Nou stil de viatza (127)
Raspunsuri - Pagina 21
andre_ea spune:
Fetelor, eu propun ca maine la raportul final sa specifice fiecare cat a slabit in total de la inceputul concursului.
Eu am incercat ieri sa calculez la echipa rosie totalul dupa 3 saptamani si m-am blocat la An-k unde pare ca in prima sapt. a luat in greutate. Nu mi-e clar, mai ales ca n-am fost chiar de la inceput. Si zic ca e mai usor de calculat daca declaram din nou kg. slabite in total.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delidana spune:
Am pus si eu poza: www.wrongspelling.com/enjoythesilence/scale.jpg" target="_blank">Cintarire. Cred ca putem face si un concurs de sosete, ce ziceti? ![]()
In alta ordine de idei imi pare rau ca n-am ajutat echipa verde cu mai mult, am reusit sa slabesc doar 500g luna asta, dar tot e bine ca nu m-am ingrasat deloc.
Nu cred ca voi mai participa la un alt concurs pentru ca sper ca de saptamina viitoare sa incep iar cu sala si sa scap de ultimele 2 kg cit de curind.
Carmen, am vazut "Iluzionistul", mi-a placut foarte mult desi mai vazusem un film in genul asta, finalul m-a lasat cu gura cascata, nu ma asteptam. Un film foarte interesant. 
Am mai vazut si "Babel", de data asta la cinema, si asta mi-a placut dar mi-a lasat un gust amar...
Inainte sa intru la film am vrut sa-mi iau niste floricele, nu mai rontaisem de mult si mi s-a facut pofta, ma asez frumos la coada si ii zic tipului de la casa ce vreau. Imi arata un "combo", floricele si un pahar de plastic cu o bautura racoritoare, eu ii zic frumos ca nu vreau decit floricele (aveam deja o sticla de apa la mine) si el zice: imi pare rau doamna dar nu vindem decit combo.
I-am zis ca foarte rau face si el mi-a zis ca asta e politica companiei.
Asadar am ramas fara floricele, dar m-am consolat cu niste chipsuri. ![]()
Khristin, acum citesc "Insomnia" lui Stephen King si ieri cind am fost in oras am nimerit la un Mall cu o ditamai sectiunea de carti si acolo peste cine crezi ca am dat
...bineinteles, un raft intreg de Stephen King si o carte noua pe care o cautam de ceva timp, "Gerald's Game" se numeste, pe care am sters-o de pe raft in 2 timpi si 3 miscari.
Cred ca as fi stat acolo citeva ore, cu nasul in carti.....dar imi incepea filmul asa ca am plecat relativ repede.
Va pup.
Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Fetelor, eu propun ca maine la raportul final sa specifice fiecare cat a slabit in total de la inceputul concursului.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Subscriu!

Edit: Si mai fetelor scrieti si cate kg. ati slabit nu doar poza caci o sa-mi ia o vesnicie sa verific fiecare poza. Multumesc!

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)Elefantica
mephala30 spune:
Salut!
Delia, si noua ne-a placut ft. mult 'Iluzionistul'.
Zuzilici, referitor la data inceperii concursului, mi-e indiferent ca incepe maine sau pe 1 martie.
Ma inscriu.
Si mi se pare normal ca fiecare sa spuna cate kg a slabit de cand a inceput concursul. Plus poza...cine doreste...
Diana, ce seriale ai vazut pana acum?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Zuzilici spune:
Si mie mi-a placut "Iluzionistul". In sfarsit un film care a meritat vizionat. Asta dupa o lunga perioada de filme fara substanta.
Cat despre concurs si eu continui. 
De maine pe baricade: Scarsdale. Fetele sunteti gata? V-ati facut cumparaturile aferente?
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
an-k spune:
Ultima varianta de diploma arata asa
http://good-times.webshots.com/photo/2440618810068484005puUzlc
Am pus echipa portocalie, daca e cazul schimb. Sper sa fie mai bine acum.
Crystina, An-k, Olim, Andre ea si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
an-k spune:
Azi am fost si noi la carnaval si am reusit sa inghit niste cipsuri... nu mai mancasem de un an cred... au fost asa bunee

Fetele, vreau si eu sa consult dieta 'magica' scarsdale, as incepe de maine cu voi. Aaaa si ma inscriu negresit la urmatorul concurs la care sper sa fiu mai constiincioasa.
Zuzilici eu am inceput concursul la 85kg.
an-k spune:
Am mai gasit asta despre Scarsdale
www.csid.ro/index.php?id=10&tx_ttnews%5Btt_news%5D=567&tx_ttnews%5BbackPid%5D=&no_cache=1" target="_blank">http://www.csid.ro/index.php?id=10&tx_ttnews%5Btt_news%5D=567&tx_ttnews%5BbackPid%5D=&no_cache=1
Mi se pare greu sa pap doua saptamani salata fara un strop macar de ulei de masline.
Grapefruitul o sa il inlocuiesc cu portocala sau alte fructe- ca nu-mi place deloc.
Painea proteica poate fi wassa??
Rosiile nu se pot manca si crude?
Ok am citit-o si recitit-o, rosiile o sa le pap crude si cu uleiul pt salata astept sa vad cum faceti voi.
dordia2000 spune:
Fetelor, eu intru sa dau raportul cu poza maine seara ca.....ma duc la serv si ajung pe la 19.00 in cel mai fericit caz. Lunea trecuta am ajuns la 21.30 asa ca....nu am cum intra pana la ora aia!!!
Va poopp!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
deea111 spune:
Eu sunt pregatita pentru Scarsdale!
Voi ce fel de paine mancati? Am vazut pe site pine cu continut proteic mare(peste 20%).