Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Jdiu, sta cuminte la ea in cos si se ratoie la animale..jdiu...

Am vazut ca ieri a fost scandal la mai toata lumea.Ce o fi fost???

Ruxandra cred si io ca asa ii zice, bouncer, da am zis ca mai bine imi tin gura si ma uit intai.
Cat despre alergie..am vazut un subiect de bebei cu alergii, deocamdata nu va fac fata nici macar voua, dar cand o sa se mai linisteasca apele o sa intru.

Am uitat sa va multumesc tuturor de urari si sa urez si eu La multi ani tuturor mamicilor si bebeilor.

Dolores si eu am aceesi dilema. Noi avem botezul in 4 martie (cred..)..

Gata. Iar tipa.

chinico de Bea (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

aaasaaaa, sa va mai zic...ca acuma monopolizez pagina daca to bantui p-aci...

Raluca, vazut pozici cu scumpetea de Adina...vazut si botez...super toate si Adina e tare tare tare dulcica!

Multumesc fetelor care s-au ostenit sa puna poze cu marsupiu!!! Pupic la toate...

La multe lunisoare pentru sarbatoritii zilei de azi!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dolores:noi am facut botezul intr-un restaurant al unui hotel din Mamaia si am inchiriat o camera acolo.Am inteles k restaurantul vostru nu are asa ceva, dar vezi poate este vreun hotel in apropiere daca lociunta voastra e mai departe.Sau poate niste prieteni stau mai aproape de restaurant...Nu stiu ce sa zic.Eu l-am dus pe darius in restaurant la inceput, cand inca nu era fum si apoi la tort,dar nu l-am tinut mai mult de 10 minute.Mi-a fost frica de viroze, gripa...si alte nenorociri... Am platit o femeie si a stat toata noaptea cu el(adica in intervalul 19-5), iar eu urcam din cand in cand sa vad ce face sau sa ii dau sa manance.

mirona; si eu cred k a fost ceva in aer ieri dupa amiaza, caci dupa ce ne-am intors de la plimbare a fost marait si agitat pana seara la 22.30. dupa baita s-a linistit si a dormit pana la 8 dimineata, fara intrerupere.cat despre puseele crestere nu pot sa spun nimic pentru ca nu am remarcat asa ceva.darius manaca in fiecare zi altfel,in functie de cat are chef sa suga la san.Sunt zile in care vrea aproape numai san(si atunci ia f putin supliment) si sunt zile in care abia il accepta de 2 ori si bagam supliment la greu...

clemoni:
2: nici mie nu mi-a venit, dar nu imi fac probleme. Inca alaptez, dar ma bucur sa mai intarzie ceva timp, caci sincer am si uitat cum e sa ai Cm...era foarte naspa...

Si acum am si eu o intrebare:cat este timpul maxim pe care il putem tine pe bb in marsupiu?Daca il tinem prea mult nu ii solicita coloana? Eu l-am tinut ieri 2 ore(am fost la intalnirea cu constantencele mele..am cunoscut-o pe Crinuta de Dandusa si ne-am revazut cu Serban de Luciaro si Eric de A-deju ).
Voi cam cat ii tineti?Nu stiu daca pe bb l-a durut ceva, dar eu astazi am o febra musculara la umeri..de zici k m-a batut cineva.Si are doar 6 kg...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Eu m-am uitat numai in dec ,de nov am uitat si nu vreau sa fac discriminari .Scuze.

DANIEL de LAURA 13
DAVID WILLIAM de IULIA P

--------------------------------------------------------

GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

In primul rand un tuturor sarbatoritilor.

Frumosi bb-i admiraram in poze: Daniel de Laura13, Patrick&Maya de Florentina, Oana de Dia, Sofia de Aelita, Mark de Alexandra

Dia, noi avem un incalzitor de la Nuk, mostenire de la Matei. Si inca functioneaza dupa 3 ani de folosire intensa + 2 ani pauza...

Chris multam de lamuririle cu biberonul minune. Ma mai gandesc un pic.. si asa ma am pe-acasa vreo 2 Avent-uri pe care inca nu prea le-am folosit.

Roxanica, o sa folosesti si biberonul de 250 ml. Stai linistita, vine ea vremea. Pe pariu?!
Tare faza cu "da fetele ce zic?".

Madaluta, Bebinuta, felicitari pt botez. Super pozele!

Donia, vezi ce baiat mare ai deja? Si ce grijului a fost el cu mamica lui la aniversare! Bravo!
.. deci exista sperantze ca si juniorii nostri sa doarma cat de cat noaptea inainte de majorat..
Si nu, n-am auzit de acest vaccin. O sa-mi intreb pediatra.

Laura, ma minunez si eu ca Chris: ce lapte a asta la 70 RON ?? O cutie de Humana1 de 350 g luata din Metro/Cora e cam 18 RON, iar una de 900 g luata de pe net era (ca acuma nu mai au ) 45 RON.

Dianocica , me to hate Valentines-day. Azi pas plimbare c-avem o treaba. Iar maine vine dna dr.
Tin pumnii sa fie bine cu lapticul. Stai linistita, incearca sa nu te stresezi. Tot mai mult citesc ce enorm de mult conteaza starea psihica a mamei pt un alaptat de succes. Ia aminte de la Dandusa!!

Luly, Ralumat, pare rau pt show-ul de-afara. Nu vrea suzi?
Eu va inteleg perfect.. e asa stresant. mai ales cand ti se-arunca niste priviri cel putin curioase.. daca nu dezaprobatoare de-a dreptul.

Hai sa va povestesc o faza haioasa: eram in parc cu o prietena cu bb-lusha ei. Pe care o apucasera dracii, era obosita si-si facea show-ul pan s-adoarma. Mami ei era un pic stresata, oameni pe banci, lalalala. La care eu, facand pe relaxata, ii zisei: "hai sa schimbam carucioarele!" Ne-a pufnit rasul pe-amandoua.. intre timp s-a potolit si bb.

Ralumat eu zic ca iti trebuie neaparat carutz in concediu. Nu poti sa cari bb numai in marsupiu, mai ales vara pe caldurile-alea. Ca sa stati si voi linistiti, la o masa, pe o banca, lalala. Asa David poate sta/dormi linistit in caruzt si voi puteti manca ca oamenii. Si, relax, atunci va fi mai mare si mai intzelept si nu va mai protesta atat.

Dolores:
- la restaurant bb va sta cu noi+ intr-o camera pusa la dispozitie. Oricum nu se va fuma; asta e regula noastra. Si pt copii, dar si pt noi.
- il scot afara pe ploaie, ca si pe orice vreme. Cand temperatura va scadea sub - 20 gr. C vom zice pas. Iar vara cand va sari de 35-40 gr. C.

Raluca, sunt nemaipomenite pozele! Uau, ce viitoare nora super-dulce-minunata am!!!

Dorsilla eu n-as da Humana pe Milumil!

Mormelvio, da bine a mai crescut Alin. Da cum iti ies din 90 ml + 3 masuri formula => 105-110 ml??? Nu sunt masurile cam tasate.. ca ar fi trebui sa iasa cam 100 ml lapte..

Aelita, daca asa simti, mai bine mai asteptati cu botezul. Ce atata graba?? E pacat sa nu te poti bucura de el, daca vorba ta, pici lat si inainte si dupa. In scurt timp bb mai creste, voi va mai obisnuiti.. si o sa fie mai usor.

Mirona, la noi inca nu-s semne cu acel puseu de crestere.. il asteptam cu drag!

3 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari fetele|!!!
multumim pt urari!!
sunt tare tare fericita!! azi bebe face 3 luni, e sanatos, voinic, gangureste si rade, ce poate sa vrea o mama mai mult de atat?!!!!!! de dimineata a fost tare cuminte, acum doarme si eu in loc sa dorm... hop pe forum. oare se cheama ca sunt dependenta??
vesti bune si de la ginecolog, se pare ca scap de cauterizare, mai pun niste ovule, apoi dam drumul la sa vedem cum ma voi simti!!!!
miro si noi am avut un puseu, acum 2 sapt. la noi s-a manifestat prin faptul ca sugea cam 10 min dintr-un san (in loc de 4-5 cum era deobicei) si prin faptul ca statea la san cam 30-40 min. el care termina masa foarte repede. acum vad ca a revenit la programul lui normal. da-i fetei sa pape cat cere, ca Dani se face mare si vine la printesa lui acusica!!
Dolores eu la botez l-am lasat acasa, cand cu mama, cand cu soacra, am venit numai sa alaptez! afara pe ploaie am fost ieri, cu marsupiu si umbrela totul a fost ok!!
Dianocica SI SANII MEI SUNT FLEASCA, DAR EL CRESTE. LA NOI SE PARE CA ARE EFECT GALACTOGILUL (Miro multumesc pt sfat) si ceai de lactatie de la fares,. cam 7 cani pe zi de mi s-a acrit!!! dar daca are efect.... in plus am intrebat si eu ce efect are fumatul in timpul alaptarii.... scade lactatia!! asa ca incearca si tu sa le lasi, macar sa le raresti!! si sper sa fie totul ok!!
ruxandra humana 1, hipoalergenic , de 650 gr de la sensi blue
madaluta, bebinuta sa fie intr-un ceas bun botezul!!
cleomoni nici mie nu mi-a venit si sincera sa fiu nici nu il astept cu nerabdare
bambo pai cum.... antonia face figuri???? uite de la Dani poate ii trece!! oare cum va fi vremea maine??? ca azi numai de plimbare nu e!!
madaluta cam 2 ore il tin si eu in marsupiu. dar nu imi fac griji, daca ceva nu ii convine ma anunta el
yagmur totul bine cu Luca?
Raluca am vazut slide-ul cu Adina.... super fain!!!! (e tare dulcica cand e putin suparata!!! are o buzita!!!! )
DARIUS CRISTIAN de Madaluta, RARES ANDREI de Danutz, DAVID WILLIAM de IULIA P

fug si eu poate mai apuc sa dormitez macar o 1/2 de ora!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by aelita
haideti,fetelor,ca daca sta un pic in fundulet nu face nimic.
ca si la spital ii puneau,sa ragaie,ii tineau de falci si in fundulet,pe picioarele lui nenea asistentul.
ot ragait e pozitia ideala,si cand ii doare rau burtica.
nu e bine sa stea mult,dar pozitia,in sine,cateva minute,nu face nimic.

pediatra mea a pus.o sa mearga,la 15 zile.a luata-o de maini,in sus,atarnata,in picioare,si ea a facut pasi.
se controleaza pt reflezul de mers,sa vada daca e sanatoasa,daca are totul in rregula..pe langa alte controale..o dadea pe spate,..diverse.si asta plangea ca din gura de sarpe.

Aelita nu te supara pe mine - dar nu e chiar asa. BB-ii se nasc cu anumite reflexe - pe care daca nu le au E BAI MARE.
Aceste reflexe le au doar in prima luna de viata - apoi le pierd ... pentru ca sa revina la momentul oportun cand corpul bebelului e pregatit sa faca aceea miscare, muschii, organele sunt pregatite sa preia acea treaba.

Punandu-l atat de des in fundulet ii poti cauza probleme grave la coloana. Nu degeaba ne-am luat si noi pe vremuri de masajul bebelusului - nu trebuie exagerat - sa nu-i faci ceva rau.
Uite chiar acum citesc in carte: "Exercitiul poate fi inceput in jurul varstei de 5 luni, daca copilul este in stare sa-l execute - in caz contrar se amana. Dupa 6-7 luni exercitiul se continua cu miscarea de ridicare in picioare. "

Asa ca - parearea mea e sa nu exagerati - dar fiecare face cum crede.

FETELOR merci de raspuns cu acel puseu. Fata mea chiar si-a scos mesele de noapte. Pot spune ca am scapat si de colici - ne trezim frumos la 6.30 - mai maraim pana la 6.45 si apoi dam strigarea: NU MAI E NOAPTE - vorba unei printese de-ale noastre de pe aici.
Azi avem eco la capsor si inevitabilul control neurologic de 3 luni. SPER SA-MI TINETI PUMNII - si sa fie in regula capsorul micutei mele. DOamne ajuta!

ruxandra_sb si auras_v felicitari pt realizarile micutilor.
Aura - daca pana deseara nu te trece cineva pe lista - o fac eu ... dar pana atunci - slabe sanse de timp liber.
Daphna bine ai venit in . Am mai discutat noi de kk bebelului - poate nu ai vazut. KK verde sau maro inchis este de la colici. Despre lapte - esti sigura ca bubitele sunt de la lapte? Descrie-le intai - sa vedem. Apoi - milumil e cel mai bun - dar e dulce - probabil de aceea nu-i bun. Nan e si el bun - pe locul II - dar unii copii au intoleranta la el. A mea bebelina le-a refuzat pe ambele si acum bea Bebelac - lapte gratuit de la stat - si pe deasupra - cea mai proasta marca de lapte praf. Daca asta il vrea - nu am ce face. Asta e.
Hai ca te felicit ca ai indraznit in sfarsit sa ne scri si te poftesc cat mai des la taclale - scrie repede cele 10 mesaje - pt care esti inca moderata si hai cu noi in timp real.

Ralu vazut grasu compasu cu nasu frumosu. Pupa de la noi Adinutu si sa stii ca abia se mai vede faza la ochisor. Dulceata lu mama de fata.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Miro Doamne ajuta!!!! totul trebuie sa fie bine cu Kara, nici nu te gandi la altceva!!! te pup tare tare si sa ne scrii noutatile!!!
Daphna bine ai venit in clubul mamicilor!!! scrie mult si repede sa scapi de moderare!!!!

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by aelita
haideti,fetelor,ca daca sta un pic in fundulet nu face nimic.
ca si la spital ii puneau,sa ragaie,ii tineau de falci si in fundulet,pe picioarele lui nenea asistentul.
ot ragait e pozitia ideala,si cand ii doare rau burtica.
nu e bine sa stea mult,dar pozitia,in sine,cateva minute,nu face nimic.

pediatra mea a pus.o sa mearga,la 15 zile.a luata-o de maini,in sus,atarnata,in picioare,si ea a facut pasi.
se controleaza pt reflezul de mers,sa vada daca e sanatoasa,daca are totul in rregula..pe langa alte controale..o dadea pe spate,..diverse.si asta plangea ca din gura de sarpe.
--------------------------------------------------------------------------------

Aelita nu te supara pe mine - dar nu e chiar asa. BB-ii se nasc cu anumite reflexe - pe care daca nu le au E BAI MARE.
Aceste reflexe le au doar in prima luna de viata - apoi le pierd ... pentru ca sa revina la momentul oportun cand corpul bebelului e pregatit sa faca aceea miscare, muschii, organele sunt pregatite sa preia acea treaba.

Punandu-l atat de des in fundulet ii poti cauza probleme grave la coloana. Nu degeaba ne-am luat si noi pe vremuri de masajul bebelusului - nu trebuie exagerat - sa nu-i faci ceva rau.
Uite chiar acum citesc in carte: "Exercitiul poate fi inceput in jurul varstei de 5 luni, daca copilul este in stare sa-l execute - in caz contrar se amana. Dupa 6-7 luni exercitiul se continua cu miscarea de ridicare in picioare. "

Asa ca - parearea mea e sa nu exagerati - dar fiecare face cum crede.

perfect de acord cu Miro.
acum chiar am fugit!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

LA multi ani pentru sarbatoritii nostri de azi:

Daniel de Laura13
David William de Iulia P.
Darius Cristian de madaluta
Rares Andrei de danutz

Cuscra - pupici la ginerica, da??? Sa cresca mare si frumos.
Ia uite www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">aici ce mai rade printesa lui. Stie ea ca asteapta un printz.
Rade mai - dar in hohote - ce pacat ca taman atunci s-a terminat memoria la aparat - ca doar Legile lui Murphy ... dar sper ca mai prindem asemenea momente si alta data.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor dar ati scris nu gluma!
Noi ne-m botezat sambata a fost super, bblina a fost super cuminte nu a zis nimic decat a plans saracuta un pic de frig ca se tot invartea nasa pana sa o imbrace se invinetise si stragea din pumnisori pana la urma a inceput sa planga dar asa un pic! Incer sa pun poze!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb

"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

Mergi la inceput