba cu mult lapte.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Daria, io nu va zic ce pap
ziua a inceput sanatos, kefir cu o felie mare de paine neagra., o mandarina si cafea slaba cu mult lapte.
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
...si cu ce ai continuat dupa juma de ora?
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
Tzuni spune:
Zuzilici, te-ai trezit?
Hai, povesteste-ne ceva! Ca fetele astea stau pitite si nu stiu ce fac! Mai mult ca sigur ca mananca! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
Zuzilici spune:
Iaca m-am trezit dar is inca adormita. Isabella s-a trezit de la 4:30 si n-a mai vrut sa doarma. Am trecut prin toata rutina de dimineatza si abia dupa ce si-a facut nevoile la olitza a mai adormit un pic. Acum sunt un pic zombi dar ies imediat cu cateii si-mi trece. In rest anul asta F a fost foarte practic de Valentine. Mi-a luat un nou MP3 ca sa nu ma plictisesc cand alerg si-o cutie de bomboane de cioco Lindt fara zahar. 
Tre' sa plec acum dar am sa revin.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica