Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by danita

salutare fetelor
ingerasa - ce face maya ? tot mucisori ? BeBelusca

Danita, multumim de intrebare!
Maya mai are mucisori, dar ii dau Eurespal pt tuse si Colargol (pic nas) pt micisori. Din fericire fabra nu are, rosu in gat nu, eci suntem cat de cat ok, asteptam sa treaca si astea...
Ieri am facut si noi vaccinul de 2 luni, cel cu 6 valente, nu cel de la stat...dar a durut-o, ca a plans rauuuu.
Am facut si eco la sold si fontanela (nu are nik, dar asa vrea pediatra, sa le faca toti copilasii ei la 2 luni, sa ie sigura ca sunt ok). La eco a dormit duuusa.
A fost extraordinar de cumintica...

Ref cat laptic bea si faptul ca sunteti atat de preocupate de ml, are dreptate Asiza, atata timp cat iau ok in greutate, nu ar trebui sa va faceti griji cate mese au pe zi sau cati ml papa.
Maya, de ex, a luat 800 gr in l1 si 900 in l2, adik super bine....sapt trecuta, daca va amintiti, eram si eu putin ingrijorata ca luase 120 fr numai, dar sapt asta a luat 290, deci a recuperat...au si ei per si perioade...
Maya si-a scazut nr de mese la 5 de mult timp. Si nici nu mai sta atat de mult ca inainte la san, pt ca acum are fortza si trage mai repede.

Va pupam si nu va mai faceti griji daca bebii iau cat trebuie in greutate, adik 750 gr in lunile 1-4, 500 gr urmatoarele, apoi 250 gr...

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa noi l-am facut pe cel de la sta, 2 picaturi si o singura injectie!
fug sa pap si revin!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

buna!m-am gandit sa va vizitez si eu,ca fata mi-am inscris-o mai demult,dar nu am avut ocazia sa va citesc prea mult.voi la cat ati inceput sa le dati la bebei suculete si cereale?

nusica,mama lui ely

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

merci chris.. si tie un

cine sta in Dr.Taberei???poate ne vedem la plimbare in parcul Moghioros

ruxandra,cum mai e grigore?

asiza..merci.m-am mai linistit.asa e,iti aduci fff bine aminte ca mama sta aproape.m-ai facut sa zambesccum "scap" de david voi pune poza cu invitatia de botez

chinico daca iti vin idei..astept sugestii

madaluta,rest e aproape de casa.problema mea e ca nu am cu cine sa-l las..ca nu vreau sa dau senzatia ca privez bunicile de distractie..dar cand mi s-o aprinde beculetzul sa vezi ce le gonesc cu tot cu david....

ruxandra,azi il vei scoate pe grigore??multumesc de raspunsuri..

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexandra_25

merit ....dar daca l-ati vedea cum vrea sa stea deja in picioare....dar de la cat timp pot sa-l pun in fundulet????

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

cam de la 5 luni, sprojinit pe perne si nu pt mult timp...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dolores

buna seara,am 2 intrebari si sper sa primesc cat mai multe raspunsuri:
1. pentru cele care ati avut botezul cat si pt cele care inca nu ati botezat bb-ii..unde ii tineti?la restaurant?daca da unde si cat?caci cat de curand se apropie botezul si nu stiu cum sa procedez..va fi fum..muzica..etc
2.ati scos bb-ii afara la plimbare pe ploaie (stiam ca nu e voie din cauza umezelii si tocmai ce trebuia sa ajung pana la mama si normal cu david dupa mine;acum regret ca l-am scos) :(

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

noi facem botezul la hotel si o sa stea bunica mea cu baby in camera...o iau la un moment dat juma de ora jos sa o vada lumea, dar in rest, in camera, de-asta am si vrut sa facem la un hotel, sa stea si bb bine.
eu nu am scos-o pe ploaie...

Mergi la inceput

pentru sarbatoriti,sarbatorite.valentine,valentini

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

Miro, este dragutza raaau Kara in filmuletz:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

la iasi e o vreme de kk. asa ca bebe doarme in casa si fuge si mami la somnic ca data trecuta n-am mai apucat.
miro lasa-i nasul feti in pace. e o scumpica!!!
alexandra si eu stiu ca de pe la 5 luni in perne si abia de pe la 6 luni singurel cate un pic!
dandusa asa mi-a spus asistenta si mie.... depinde cum vine vaccinul ii face o injectie sau doua. noi am avut noroc si nu l-a intepat decat o data.
bebinuta multa sanatate!

chris am vazut pozele! mai mai da' ce papa jucariile!!! hopa.... si tu o pui in fundulet?!!
stati fetele mai incep ca o sa aiba timp sa stea in fundulet cand vor fi mai puternici.
fug si eu la somnic. sper sa nu se mai trezeasca fix cand ma bag in pat
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

multumesc laura

miro tinem pumnii.trebuie sa fie bine.care e treaba cu masajul bebelusului?

dianocica..starea ta duce la situatia de fatza.nu te supara,dar stii ca,calitatea+cantitate se datoreaza starii noastre.te pup dulce..incearca sa te linistesti,lasa tigarile,mananca,vb cu puiul tau,dansati,cantati,iubeste-l. david are tot 37.2 nu consider febra.cat trebuie sa aiba??esti stresata mamico.poop mare de la noi

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput