Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare multumim pt. urarile de La multi ani! facute Andrei ... nici nu imi vine a crede ca deja are 8 ani ... ce fata mare are mama.

mormelvio parca tu cereai text pt. invitatie ... uite textul nostru (invitatiile le-am facut eu) si daca mai vrei mai am altele salvate de pe net, da-mi un pm si ti le trimit.invitatie

Antonia este in continuare o cumintica, maine avem programare la pediatra sa vedem cum am mai evoluat.(nu reusim sa scapam de roseata de la putzulica ... am incercat cu aproape toate cremele ...eu zic ca e de la pampers, am 2 zile de cand pun huggis dar tot nimik ....mai dati-mi voi sugestii ... ce sa mai fac? ...am pus si cremuta cu ceara si ulei de masline ?????????/ajutati-ma.)

Multi pupici

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Buna ziua la mamicii. sarbatoritilor acestei zile.Sper ca nu ma-ti uitat,dar am fost foarte aglomerata si nu am putut intra pe net.Am avut copii bolnavi ,amindoi pe antibiotic augumentin,am aminat vaccinul vreo 2 saptamini,am avut si botezula fost cuminte ,pentru mine a fost obositor ca noi l-am facut in casa cu apropiati si eu cu o zi inainte de botez am ajuns la urgenta ca am facut otita si eram surda de o ureche,apoi cind credeam ca ne-am linistit nu mai minca bine lapticul si am testat multe pina ne-am oprit la milumil si sper sa ii mearga bine cu asta.Ieri am vacut si vaccinul baietelului mare si mi-a fost tare agitat,febra in floare ca la toate vaccinurile facute pina acum.Speram sa ne linistim acum si sa intram mai des pe forum.Dindusa noi am avut doar o intepatura si picaturile pe gurita.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

botez...ce mare suntem

Gaata pozele vizionare placuta

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb

"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DIANOCICA,GINA,
multumesc ca mi-ati raspuns asa repede...,noua nu ne-a zis sa-i cumparam nimic de la farmacie,drept urmare,am facut o singura injectie si nu inteleg de ce...O fi posibil ca aceasta injectie care a facut-o ea,sa contina tot ce trebuia...,sau pediatra este idioata si a uitat sa ne spuna...si atunci fata mea a facut un vaccin incomplet?Daca aveti idee ,lamuriti-ma ,va rog...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

vaccinul de la stat poate sa fie facut si intr-o singura injectie depinde cum primesc ei dozele!Mie asa mi-a spus pediatra ca e posibil sa-i faca doar o injectie sau doua depinde ce primesc!Stai linistita!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb

"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Multumesc feteor care ne-au felicitat:Donia,Aura,Yagmur,Aelita, Dolores,Laura.
Raportez o noapte fara febra, dar cu transpiratie:dupa medicamente avea caputul ud si pe nasuc avea picaturi de apa/transpiratie. A devenit mai vioaie si avea chef de joaca, dupa ce toata ziua a dormit. Am reusit sa adormim pe la 24. Azi vine pediatra, pe la 13. Nu mai are febra dar stranuta, a vomitat mult si e din nou somnoroasa. A adormit ca niciodata stand pe patul mare si ascultand ursuletul cantator. Ceva nu e in regula.
DIANOCICA si Ada a avut astfel de perioade. Pentru ca suge mult se inmoaie sanul, dar laptic este in el.Ai verificat? Eu asa fac.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Dindusa stai linistita ca la stat sunt 2 tipuri de vaccin unu cu 2 intepatauri si altul cu o singura intepatura si se pare ca noi am avut noroc sa le gasim pe cele cu o singura intepatura si sa intepam copii doar o data .Asa mi-a explicat asistenta care ne-a facut vaccinul.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

cleo,nu-ti mai face atatea probleme..dar ca sa te iert...pune muulte poze cu lizi,da?
nu stiu daca o sa am unde sa-l tin pe david,pentru inceput il tin cu noi..mai ales daca se mai uita si socrela la el din cand in cand....in privinta CM nu-ti fa griji,nu e obligatoriu sa-ti vina.mie inca nu mi-a venit si nici nu-mi doresc curand.sora mea cea mica alapteaza si inca nu i-a venit.fetita ei are 1an si 3 luni,dar nu stiu daca are sau nu legatura cu laptele

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

dandusa,vacc de la stat consta intr-o injectie-DTP si picaturi pe gura-antipoloi.ce spun fetele ca au facut este un vaccin impotiva lui Hemofilus influntze,care nu face parte din chema de vacc obligatorie.daca vrei sa il faci crinutei mai poti inca,pt ca exista mai multe moduri de administrae al vacc.daca se rface sub 6luni se fac 3 doze si un rapel la 1,6luni;daca se face peste 6luni parca doar doua doze sau peste un an o singura doza.sper ca am fost coerenta
dianocica,nu renunta la san.nici sanii mei nu sunt tari mereu,darbb suge,productia de lapre se adapteaza din mers.bea lichide multe,ceaiurile de lactatie si inceraca si galactogil-eu nu am folisit.si am inteles ca e mai exista inca un produs naturist pt stimulare-nu stiu cum se cheama dar intreaba la farmnacie.acum sa stii ca pt ca aluat in primele luni ff mult in greutate s-ar putea sa ia mai purin sau chiar deloc.iti spun din experienta cu teo-intr-o una mi-a luat 150g si la carte scria 500g,dar ea era oricum mai mare decat media.sau poate sa creasca in lungime mai mult.iti tin pumii stransi si nu te lasa.
ana mamica de doi ieziTeosora si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc de info bambo

bebinuta,atunci cum sa fi racit de la botez?din cauza ca a bagat-o in apa?a fost frig in biserica?cum mai e bb?sa ne zici ce parere are med.pediatru.multa sanatate

mormelvio,ai cautat pe net modele de texte pt invitatii?eu asa am procedat.m-am inspirat de la mai multe texte pana a iesit unul..nu cine stie ce,dar merge

daphna,bine ai venit.te asteptam cat mai des pe forum

aelita,eu ma ocup de tot ce inseamna botez.nu ma ajuta nimeni.asa am patit si la nunta.mi-am organizat-o de la A la Z..si a iesit ok..e loc si de mai bine.

ce bine donia ca nu se fumeaza.eu nu am cum sa impun la atata lume sa nu fumeze,din pacate.eu am botezul sambata..si ce sa mai..dureaza toata noaptea ca suntem petrecareti doar.

auras v,multumesc de raspuns.as vrea si eu sa gasesc pe cineva de incredere sa stea cu puiul meu,caci altfel ma vad nevoita sa-l tin cateva ore bune cu mine pana se plictiseste soacra de dans ca s-o trimit acasa cu el..deh...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput