Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina...scobesti o ridiche neagra, o cureti de coaja si pui miere in ea. O asezi pe farfurie de seara pana dimineata si o sa lase un suc. Sucul ala il dai sa bea cate 2-3 linguritze pe zi. (Seara nu ii da ca sa nu iti tuseasca noaptea) Cand s-a terminat mierea mai completezi sau pui alta ridiche. Mie mi-a trecut tusea asa odata si e foarte buna.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bianca merci de reteta o sa incerc si eu poate scapam usor ca tare e urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Moni..eu cu Alina nu am discutat nimic pe tema asta..asa ca nu-ti pot raspunde..Cit despre termen..nu de mine depinde..eu din surse de IT daca pot zice astfel..am numele..numai ca fiind o chestiune cit se poate de serioasa...confirmarea vine dupa niste verificari pe care nu io le fc..deci cum primesc..cum torn tot...asa ca Bianca..eu zic sa te animezi mai iute la alte subiecte..lasa-l pe asta momentan la in asteptare...
O zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pauza de WE fetelor ... ca ala cu verificarile nu lucreaza in WE

Merg la bucatarie

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Moni..multumesc pentru mistocareli.Uite si un , ca tot eram pupacioasa sectei.
[b]In fond, ce dracului ma tot agit eu, cind este vorba de copilul meu si eram eu in situatia idioata?MARE GRESEALA AM FACUT VENIND AICI SI INCERCIND SA CER AJUTOR!!!Asa consta si eu de fapt din cine este este compusa acea mare familie...in care chiar am crezut..

Mergi la inceput

Dealtfel, este o familie grozava, numai ca asa cum in orice padure exista si uscaturi, e valabil si aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

......pana la elucidarea faimosului mister,,,,,haiiiiiiiii buna dimineatza si=un rachiu sa taie greatza!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

irina-io i-am dat eurespal si si-a facut treaba in caz.lui dav a fost super........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irina Si eu tot Eurespal i-am dat.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput