Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 23
Biancas spune:
Io`s nimeni?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
nicoleta raducu spune:
Mamaaa....eu m-am petrecut si voi ma scoateti nebuna si mincinoasa..bunaaa treabaa....
1.Este neo-pupaciosul..am gresit ..eram prea virulenta atunci si la naiba..nici nu m-am uitat ce scrisesem dupa, cum fac de regula..MEA CULPA...Este un tip care n-are nicio treaba cu toata mizeria...adica s-a scris de pe id-ul lui, fara sa fie implicat..este din Slobozia...am si vorbit cu el..Am rugamintea sa nu-l mai deranjati..si asa i-am facut public id-ul...
2.Eu am elucidat misterul si in curind, dupa ce voi avea confirmarea ca persoana chiar aia este, voi face si numele public.
3. Discutia cu Irina, Moni nu a fost finalizata...pe mess..asa ca bad informations...
4. Daca confesindu-ma aici in mod sincer, deschis,ca am avut probleme de natura depresiva voi veniti si ma scoateti nebuna , trombonitore si mai stiu eu cum...si asta am convingerea pentru faptul ca in preajma-mi au fost Cata si Alina la ziua Dariei......asta de fapt ma deranjeaza enorm..
Puteti spune dragelor orice veti dori la adresa mea..pentru ca sunt atit de dezgustata de turnura asta..incit am decis sa tratez si eu cu indiferenta absolut orice veti spune urit!
Deci ziceti ce doriti, eu asa cum mai ziceam ..am sa intru sper destul de curind..sa va comunic numele aceleia...care EXISTA...SE AMUZA COPIOS DE TURNURA.si promit ca atunci sa fac public tot ce doriti...
PACAT CA PERSOANE DESPRE CARE EU NU MI-AM PERMIS SA SPUN MACAR ODATA O VORBA NELALOCUL EI, VIN AICI SI FAC APRECIERI DEFAIMATOARE LA ADRESA MEA!PLATESTE DOAMNE-DOAMNE!!!!No problem!
Biancas spune:
Nicoleta...ne tzii pe jar de mai bine de 3 zile...ca tot o sa aflii si o sa ne spui...
Pai spune odata ce ai de spus si pune conversatia aia sa o vedem si noi.
Si nu te-a facut nimeni nebuna...fetele inclusiv eu asteptam sa spui ceva si tu intrii si spui sa mai stam cateva zile...NU E CORECT.
Chiar crezi ca persoana in cauza iti va confirma ceva???
Daca ai inceput sa spui ceva...spune pana la capat.
Sunt eu rabdatoare dar ..totul are o limita.
Si acum nu te supara pe mine dar deja m-am saturat sa tot citesc romane politiste aici, sa stau cu ochii beliti in monitor da de aflu si eu ceva (nu stiu de ce m-ar interesa dar mi-a starnit curiozitatea)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
monica70 spune:
OK neo_pupaciosul exista!
Dar parca ziceai ca s-a trimis din Bucuresti ... acum e din Slobozia???
A! Si nu cred ca cineva a facut legatura cu cele doua ca au fost la tine la chef.Si ce daca au fost?
Daca nu apareau ele sa scrie iar aici si acum ,cred ca nici nu se baga de seama chestia asta!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
NICO pana sa te hotarasti sa vorbesti zi macar,a fost aceeasi persoana care i-a trimis si Alinei info?
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
irinadum spune:
Ups . Cine si-a cerut scuze de la mine sau nu am inteles eu bine?
Si e adevarat ca discutia a ramas neterminata pt ca eu trebuia sa plec si nu am mai discutat cu Nicoleta . Asta chiar cand vroia sa imi spuna exact ce s-a intamplat, asa ca nu stiu mai multe decat voi. Dar atata timp cat ea stie deja cine a fost presupun ca azi in sfarsit aflam cine se joaca de atata timp. A sa ca nu mai tipati si urlati si pastrati-va pentru azi.
In alta ordine de idei care dintre voi a dat la bebe Mucosolvan sau Ambroxol sau Sinupret sau Eurospal pt " secretii" in gat si pe care il recomandati?
Noi intr-o ora plecam la socrii in vizita si nu cred ca o sa stam f mult ...dar abia astept sa vin sa vad care e "doamna" care are chef de glume .
Biancas spune:
Irina...cred ca te grabesti degeaba ca nici azi nu o sa aflam nimic.
Cat despre sirop eu i-am dat Humex si a mers foarte bine cu el.
Pt secretii in gat e buna ridichea negra cu miere
Bee spune:
LA MULTI ANI ANREI!
Irina, eu i-am dat Anei Ambroxol, 10 picaturi de 3 ori pe zi. Greu de spus daca au functionat, fiindca eu una nu auzeam secretiile respective (le-a auzit doctorita). Dupa 3 zile, a mai ascultat-o odata doctorita si a concluzionat ca nu mai erau secretii. DAr facusem si aerosoli (ceea ce sper sa nu fie cazul la voi).Dar ce e cu Mario? Tuseste?
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
irinadum spune:
Pai si ce fac cu ridichea si cu mierea...adica cum le prepar? Ca nu prea as vrea sa ii dau siropuri? Please...
Eu sunt convinsa ca o sa aflam. Asa cred eu.
irinadum spune:
Pai i-a curs nasul vreo doua zile si acum nu prea ii mai curge in schimb a coborat in gat si mai trage o tuse d eaia de zic ca il jeneaza ceva ca are in gat si se aude uneori de parca ar rupe...si ma gandeam sa nu merg cu el pt asta la medic sa nu zica ca sunt nebuna.