Perioada fertila???
Buna la toate fetele, mamicile,
am si eu o intrebare, spare sa ma lamuriti:
Este posibil sa ramai insarcinata in a 2-a zi a ciclului menstrual?
Pupici
Raspunsuri
Lemoni spune:
Sa rami insarcinata in timpul ciclului? Nu prea am auzit ca ar fi posibil, dar nici eu nu le stiu pe toate.
Clover spune:
E posibil sa ramai insarcinata in absolut orice zi. In mod normal ovulatia are loc cu 14 zile inainte de venirea menstuatiei, dar daca nu esti in norma se poate intampla oricand.
Keep the promises you make to yourself.
Lorenza spune:
Exista o foarte mica sansa daca se produce ovulatie spontana de a ramane insarcinata!
valentinag spune:
Eu nu am auzit de ovulatie spontana in ziua a 2-a a CM!Sansele sa ramai atunci sunt de 0,0001 cred!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
crangutalil spune:
Ba eu am auzit....Am colega care a ramas a doua zi a Cm, si e sigura de asta ca barba-su a fost plecat apoi...Dar sansele sunt intr-adevar f. mici.
maria_2007 spune:
Crengutalil,
poate colega ta a mai avut un contact si inainte de cel din a 2-a zi...Zic si eu pt. ca sincer mi-e destul de greu sa cred ca la menstruatie, spermatozoizii aveau ce fecunda sau poate avea ciclul scurt...
aileene spune:
quote:
Initial creeata de maria_2007
Buna la toate fetele, mamicile,
am si eu o intrebare, spare sa ma lamuriti:
Este posibil sa ramai insarcinata in a 2-a zi a ciclului menstrual?
Pupici
[/quote]crangutalil Posted - 13/02/2007 : 11:50:42
--------------------------------------------------------------------------------
Ba eu am auzit....Am colega care a ramas a doua zi a Cm, si e sigura de asta ca barba-su a fost plecat apoi...Dar sansele sunt intr-adevar f. mici.[/quote]
Eu tare cred ca era deja
si sangerarea se datora in mare parte a implantarii oului , ceea ce se intampla f des , dar sa curga exact ca la un CM normal...n-am idee ! N-am mai auzit asa ceva , e ptr prima oara !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
Oana_B spune:
...sau miscaretii
sa fie asa vanjosi
incat sa supravietuiasca inca vreo cateva zile (am citit ca pot supravietui pana la 5 zile) si sa prinda ziua ovulatiei (care nu e musai sa fie prin ziua 14, la un ciclu mai scurt poate fi si mai devreme).
Oana_B
vesnica aspiranta
I love
pink!
Lorenza spune:
In urma unui soc emotional poate apare ovulatia spontana si spermatozoizi care pot rezista cateva zile,dupa cum s-a mai spus,ar fi niste sanse daca vrea Cel de Sus!
maria_2007 spune:
Ovulatia in sine este este un porces spontan, insa poate xista ovulatie la menstruatie?