Perioada fertila???
Raspunsuri - Pagina 3
maria_2007 spune:
Ale,
este foarte corect ceea ce spui tu, este foarte logic. Insa nu exista posibilitatea ca acest mucus cervical sa fie mascat de sangerare? Bine ar fi daca si practic se intampla conform explicatiilor tale. Sincera sa fiu mi-e greu sa cred ca poti ramane insarcinata in urma unui contact sexual la mesntruatie.....
Alé spune:
Nu e vorba de "mascat", adica daca se vede sau nu, ci de faptul ca nu are cum sa existe. Consistenta si proprietatile mucusului sunt date de aceeasi hormoni.
Mucusul fertil este unul de tip estrogenic, foarte estrigenic, ca sa zic asa. Care estrogeni nu au cum sa atinga maximul intr-o perioada atit de scurta.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
maria_2007 spune:
Ale,
uite ce aberatie am gasit pe un forum: cineva afirma cu indarjire ca pana la varsta de 40 de ani prin tot felul de monitorizari si grafice nu a reusit sa raman insarcinata. S-a dus la un medic si acesta a sfatuit-o sa continue monitorizarea pe grafic a temperaturii etc si ce sa vezi: perioada fertila era chiar la menstruatie si uite asa a nascut un baietel.....
aileene spune:
quote:
Originally posted by maria_2007
Ale,
uite ce aberatie am gasit pe un forum: cineva afirma cu indarjire ca pana la varsta de 40 de ani prin tot felul de monitorizari si grafice nu a reusit sa raman insarcinata. S-a dus la un medic si acesta a sfatuit-o sa continue monitorizarea pe grafic a temperaturii etc si ce sa vezi: perioada fertila era chiar la menstruatie si uite asa a nascut un baietel.....
Asta chiar ca e prea de tot ! N-am mai auzit asa ceva
...infine ! Omu' cat traieste invata , nu ? S-a intors lumea cu
-n sus 

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
anky spune:
quote:
Originally posted by aileenequote:
Ale,
Asta chiar ca e prea de tot ! N-am mai auzit asa ceva...infine ! Omu' cat traieste invata , nu ? S-a intors lumea cu
-n sus
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Basme..povesti si povestiriAnca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
maria_2007 spune:
Concluzie finala???
Daca prestezi in a 2-a zi a CM,
nu pot sa supravietuiasaca si sa fecundeze peste catve zile ovulul......
tatiantudor spune:
Buna fetelor,
Eu stiu un singur lucru.
Dzeu e mare si de la el vine imposibilul.
Cert e ca stiinta nu le-a explicat pe toate pana in ziua de azi.
Eu aveam ciclu regulat la 29-30 zile.
In ziua 28 am avut contact sexual.
In ziua 30 mi-a venit ciclul ca si inainte. Perioada 5 zile.
Nici nu m-am prins ca sunt gravida pana in urmatoarea luna, logic.
M-am tot intrebat cum a fost posibil.
Cineva mi-a spus ca este posibil sa fi fost doua ovule din care numai unul a fost fecundat, cel de-al doilea s-a eliminat in mod normal.
Credeti ca e posibil asa ceva?
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by tatiantudor
Buna fetelor,
Eu stiu un singur lucru.
Dzeu e mare si de la el vine imposibilul.
Cert e ca stiinta nu le-a explicat pe toate pana in ziua de azi.
Intr-adevar,cam asta ar fii ideea,daca Dumnezeu vrea,stiinta pana gaseste o explicatie...si daca nu o gaseste ,zice ca nu e posibil!
maria_2007 spune:
Tatiantudor,
tu nu ai prestat la menstruatie, ci inainte, deci e posibil sa fi avut o ovulatie tarzie, iar menstra care ti-a venit a fost de fapt implantarea oului in uter. Contactul sexual din 28 nu cred ca acesta a dus la o sarcina ci altul mai devreme de 28. Menstruatia care ti-a venit tie nu a fost o menstra normala, vezi aspect, culoare abundenta....Nu cred ca in organismul nostru se intampla totul asa haotic...asta in cazul in care il cunoastem.
Pupici!
irlandeza spune:
quote:
Da Irlandeza,
asa mai merge.... Cate zile avea CM al tau?
27 zile
Noi 2 singurei