LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)
Raspunsuri - Pagina 5
aalina2003 spune:
Salutare!
N-am am avut internet o vreme si nu am mai intrat, de-abia ieri s-a reparat. De citit am citit,devazut poze nu prea, se incaraca foarte greu, cred ca am un calculator cam batran.
Vad ca sunt multi bebelusi bolnavi (oare ce-o fi mai bine, ca in Japonia, toti cu muci si tuse, dar fara medicamente sau ca la noi, tot toti cu muci si tuse, dar cu medicamente..?)si din pacate nici Ana nu-i prea bine. Ea s-a nascut cu o maladie hemolitica si acum ceva e in neregula cu ea, e galbioara la fata si bilirubina e peste limita superioara. Ipoteze sunt mai multe, deocamdata mai facem ceva analize si daca e nevoie s-ar putea sa ajungem la Bucuresti.
Andreea, condoleante pentru bunica ta.Sunt ale vietii si intamplarile astea, dar e tare greu cand ti se-ntmapla..bine macar ca a cunoscut-o pe Thea.
In rest, felicitari pentru primii pasi, caci am vazut ca sunt cativa ghiocei care i-au facut deja (by the way, Ana nici nu vrea sa puna mana pe ghiocei, la fel s-a comportat si cu frunzele de salata..)Biuta, sper ca problemoaiele sa redevina problemute..dar macar vreau sa cred ca nu evorba despre Anthony.
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
claudia_d spune:
Am pus aici cateva poze cu Vladut la 10 luni:http://good-times.webshots.com/album/557615064jrUFQL.
Maine o sa avem musafiri si il fac Valentine Baby.O sa pun poze dupa vizita.
Lizioneta,bine ai venit printre noi!Asteptam poze cu Raul.
Biuta,sper ca totul e in regula si o sa ne dai numai vesti bune despre tine si Anthony
Delia,da, ma pasioneaza astrologia.Prima reactie cand cunosc pe cineva e sa incerc sa ghicesc in ce zodie e.Am vazut ca tu esti Balanta si sotul tau e Varsator.In cazul meu eu sunt Varsator si sotul meu e Balanta.Mai cunosc un cuplu ea-Balanta si el-Varsator,care se inteleg f.bine,au un baietel de un an si se pregatesc pt.al doilea.Parerea mea,din experienta proprie si analizand cuplurile Varsator-Balanta din jurul meu,relatia merge f.bine,daca cei doi stiu sa lase de la ei.Cat timp ,in timpul unei neintelegeri,cel suparat incearca sa mai dea o sansa celuilalt,e OK.
Am vazut pozele cu Rudy si mi-au placut mult.Rudy are fata de baietel nazdravan pus pe sotii.
Micaalsa si eu am probleme cu Vlad cu somnul.De cateva zile , de cand e bolnavior si ia Peritol pentru tuse ,doarme cum ar trebui.Peste cateva zile luptele greco-romane vor incepe.El se va catara pe mine sa se ridice in picioare sa se joace,eu il voi culca la pamant(pat).Dupa lupta corp la corp,cand consider ca a obosit suficient,il pun in patutul lui ,incep sa-l mangai si sa-i cant.De multe ori adorm inaintea lui.
Daca Calm Baby e pe baza de plante ,eu zic ca poti sa-l incerci.
E cumva din gama Erbavita?
Daca ai rezultate da de veste, ca asteptam la rand.
POZE
mihaser spune:
salutare!
fetele toata lumea vad ca e ocupata pe aici ba cu mutari, ba cu bebei bolnaviori...ei si noi suntem un pic ocupati...scum ca bebe a trecut de partea nasoala a bronsitei..mami recupereaza orele de patinaj...artistic mai putin ca inca nu am gasit perechea de patine pe care mi-o doresc...Ieri am inceput si cursurile de master...asa ca si noi suntem busy...maine Valentines`sul, raspoimaine face tati 28...ne intelegeti, nu-i asa?!
Multumim ptr aprecieri. Ne bucuram ca v-au placut pozele si promitem solemn sa le vizionam si noi pe ale voastre.
Am vorbit cu Serj pe Yahoo si a pus la semnatura niste poze superbe de la un party super demn de Bubulina Ambra...Au avut un tort ca-mi venea sa musc dn monitor....si rochita...vedeti voi!
Gabi_fer si eu i-am dat o perioada fier la al meu...i-am facut analizele si mi-a dat pediatrul reteta, insa am fost un pic neascltatoare si nu i-am dat chiar asa mult cum mi-a scris el pe reteta...o sa repet analizele sa vad daca mai are nevoie. I-am dat Tot Hema. Sper sa se rezolve si problema ta ca imi imaginez ce deranjant trebuie sa fie!
Andreea imi pare foarte rau ptr bunica ta...D-zeu sa ii ierte pacatele si sa-i fie odihna usoara!
Kim cred ca ar fi "echipa sfarama tot"
Claudia da...am observat si eu ca am nascut in aceeasi zi...Habar nu am ce ascendent are! Oricum am citit in horoscop ca o sa fie interesat de implinirea sirituala, ci nu cea materiala. Sa de D-zeu sa fie asa! Spor la sofat!
Micaalsa am vazut si calculatoristii tai...tot asa sunt si ai mei! Poate de la unguent s-a iritat...si eu am folosit spirt medicinal ptr frectie si in ultima zi se iritase un pic...Au pielea foarte sensibila! Nu cred ca o sa poti sa-i faci analize ptr depistarea alergiei acum...eu stiu ca dupa 1 an jumate se fac! Multa sanatate!
Tili ti-am vazut flacaii mai...sunt trasnet! Ce faina serbare ati avut cu costume "poporane" (asa ziceam eu cand eram la gradi)
Delia am vazut pozele cu Rudy mumosu. Am terminat sesiunea...de vineri pana duminica nu mi-am vazut puiul! A fost un cosmar! Sa stii ca eu m-am apucat de bb 2!
Cameliada multa sanatate lui Bogdan!
Biuta pana in America au ajuns problemoaiele?
Carmen felicitari ptr primii pasi!
Lizoneta bun venit! sa va traiasca ghiocelul Raul!
Cristina 30 spor la cura! sa ne spui daca da rezultate!
Aalina imi pare tare rau ca bubulina Ana e bolnavioara! Sa dea Domnul sa se faca bine!
AlinaMizzi ma bucur ca v-ati gasit cuibusorul mult dorit! Spor la mutat!
Catrinelu` spor la mutat cu 2 etaje mai jos si voua! Sa nu o lasati pe Oana sa faca toata treaba mai! Puneti si voi osu` la treaba!
Fetele oare MARIANA ce mai face?
Va pupacesc!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
Claudia nu e bun link-ul...insa m-am dus pe cel de la semnatura si am putut sa-l vad pe Vladut la 10 luni!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Catrinel_17 spune:
CIUF, cum se simte Eva?
MIHASER, cand a facut Cristi bronsiolita? Mda, pai Oana face toata treaba deocamdata si da indicatii pretioase. Nici Oana nu se incumeta sa fie bipeda!!! Astia care se merg de-a busilea cu mare succes, cica merg mai tarziu in 2 labutze…
GABI_FER, sanatate lui Alex! Lui Oana i.au trecut muceii in 10 zile de fiecare data. I-am dat si Olynth pt bebelusi si ceva homeopatic (pic de nas, se cheama EUPHORBIUM)
MICAALSA, pup calculatorista! Il ajuta pe tati sa repare? Se plimba Iulia prin casa? Io pe oana n-o mai pot tine in loc!
Aoleu, ca acuma am citit de alergie, saraca Iulia! La ce substanta o fi facut alergie? Poate ar trebui sa mergi sa intrebi la pediatru… sigur se fac chestii din astea pt bebei!
CAMELIADA, prin ce ati trecut si voi! Io nu stiu cum tot coboara infectiile astea… am o prietena care la fel a patit cu bebe. Cu ce homeopatice te-ai gandit sa incepi?
CRISTINA30, succes la aventura cu papa lui bebe noaptea! Nu se lasa magnus! Suna bine cura ta de slabire… o sa ma interesez…
SERJ, cum se simte Ambra? Cum e cu febra? Unde-s pozele!!!!!!!!
ALINAMIZZI; poate mai poti sa scrii totusi, din cand in cand! Asa ne bucuram sa auzim vesti de la voi!
TILI, in sfarsit am vazut pozele!!! Pup motzatul mic cu ochi frumosi! E un baietzel tare tare dulce!!
CARMENPIT felicitari pt primii pasi! Noi suntem in urma…. Da recuparema odata si odata
Kim, sa stii ca si Oana are acuma probleme cu somnul dupamasa, chiar dupa ce au dat dintii. Dar se pare ca ies altii. Asa ca nu mai stiu ce sa zic. Astept…sa-si revina
LIZONETA, bine ai venit! Povesteste-ne despre raul!!
BIUTA, ce problemoaie, mai, ca ma sperii!!
AALINA, pupici Anei! Sigur o sa va ajute analizele!
CLAUDIA misto cu luptele bine ca ai succes
Azi am fost cu Oana la doctor la control, totul este Ok, face exact ce trebuie sa faca un copil de varsta ei (sa zica cate 2 silabem sa pape cam de toate, sa stea in picioare). Ne-a intrebat daca merge in lateral, sprijinita de mobila, si face asta, cam de 2 saptamani. Tot ce ne-a intrebat ea daca mananca, Oana papa - in afara de ou, si a zis sa incercam din nou, peste 6 luni, intre timp sa vedem daca suporta albusul. Mi.a zis ca pot sa o trec la lapte de vaca, treptat. Eu oricum i-am dat iaurt si putina smantana, asa ca sigur il va suporta. Pot sa ii dau si miere deja.
A primit si vaccinul contra pojar, oreion, rujeola si varsat de vant. E usoara!!!!!!!!!!!!!! Cred ca era stricat cantarul ala cu care am cantarit-o in decembrie in Ro, pt ca acuma are ea 7800. Cred ca e cea mai subtzirica din zona... doctoritza s-a uitat la noi si a zis “pai cu cine vreti sa semene??” si oricum, e constant pe curba aia de JOS (sub medie) ca doar trebe sa fie si acolo careva, nu, ca sa iasa media In rest, totul OK, si la urechi, desi isi tot duce mana la una si se tot trage de ea. Nu are nimica.
Cu mutatul nu avem noutati...asteptam pe cineva la celalalt apt sa spele ferestrele (plateste proprietara). Facem lista de cumparaturi
pup fetele si bebeii!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Biuta spune:
Fetele dragi...nu de Anthony e legata prob..Slava Domnului, surorica mea o avut un accident dintr-un pod..cadere libera, fix in fund, coloana busita..asta e..sper sa fie ok.
Sanatate la toata lumea..si va pup pe toate...ca plange bulinutza.
Si..sa va inseninati un pic:
Pretul creierului
In spital, un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si abatut.
"Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra."
Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste.
In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?"
"Depinde," raspunse medicul " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie."
Se lasa o lunga perioada de liniste, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau.
In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse:
"Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi."
Trimite acest e-mail unei femei inteligente care are nevoie de un zambet si barbatilor care crezi ca l-ar putea suporta. Salutari tuturor barbatilor care au zambit la jumatatea povestii! Si pupici femeilor care au zambit la sfarsit!
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
ile77 spune:
AndreeaG, condoleante!
Stiu cum e.In octombrie anul trecut a murit si bunicul meu,cel care ne-a crescut.Eu am fost si mai deprimata ,mai ales ca nu am reusit sa ajung la inmormintare.
Ramine sa ne mingiiem cu momentele frumoase petrecute impreuna.Ca pina la urma cam astea ramin dupa noi toti, amintirile.
Delia, nu stiu cum am ajuns la concluzia asta .Banuiesc ca asa s-a format o parere dupa toate mesajele postate de tine.Ca esti o tipa f puternica si dura(in sesnsul bun al cuvintului).
Revin
Ile si Vivian (07.03.2006)
Delia21 spune:
Catrinel,.....de invidiez pe de o parte ca-i asa de usurica Oana caci Rudy la ale lui 11 kile.....ma darama,defapt nici nu-l prea pot tine,in cateva minute am limba de un cot.....Spor la treaba cu mutatul!!!!
Claudia,si eu fac la fel,cum cunosc pe cineva,cum cer data de nastere si.....ora,de le dau de gandit oamenilor,daca nu cumva sunt de la biroul de informatii.Eu am ascendent in scorpion,plus luna tot acolo in casa 1,iar Rudy are ascendent in sagetator.Ma cam loveste o intrebare:la noi in familie,fetele sora-mii amandoua,cei 2 baietii ai sora-mi precum si Rudy,au jupiter in casa 12 si asta tare ma inerveaza,asta cu toata programarea la mine pt cezariana si la fel cu cezariana pentru a 2-a fetita,a intervenit acel....ceva si in loc sa fie jupiter in casa a 2-a sau 1......in fine.Tot citesc de ce aduce in casa 12 si......mi-a zis Firicel Ciarnau pe care-l vad mereu cand ajung in Deva,a scos el ceva cartii si de numerologie si de astrologie,si el zice ca nu prea lasa nativul s fie fericit.Acum...om vedea ce o mai fi si sper sa imi iasa pasenta mai bine la urmatori bebei,nu ca nu as fi multumita cu astrograma lui Rudy.
Delia21 spune:
Tina La multi ani fericiti si asteptam sa ne mai spui ce face David-Nicholas!
HAPPY VALENTINE!!!
micaalsa spune:
claudia, eu am o prietena care i-a dat copilului Peritol 1 an de zile ... ca sa doarma noaptea. Mi se pare o mare tampenie, tratamentu-i tratament si fitele-s fite. S-ar putea ca Vladut sa-ti doarma mai bine dupa ce termini tratamentul cu Peritol, daca zici ca acum doarme mai bine atunci probabil corpul lui a inceput sa se obisnuiasca cu somnul asta.
Eu am incercat de mult timp Calma Baby, doar ii spuneam lui gabi_fer (daca nu m-a lasat de tot memoria cred ca ei ii spuneam) despre el. Eu nu mai incerc nimic, acum s-a reglat cat de cat, se trezeste de 2 - 3 ori pe noapte si e ok pt. mine. Pana merge la scoala sper sa doarma si ea noaptea intreaga. Asta sa fie cel mai mare necaz.
aalina, sanatate multa Anei.
Catrinel, daaa ... unde-l vede ca mestereste ceva hop si ea. E foarte foarte curioasa, isi baga nasul peste tot. A inceput asa timid sa mearga in 4 labe, de nevoie merge dar urgent se apuca sa urle sa o ridicam in 2 picioare. Si uite asa, indoita de spate ma plimb toata ziua, bat scarile in sus si-n jos, intru in toate camerele sa facem inspectie ... bine ca-s multe ca altfel nu stiu zau cum i-as fi ocupat timpul.
Sa stii ca tare-s necajita cand vad ca-i asa predispusa la alergii ... asta nu-i un lucru bun. M-am apucat sa-mi notez medicamentele si compusii din ele, sa urmaresc cand ii dau vreun medicament. Ca mare sperietura am tras. Cum a zis si alinaalex cica numai dupa 1 an jumate se face nu stiu ce test ca sa se depisteze la ce-i alergica.
Oana-i balerina, ce mai .... 7.800 ce usoara trebuie sa fie cand o ridici in brate. Iulia ma rupe cu 11 kg ale ei si tot o duc, ca ce sa-i fac.
Biuta, fain banc. Sanatate multa surorii tale, sa dea Dumnezeu sa fie bine ca tare-s urata loviturile la coloana.
Delia, hai ca m-ai facut curioasa cu atatia ascendenti, case ... Unde sa ma documentez si io despre problema asta? Ca-s pe langa situatie...dar curiozitatea-i mare
LA MULTI ANI TINUTZA!!! mai ce dor mi-e de voi, nu ti se face un pic de mila si sa ne mai scrii macar din cand in cand? Ca noi nu te-am uitat.
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)