Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Carla, sa fie intr-un ceas bun! Draguta Alexandra, ca o papusica...
Moamaaaaaa, Saryta, complexezi forumu'!!! Ce slaba esti!!!! ...si dupa 3 copii...fetelor, nu scapati pozele...
Crykett, felicitari pt botez! imi pare rau ca ati avyt pb de sanate...sper ca sunteti bine acum si vei fi mai des alaturi de noi...
bebinuta, sanatate Adei si sa ne tii la curent cu ce spune pediatra..
nusica, nu cred ca a inceput cineva diversificarea inca...sau cine stie...cu "sfaturile" unor pediatri "buni" te poti astepta la orice...eu zic sa mai astepti putin...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Mie pediatra mi-a recomandat pe cel de la farmacie spunand ca este pentru meningita si pneumonie ,daca vreau sa-l fac,daca nu ,nu .Ne facea si noua numai o intepatura .Dar fiindca l-am cumparat a facut a doua injectie in piciorul celalalt .Fiindca,spun ce mi-a spus ea,ACT-HIB-ul nu e compensat si trebuie cumparat ,daca vreau .
Deci DANDUSA intreaba-ti pediatra daca trebuia sa-l faci si pasta si vezi ea ce spune.

-----------------------------------------------

GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am descoperit de ce era m,arait de dimineata: i s a umflat un degetel, de la unghie...e rosu si umflat, acum s a facut toata falaga.dr are tel inchis....

azi nu prea am timp sau dispozitie de conversatie dar promit ca recuperez

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc ingerasa

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

cu ce i-ai taiat unghiutzele??sa fie de la asta?

quote:
Originally posted by dianocica

am descoperit de ce era m,arait de dimineata: i s a umflat un degetel, de la unghie...e rosu si umflat, acum s a facut toata falaga.dr are tel inchis....

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

dandusavaccinul de la stat are 2 componente:picaturi=antipolio si o injectie antidiftero-tetono-pertusis.Cea de-a doua injectie e pt hemophilus influentze,iar mie mi-a reccomandat pediatrul sa-i fac o singura doza dupa virsra de un an.Anca a reactionat bine la vaccin,afacut putina febra a doua zi.i-am dat alternativ nurofen si panadol
ruxandra merci pt listuta
mirosucces la dr. ,va tinem pumnii si sa auzim numai de bine

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
url="url="http://new.photos.yahoo.com/aurasvaduva/album/576460762389467597poze ANCUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by dolores

cu ce i-ai taiat unghiutzele??sa fie de la asta?

quote:

poze dolores
album David Cristian

sunt relativ netaiate...mereu cu forfecutza lui rotunjita. cred ca s a infectat...o fi crescut in carne... dar nu stiu ce sa i fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele...eu de abia am sosit de la pediatra...de aseara Mark a inceput sa tuseasca si sa stranute de cate 4 ori intruna si azi dimineata la fel si ochisorii erau umezi si rosii asa ca am zis ca nu are rost sa ma stresez...mergem la medic si vedem ce e...ma bucur ca nu a fost nimic...mananca mult si vomita si asta ii irita nasul si gatul...deja are 6,600 kg..nu ii vine sa creada nici pediatrei ce bine pune pe el!
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebarea cu statul in fundulet....!
Multumesc pentru aprecieri....Mark va fi un forumist.....
Nu am timp sa va raspund la toate deoarece sunt in graba....tati mi-a facut o surpriza si asta seara ma duce la restaurant...asa ca trebuie sa-i las laptic in sticla...trebuie sa ma aranjez si eu cat de cat....de burta nu am cum sa scap in cateva ore....!
Asa ca urez "La multi ani"..Valentinelor si Valrntinilor si nu in ultimul rand bebeilor care astazi mai adauga o luna!!!!
Va pupic pe toate!!!!
Mirona...deja aseara am ascultat cd-ul cu piesele de la tine...mersi inca odata...e super.!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

quote:

am descoperit de ce era m,arait de dimineata: i s a umflat un degetel, de la unghie...e rosu si umflat, acum s a facut toata falaga.dr are tel inchis....[help

Tamponeaza-l cu putina betadina si da-i pace. Intre timp mai incearca la dr. pt. linistea ta. pe degetel

Emma
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
Poze noi

Poze calde

Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

dianocicaprobabil ca are un colt de unghiuta .teoretic ar trebui eliminata cauza inflamatiei,ar trebui scos coltisorul,dupa ce dezinfectezi zona.Daca nu poti ,pina cind dai de dr. ,cred ca ai putea sa-i pui o compresuta rece ,mai reduce inflamatia si durerea

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
url="url="http://new.photos.yahoo.com/aurasvaduva/album/576460762389467597poze ANCUTA

Mergi la inceput