LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

La muti ani Tina! Multa sanatate si fericire!

Murim de dorul tau...mai scrie-ne 2 randulete despre voi!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, TINA !! SA FII SANATOASA SI FERICITA, ALATURI DE FAMILIA TA !

Claudia si Delia, si pe mine ma pasioneaza astrologia ... dar nu ma pricep chiar asa ca Delia ... cu casele, etc. Stiu doar ca am cautat si eu sa vad ce ascendent are Andrei si pe un ele site-uri zice ca e Leu, iar pe altele, Fecioara. Mie mi-ar placea sa fie Leu (mai curajos), caci si asa e un Pestisor sfios, daca mai are si ascendent in Fecioara .... ... o sa vina acasa si o sa mi se planga ca l-au batut fetele

In legatura cu trezitul noaptea al copilului. Eu merg in fiecare zi la sala de recuperare (gimnastica medicala). Dupa o ora de gimnastica, merg la sala de masaj. Acolo imi face masaj la picior o tanti, cu tot felul de unguente naturiste. In timpul unui masaj, m-am plans ca se trezeste Andrei de 5-6 ori pe noapte si am zis ca vreau sa-i dau ceai de tei. A zis ca in nici un caz, fiindca am baiat ! Si cica ceaiul de tei "cauzeaza" la potenta, mai tarziu. Ea mi-a zis de paducel, cica e f. bun la copiii agitati. Am cautat si eu pe net si am gasit in Formula As ca intr-adevar, paducelul e bun la asa ceva. I-am facut ceai (cumparat de la Plafar) si-i da mama noaptea, cu biberonul, cand se mai trezeste. Il bea cu ochii inchisi si se culca la loc. Offf. I-am zis doamnei si a zis ca trebuie sa insist, ca o sa-si faca efectul mai tarziu.

Andreea Georgiana, condoleante ! Si eu am pe bunica (are 82 ani si e foarte vioaie, mai vioaie si mai pusa pe sotii ca mama !) mi-e foarte draga si ma gandesc cu groaza ca , intr-o zi o voi pierde. Dar ea e impacata cu gandul, vorbeste despre moarte ca despre ceva firesc, nu mai vorbesc ca si-a cumparat cosciugul de pe la 60 de ani (deci, de 22 ani !) si-l tine intr-o camera pe la tara, pe jos. Ca sa-i dea o intrebuintare, a pus grau in el E culmea cu ea : noi nici nu vrem sa ne gandim la moartea ei, dar ea nu mai conteneste cu : sa ma imbracati in cutare cand oi muri, sa-mi luati cerceii din urechi ca mie nu-mi trebuie pe lumea ailalta, etc. Are asa o seninatate cand vorbeste despre moarte de ma cutremur.
Iti povestesc toate astea in ideea ca, poate si bunica ta a murit impacata si senina. Si sa stii ca cei dragi nu mor cu adevarat, niciodata. Ei raman vii in sufletul noastru. Si ne vegheaza de acolo, de sus. Mie asa imi place sa cred. Dumnezeu sa o odihneasca !

Eu fac gimnastica de zor, sunt bucuroasa ca in sfarsit am reusit sa indoi genunchiul drept la 90 de grade. Oare o sa reusesc sa-l indoi de tot ? Voi mai putea vreodata sa stau "pe ciuci" ? Sunt intrebari care nu-mi dau pace....

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Tina ! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte in viata numai de bucurii !

Te pupam dulce !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Lizoneta bine ai venit printre noi!
Am sa-i fac si eu ceai de paducel, sper sa ma ajute.
Vreau sa urez LA multi ani tuturor Valentinilor si Valentinelor si de asemenea am un mesaj pt scumpul meu sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catrinel, d-apai fata-i usurica ca asa tre sa fie o domnisoara , lasa ca fiecare copil are ritmul lui de crestere, ce daca ii sub curba aia din grafic, important e sa fie sanatoasa si Oana chiar e super ok in rest!!! s-apoi sa stii ca si eu te invidiez, noi defilam cu 11 kile jumate, ne indreptam vertiginos spre 12... Marc avea 8 kile la 4 luni! mai, ma rupe, mai ales la kilele mele de vrabiutza...ce sa zic, aveam 48 kg in noiembrie, nici nu mai am curajul sa ma cantaresc!!!
pls., spuneti-mi si mie o cura de ingrasare care sa dea rezultate, peste tot dau numai de cure de slabire! mananc seara cel mai mult, nu neaparat sa ma ingras, asa m-am obisnuit, vitamine nu iau, am luat alta data, am facut chiar injectii cu B-uri, m-am chinuit degeaba ca am pus atunci doar juma de kil...
...sau poate mai bine sa-l fac pe bb2, ca macar asa sigur pun ceva pe mine??? macar 9 luni sa mai arat si eu un pic mai "plinutza"

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE-MULTE IMPLINIRI,
DRAGA TINA!!!

P.S: DAVID, SPUNE-I LU' MAMI SA NE SCRIE MACAR CATEVA RANDURI ACOLO, MACAR DE ZIUA EI!!!

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR VALENTINILOR SI VALENTINELOR!!!

LIZONETA, bine ai venit intre noi!

IRINA, multa sanatate!

BIUTA, sanatate maxima surioarei tale!

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

LA MULTI ANI TINA!sa ai parte numai de clipe frumose si fiecare zi sa fi inconjurata de dragostea lui David si a sotului!
Micaalsa.nu-i dau Peritol pt.dormit,ci pentru tuse.Inainte sa-l intarc,noptile erau si mai horror ca acum si doctorita mi-a prescris Peritol o luna de zile,dar m-am inarmat cu rabdare si nu i-am dat.
Alergiile sunt f.frecvente acum din cauza poluarii si a insecticidelor care "colcaie" in legume.Am o prietena,care nu i-a dat deloc mancare la borcanas baiatului ei si baiatul e f.alergic,pe cand fata nasilor a mancat numai la borcan si n-are nimic,dar locuieste si in Balotesti,departe de poluare.
Sanatate multa Iuliei si la cat mai putine bubite!
Delia,vezi ca ti-am trimi mail-ul cu cartea de psihologie.
Eu am ascendentul tot in Scorpion,dar parca nu ma regasesc in caracteristicile lui si am trecut de 30 de ani ,cand se spune ca ascendentul primeaza.
Irina,recuperare usoara!
Intra pe zodii.ro pentru calculcul ascendentului lui Andrei.
Catrinel,e mai usor pentru Onuta sa fie usoara.Vlad a fost grasut pana pe la 5 luni si saracu' se chinuia sa stea in fund din cauza burticii.Acum de cand e mai atlet e si mai fericit ca se poate misca mai usor.Si gandeste-te si la coloana ta ca mai e inca "fericita".
Mihasher,La Multi ani tata lui Cristian cu bucle!
Alinaalex,iti propun un targ:iti donez 4 kg pe care l-am acumulat dupa ce-am incetat alaptarea.Asa suntem amandoua fericite.
Glumesc!Incearca sa mananci alimente cu indice caloric mare,dar mai bine,daca ai timp,mergi la un nutritionist.

Noi ne pregatim diseara sa sarbatorim.Il astept pe tata,alias baby-sitter-ul familiei,si ma duc sa cumpar sampanie si piscoturi.
Va doresc o zi a dragostei plina de pasiune(pentru cine mai are energie!)!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tina, la multi ani cu multe bucurii, fericire alaturi de puiul si sotul tau!
Poate reusim sa ne si auzim intr-o zi.
Andreea, imi pare tare rau de bunica ta. Nu as vrea sa fiu in locul tau. E tare dureros. Iti doresc putere multa sa treci peste pasul asta. Tu vei pastra tot timpul in minte chipul cel duios al bunicii, imaginea aceea frumoasa a unei bunici plina de povete. Te pup.
Fetelor, ma duc ca tocmai ce am terminat de zugravit in dormitorul nostru, iar ieri, in timp ce eram plecata la voluntariat fiu-meu a scris cu creionul toti peretii si usile cele muncite din camera. Asa ca aseara numai de asta nu aveam eu chef sa repar prostiuta lui.
Numai bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Monica, ce mai faceti? Sunteti bine? Mi-am amintit ca m-ai rugat sa iti trimit cartea aceea a lui Dolto. POate imi comunici adresa ta de e-mail.
La multi ani micutului!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput