Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 28
auras_v spune:
dianocica poti sa folosesti betadina sau alcool
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
url="url="http://new.photos.yahoo.com/aurasvaduva/album/576460762389467597poze ANCUTA
Yagmur spune:
La Multi Ani sarbatoritilor nostri de azi:
Daniel de laura13 
David William de iulia P. 
Darius Cristian de madaluta 
Rares Andrei de danutz 
laura, sintem destul de bine; ieri a facut kk singurel.. dar colicii nu ne dau pace... 
mirona, ce super e filmuletul... bafta maine la control
angi, e o scumpa comoara ta
daphna, bine ai venit
dianocica, bafta cu degetulul dmic
as mai fi scris dar a dat alarma luchitza..
pupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
deeaA spune:
pe toate si pe ai vostrii frumosi bebei
si eu pe aici ,dar am lipsit motivat.Bebe al meu a fost racit,am luat antibiotic ,dar multumim lui DD ne-a trecut.Apoi am mai av.o problema plangea non stop si m-am stresat si eu(ca vad ca e la moda pe aici ca imi moare baiatul de foame,in fine,am fost la dr. l-a cantarit are 5.230 kg la aproape 1 luna jumate ,zice ca e ok si plec acasa fericita;totusi baiatu continua sa planga mereu,chiar si in brate si dc vb cu el,fugi iar la dr.se uita la el n-are nimic,adica nu e bolnavior dar spre linistea mea imi da o trimitere la BUDIMEX sa se uite aia la urechiutele lui ca poate are otita si de aia plange asa rau.Acu ca mi-am spus si euof-ul,sper ca nu v-am plictisit,urez si eu un calduros
si nu te lasa intimidata ca mine de
care si-i dau toata ziua fetele,ele se cunosc de mult.Ca asa as vrea si eu sa vb cu ele,dar nu-mi da voie plangaciosul meu deloc decat mai apuc,asa cand trec pe langa calc.cu el in brate sa va citesc si sa ma uit la poze,apropo aveti niste bebei tare,tare scumpi as vrea si eu sa pun dar nici acu nu mi-am desprins urechile sa reusesc si eu,dar mai incerc,nu ma las.
Imi pare atat de rau cand citesc ca va intalniti in parc la IOR,pt mine e cam departe ca al meu urla si afara de zici ca-l tai si tre sa fug repede in casa,mai rar doarme dupa care urla.
Hai ca v-am plictisit destul si oricum nu mai pot sa ma si legan cu bb in brate si sa si scriu.Va
pe toate si pe ai vostrii frumosi bebei.
deeaA
de DAVID IONUT
danutz spune:
Buna fetelor,
In primul rand multumim din suflet pentru urarile de 'La multi ani' pentru cele 2 lunisoare implinite azi.
La multi ani celorlalti sarbatoriti de astazi: Daniel de Laura, David de Iulia si Darius de Madaluta.
Bun venit fetelor noi si sa scrieti mai des ca unele (a se citi subsemnata...)
Noi vom sarbatori prin vaccin!!!Ca stau de luni cu vaccinul cumparat in frigider (o sa facem Infanrix Hexa) si ma chinui sa-l aduc pe doctor la noi. Si sunt un car de nervi...asa cred ca se intampla cand pediatrul e mare somitate in materie, nu-l gasesti niciodata, sau cand il gasesti e fff ocupat.Ma intreb pt ce mai are cabinet fiindca niciodata nu e acolo...? In sfarsit, in seara asta o sa mergem la el acasa pt vaccin si pt controlul de 2 luni.
Noi avem sambata asta botezul, apropo de ce intrebai tu Dolores, il facem intr-un club, pe stilul dans, bar si bufet suedez. Bebe nu va fi cu noi, am spus la toti invitatii ca daca vor sa-l vada sa vina la biserica. Banuiesc ca, in cazul in care sunt multi invitati, nu merge formula asta, in cazul nostru suntem cam 40 si f apropiati, asa ca mai toti au apucat sa-l vada pe bebe macar o data si deci nu conteaza prea mult daca nu or sa-l vada sau nu la botez. Cu alaptatul...bebe nu prea se mai trezeste noaptea, daca o sa se trezeasca, mama ma suna, eu hop in taxi si in 10 min sunt acasa fiindca clubul e aproape.
Pe ploaie nu l-am scos pana acum, cu toate ca avem husa la carut. credeam ca astazi e o zi buna pt a-l scoate sa inauguram husa, dar doarme prea adanc ca sa-l trezesc...
Dianocica si eu am sanii fleasca peste zi, cand suge din 3 in 3 ore, dar totusi au lapte in ei. mi-am dat seama intr-o zi cand a varsat si nu mi-a venit sa cred cat lapte a supt... nu renunta la alaptat!!!
La mine Galactogilul a facut minuni la inceput, apoi am baut ceaiuri de anason si chimen si un ceai de la Humana pt stimulare lactatie.
Bebe primeste completare doar seara dupa baita, cam 70ml si doarme cam 6-7 ore fara intrerupere. A luat bine si in greutate, duminica avea 5860g.
Ruxandra_sbutile informatiile despre actele pt indemnizatie...trebuie si eu sa ajung sa le depun sapt viitoare...
Clemoni, inca nu a venit CM-ul dar nici nu e binevenit acum!!! Sa faca bine si sa mai stea ...Umidificator am cumparat de pe net de la 'bebelusul tau'
Dianocica, betadina si baneocin praf pe locul de infectie. La noi a functionat!
Fetele, o intrebare...folositi balansoar? Si daca da de care? Fiindca Rares al meu nu suporta sa stea singur cand e treaz deloc. Si ma gandesc ca ar fi o investitie buna.
Va pup si revin daca mai pot!
Danutz, mamica de bebic Rares
adinazot spune:
Ma apucat si pe mine cheful de poze,asa ca cine doreste ne poate vedea!!!pupici la gasca!!!
http://new.photos.yahoo.com/adinazotinca/album/576460762389632418
Adina si Alessia Maria
poze,ALESSIA MARIA http://new.photos.yahoo.com/adinazotinca/?change_count=0
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://new.photos.yahoo.com/adinazotinca/album/576460762386898595
deeaA spune:
Scuze,ultimile cuvinte au aparut si la inceput...bb e de vina![]()
si lui DANIEL de LAURA 13
deeaA
de DAVID IONUT
angi_m spune:
dolores, si noi tot la un local care are camere de inchiriat facem botezul (in mai), si are si o gradina frumoasa. O sa o tinem pe Iulia in gradina sau in camera aceea cand va trebui sa doarma.
Pe ploaie n-am iesit deloc pana acum ca si mie mi-a zis pediatra sa nu o scot pe umezeala. Va tin pumnii sa fiti bine si sa nu raciti 
raluca, super pozele (slide-u) de la botez. Adina e o scumpa. Din cate am vazut n-a plans, a fost o cuminte 
cleomoni, mie mi-a venit CM dupa 6 sapt. de la nastere si eu inca alaptez. Dar e foarte posibil sa vina si dupa 5 luni daca alaptezi. Asta nu inseamna insa ca nu poti ramane insarcinata
.
miro, Iulia mea este agitata cand are gaze sau are un kk pe teava. In rest e vesela si cuminte. Eu nu stiu cand a avut Iulia pusee de crestere. Tin minte ca a fost o noapte acu o sapt. cand m-a trezit foarte des sa manance, insa pe graficul greutatii ei nu se observa nici un hop in perioada aceea (mircea are un pitic si o cantareste la 2 zile
)
alexandra, eu stiam ca forumul asta creaza dependentza, dar sa se transmita de la mama la copil nu credeam. Pupici lui Mark forumistul 
daphna, bine ai venit printre noi. Imi pare rau ca nu stiu cum sa te ajut cu problema ta. Incearca sa mai schimbi o data medicul.
donia, eu aud prima data acum de rotavirus. O sa tzin minte sa imi intreb pediatra.
yagmur,
pe Luca, sa nu mai planga 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php" target="_blank">varsta Iuliei
deeaA spune:
Danutz si eu am botezul sambata asta,dar parca n-as avea ghinion destul,fratele sotului meu e in stere grava in spital asa ca adio petrecere,oricum nu faceam mare lucru ca-l faceam acasa.Iar cu balansoarul,pt. mine n-a fost o investitie buna.ca nu sta deloc dar poate ca al meu e f.plangacios,da-ti seama ca plange si in brate,dar am unul de la PRIMII PASI a aratat o poza cu el....nu mai stiu cine.
deeaA
de DAVID IONUT
bamboletta spune:
Hop si noi 
Dupa ce am scris ditamai mesajul mi s-a blocat pc-ul si am pierdut tot 

of 
Daniel de laura13
David William de iulia P.
Darius Cristian de madaluta
Rares Andrei de danutz 
Avem un nou Slideshow fulgulet Antonia
Carla2005-frumoase pozele de la botez 
Danutz-noi avem balansoar de la Graco imi este f util 
Adinazot-wow ce bine arati
si fara burta
Alessi e o scumpa 
Dianocia-
pt.dmic si pt.tine 
Alexandra-distractie placuta diseara 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia
alexandra_25 spune:
A adormit Mark...am facut
si am fugit sa va mai scriu...!
Angi_m....
si de la noi!
Bambo..multumesc....si e atat de frumoasa Antonia si are niste ochi asa de ecxpresivi...!..
Vai Adinazot...cat de bine arati....cine ar zice ca ai nascut...oare voi ajunge si eu vreodata sa fiu asa..
..frumoasa foc Alessia...are cu cine sa semene....
Cleo....eu am baietel...nu fetita....
...

Dolores....
....nu am reusit sa iti raspund mai repede la intrebarea care ai pus-o referitor la botez....noi l-am facut la restaurantul unei pensiuni...am facut un meniu..cu un aperitiv bogat si o friptura...au mai fost fructe si tortul...si bauturi...!Fiind pensiune am rezervat o camera si Mark a stat acolo...doar la inceput a stat in sala cand am venit de la biserica si la tort!Muzica a fost de la PC..

Yagmur,Asiza....ardelencele mele dragi....

Roxanica....iar ai disparut????
Aelita...pupa mama fata cu foc...!

Gataaaaa.....am fugit....sunt in contratimp....vine tati de la servici si eu nu m-am aranjat......
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark