Perioada fertila???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cum se poate ma sa existe in a 2-a zi a ciclului ovulatie?Ce sa ovuleze ca ovulele nici nu s-au format,cum sa se formeze intr-o zi???
Da,o fi ovulatie spontana da tre sa fie cel putin prin ziua a 5 cand au avut timp sa se dezvolte foliculii!
Asta e pe bune s-au vrea sa se justifice tipa cum de ramas in a 2-a zi?

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_2007 spune:

Pai, n-ai vazut mai sus ca exista pareri cum ca fecundatia are loc in orice zi a CM, cu alte cuvinte si la menstruatie....
Daca ai un ciclu scurt intervine studiul de caz cum ca pot rezista la nivelul trompelor uterine pana la 7 zile asa ca.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nu ai cum ramane insarcinata in timpul ciclului. La ciclu se elimina oul nefecundat si apoi e nevoie de inca cateva zile pana apare noul ou.
Eu am ramas insarcinata prima data in a cincea zi a ciclului, de fapt atunci am prestat, si gigeii probabil au supravietuit acolo pana am ovulat.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Da Irlandeza,
asa mai merge.... Cate zile avea CM al tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

E,poate am eu probleme de comunicare,dar in ziua 2 a ciclului NU ai cum sa ramai gravida cu nici o ovulatie spontana!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Nici eu nu cred ca poate fi posibil asa ceva. pot supravietui mai multe zile, dar in mucus cervical, iar la menstruatie nici vorba de asa ceva. Doar prin vreo minune...

Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Asteptam barza

Mergi la inceput

Corect fetelor,

dar cum ramane cu supravietuirea ?
Prima zi a CM, sangerare, a -IIa zi, sangerare + contact. O parte din mor in vagin, iar o parte ajung la nivelul trompelor uterine si raman acolo bine mersi 7-8 zile durata max. de suparvietuire. Ovulatie timpurie sau ciclu scurt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

si eu totusi ma gandesc cum pot avea unele persoane contact in timpul menstruatiei?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Exista studii de caz, cica, din care reiese ca femeia este mult mai excitata in aceasta perioada. Si in plus se crede ca este sigur ca nu apare sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

quote:
Originally posted by maria_2007

Corect fetelor,

dar cum ramane cu supravietuirea ?
Prima zi a CM, sangerare, a -IIa zi, sangerare + contact. O parte din mor in vagin, in timpul menstrei, orificiul colului uterin este intr-adevar deschis, sa poata curge singele pe acolo, dar mucusul cervical favorabil trecerii si supravieturii spermatozoizilor lipseste cu desavarsire. Cu alte cuvinte, nu mai apuca sa treaca de vagin iar o parte ajung la nivelul trompelor uterine si raman acolo bine mersi 7-8 zile durata max. de suprvietuire.7-8 zile e in conditii de laborator, cred. Mai mult de 4 zile in conditii absolut perfecte, adica in nici un caz alea de mai sus, nu rezista nici al mai vinjos . Ovulatie timpurie sau ciclu scurt....Nu exista ovulatie atat de timpurie. Nu este hormonal posibil. Punct. Dupa declansarea menstrei, hormonii incep sa lucreze pe rind. In ziua 2 se poate sa fie cel mult, in cazuri exceptionale, un folicul mai marisor, in nici un caz unu numa' bun sa se sparga..Deci nu prea bb

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput