Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si eu sunt perfect de acord cu Mirona, cu posibila afectare a coloanei de la pus MULT prea devreme in popou. CE ATATA GRABA??????
Si asta o stiu de la medici ortopezi.

Apropo de GRABA nejustificata + altele: ieri am vazut la tv cum un bb de 6 luni, lasat nesupravegheat, a picat cu premergatorul si a ajuns aproape in coma la spital, cu un hematon subdural (parca..). A avut noroc, a fost operat de urgenta la capushor si acum e cica bine.

In primul rand cum sa pui in premergator un bb de 6 luni???????? Daca il folosesti (cu toate ca mai bine zici pas) il folosesti de abia DUPA ce bb se ridica singur in picioare!!

Mirona, bafta multa la control. Tinem pumnii!

Laura, aha am priceput; e vorba de un laptic mai special, HA.

Aura, te trec eu in listutza, daca nu se trezeste Grigore.
edit: rezolvat!

3 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetelor,am o mareee rugaminte...,cele care ati facut vaccinul de la stat...,imi puteti spune va rog ,cite injectii ati facut?

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Ia uitati-va aici ce comoara am.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Dandusa ieri l-am facut ,sunt 2 picaturi in gurita si doua injectii in picioruse (a doua injectie numai daca ai cumparat vaccinul de la farmacie, se numeste ACT-HIB )

Mirona bafta azi la eco .Sa auzim vesti bune.

---------------------------------------------------

GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)

Mergi la inceput

Aaaa ....Dandusa am uitat sa-ti spun fata mea nu a avut nici o reactie neplacuta de la vaccin.La doua ore dupa vaccin i-am pus o jumate de supozitor novocalmin ,preventiv ,pentru febra si a fost ok.

------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of, am reusit sa il adorm...am luat si eu in dimineata asta galactogilul. in greutate n a luat deloc sapt asta dar ma consolez ca pana luni nu a mancat de la vaccin, de abia dupa n a mai avut ce,,,

dandusa noi am facut 2 plus picaturi, un vaccin d la stat si unul cumparat, cred ca la fel cu al ginei. intr un picior cu un ac luuung, si f dureros, in celalalt ac mai scurt.

cel mai mult ma ingrijoreaza ca dupa vreo 30 min supt dintr un san, lapticul din guritza lui(adormise asa....)era f apos, nu alb.... of sper sa treaca perioada asta si sa ne intoarcem la tzitzi mari, dureroase si cu laptic tasnitor... a, si iar e subfebril. 37.2

aelita perfect de acord cu miro

un special pt oana de dia si tuturor sarbatoritilor

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Mergi la inceput

Donia, micul dejun il iau dimineata la 6~7~8, dupa ce ii dau Iuliei sa pape. Nu de alta, dar altfel trec direct la pranz si nu-i sanatos

Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

aelita si alexandra, ati nascut copii forumisti! Sunt tare haiosi! Maine-poimaine ne trezim cu mesaje din partea lor.
Alexandra, Mark sta in fundulet deja?!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

eu zic sa avem grija ce scriem despre copiii nostri, ca maine poimaine ne citesc mesajele de pe forum si poate se supara pe noi

Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4

Mergi la inceput

Eu am renuntat la tzatza ,oricum nu mai sugea trebuia sa ma mulg si mai mulgeam 15 ml din amandoi sanii.Ultima data cand m-am muls era apacios si din cauza asta am renuntat,plus ca nu mai puteam sa ma mulg ma invinetisem la sani.
Am luat si eu Galactogil ,am baut ceai de la fares pentru stimularea lactatiei dar nu s-a vazut nici o imbunatatire .Eu oricum nu am avut de la inceput .Mie nu mi-au curs sanii niciodata .

-----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

[quote]Originally posted by dianocica

de ce e galactogilul cu 2 taisuri?

eu am luat galctogil in timp ce aveam o lacatatie normala .... dar nu suficienta ptr bebele meu . productia a crescut , bebe se satura toata lumea multumita . problema a aparut cand nu am mai gasit galactogil ... si "seriozitatea" din romania m-au facut sa astept vreo 5 zile , timp in care am bagat la greu ceaiuri , migdale si alte alea . productia de lapte a scazut brusc . cand am revenit sa iau galactogil a mai crescut putin dar nci pe departe cat era inainte . asta s-a intamplat la mine ......

D

BeBelusca

Mergi la inceput