Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Mai, ce tot aveti cu Nicoleta? Dupa ce a trecut prin atatea necazuri, dupa ce ne-a facut publice informatiile cu ip-ul si id-ul persoanei, dupa ce ne-a cerut ajutor ca sa rezolvam treaba asta, tot pe ea sariti?
A aflat un nume de aici, dar nu vrea sa-l dea pana nu vine confirmarea de la administratori ca ip-ul corespunde cu numele, ce e asa de greu de inteles? Interveniti la administratori sa ii dea un raspuns mai repede, ea nu poate face nimik pana atunci. Eu zic ca a facut destule...
Nicoleta are mult bun-simt si chiar nu este o persoana care sa-si bata joc de noi. Asa ca asteptati si voi, la fel cum asteapta si ea.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Irina, mie mi-a recomandat Ambroxol pt Diana, dar i-a trecut tusea de la sine, asa ca nu stiu cat e de bun. micutului si sa scapati repede!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Jucarie super....
Si-a cumparat o prietena dea mea si zice ca copilul tot cu ea e de vreo sapt.
http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:bdf3bfd01ba92ef0e9058e72b55c9107&fsreloaded=1&
Bagati sus la cod....jucarie multifunctionala ca altfel nu vrea sa ia direct adresa, si e a doua...un fel de premergator cu jucarie.
Ma bate gandul sa ii iau si Dani una...ca toata ziua isi plimba caruciorul sport prin casa si degeaba ii pun frana ca tot il trage si se chinuie sa il impinga. Sandra are carucior de papusi dar cu ala nu are treaba

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA si eu am ochit-o pe aia in Quelle si inca una faina cum i-a luat Ana lui Tibi,dar ma tot gandesc dac asa comand sau nu. Pai sa dau atat pe ea si sa o dezmembreze Diana in 2 zile ?
INGRID pai acum daca stie Nico numele ... asteptama cu incredere.Dar e sigur una care il cunoaste pe neo_pupacios,nu? Pai daca ii stie parola de la ID ...

Sa va zic de Diana:e obsedata de plimbat toate cele prin casa Deci:
-caruciorul cu oratanii/papusi
-taburetul
-boxele din dormitor,alea puse pe podea
-ieri o plimba pe papusa Ana cu hinta
-azi dimineatza l-a plimbat pe Dino pus pe scaunelul olitza
-acum plimba bouncerul

saracii vecinii de jos

I se vede bine o mase in stanga jos ,dar cred ca mai are pe undeva ,ca isi baga tot sus degetele .

Azi daca am rugat-o sa zica "mama" mi-a zis de cate ori i-am cerut.
Si cand o rogi sa scoata limba o scoate - metoda standard csa vedem ce mai are prin gura

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Acum ma uitam la retele de pe site si vad la Ciulama de pui (scrisa de Toanca) ca se pune albitura...CE E AIA???

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, albitura=telina, pastarnac.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

BIANCA nu stiu,dar presupun ca e sosul facut cu faina ...
Jucariile alea sunt educative si faine,pentru mine sunt cam scumpe,dar daca as fi sigura ca nu le face Diana pilaf in cateva zile i-as lua si eu.
Merg sa citesc un pic,pe urma la papica si pe urma conta
Diana e pe jumate adormita

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asteryaro

Bianca, albitura=telina, pastarnac.

www.dropshots.com/astery

N-am nimerit-o la noi asa se zice la apret

Mergi la inceput

Albitura= patrunjel
Mersi Cristina...asta chiar ca nu o stiam
Ma gandeam la ceva facut cu ou...la ceva ca niste taitei...
Expresii si expresii...
Pastarnac la noi nu prea se folosestein mancare. Morcovi, patrunjei si telina astea sunt baza.
Si la noi se zice albitura la solutia cu care se albeste dar nu m-am gandit la aia ca doar aia nu se pune in mancare

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Monica, ziceai in drop sa scoata suzeta: pai cand o prinde, si-o vara in gura! Trebuie s-o pitesc.

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput