LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ileana, ai fost la medic? Ce mai face Viv? Tot tarziu se culca seara?
Gabi, iti tinem pumnii luni la medic. Micutul e mai bine?
Micaalsa, mama, ce IT-isti ai tu acolo. Cred ca micuta a fost fascinata de-a dreptul cand a vazut atatea fire la un loc. Vazut pozele cu cucarelile.
Eu am incercat checul mexican cu suc de portocale. Mi-a iesit super bun. Eva a papat din el si aplauda. Bun compliment pentru mine. Cine vrea reteta, cu mare placere o scriu.
Cameliada, saracuta de tine!!! Cat de bine te inteleg. Exact prin ce a trecut Tudor trecuram si noi. SI anume reactie alergica la Cephalosporine. So, in viitor IOC acest antibiotic. Noroc ca am depistat reactia imediat si m-am si dus la medic. Partea buna a fost ca i s-a vindecat urechea si nu mai e nevoie de administrarea antibioticului. Ni s-a recomandat Benadryl, care e un fel de Romergan. Nu i-am dat decat o singura data ca nu parea sa o manance bubitele. Si asa biata de ea a cam fost intoxicata de la atatea medicamente. Sa nu mai spun ce scaune moi avea si cu culori ciudatele.
Nu am putut vedea pozele. Si chiar eram curioasa cum arata.
Sanatate multa voua si sa ma tii la curent si pe mine cu tratamentele homeopate.
Cristina30, este si asta o metoda sa micsorezi cantitatea de lapte praf. Sa incerci sa il faci din ce in ce mai diluat. Poate asa nu o sa se mai trezeasca. Succes si la slabit.
Claudia, depinde numai de tine sa invingi frica condusului. Iti doresc curaj mult si putere.
AlinaMizzi, ma bucur ca ati dat un semn de viata si ca Keanne e un bb cuminte si cu multe progrese. De abia astept sa vad casuta voastra cand va fi gata amenajata. Ca stiu ca tu ai gusturi.
Delia, cum mai e Rudy cu hematomul acela la dinti? S-a mai extins? Mihaser, sotul tau nu ii poate da un sfat Deliei? Parca imi amintesc ca terminase stomatologia. Sau incurc borcanele.
Aida, ai inceput pregatirile de botez?
Carmen, felicitari pentru primii pasi. Si ref. la trezitul noaptea, or fi dintii. Ca acum ma uit la Eva ca urechea nu o mai doare si cu toate astea mi se trezeste de doua ori pe noapte. Am stopat sa ii mai dau lapte in pat, asa ca de fiecare data cand se trezeste o iau in brate, ii dau laptic, imi adoarme si o pun la loc in pat. Partea nasoala e ca eu adorm cu greu dupa aceea. Iar dim. parca sunt dupa o betie, asa ma simt.
Lizoneta, bine ati venit.
Aalina2003, sa ne spui ce este cu micuta Ana. Cam nasol ca i-a crescut bilirubina peste limita. Tinem pumnii sa nu fie ceva rau ref. a acea boala de care ai amintit tu. Doamne ajuta!
Mihaser, la multi ani sotului tau pentru maine. Sa fiti fericiti si iubiti! Sanatate multa lui Carliontz.
Catrinel, baga Luca un mers din ala de-a busilea, grabit, de trebuia sa alerg sa il prind, iar la 10 luni a facut primii pasi. So, nu e regula. Si Eva ca si Onitchka ne da niste indicatii pretioase. Cum ii facem observatie ca sa nu umble la prize cum se rasteste la noi. In loc de "lasa-ma in pace" sau "mai taci din gura". Ne lipseste pusul la colt.
Nu iti face griji ca e micuta subtirica. Asa e. Sotul tau e slabut, tu la fel. Se arunca in neam Onitchka. Poze mai ai cu ea?
Micaalsa, ai elucidat de la ce a facut reactie Iulia?
Irina, ia sa vezi tu ca acusica iti dai drumul la mers. O data cu Andrei. Tinem pumnii sa fie recuperarea cat mai usoara.
Alinaalex, ai incercat paine alba cu unt si miere? Prajituri multe? Papa cu calorii muuuulteee. Glumesc. Lasa ca iti sta bine asa cum arati. Nu te mai chinui sa te ingrasi. Stii, parca nici nu reusesc sa mi te imaginez grasa. Pe cuvant. Nu te mai stresa. Fa-l pe bb doi linistita.
Eu am reusit sa mai slabesc, mai am 2 kg de dat jos. Si numai facand miscare la sala. Nici o dieta.
Ma duc la fitness o data la doua zile, alerg pe treadmill, precum soricelul pe banda, biciclesc, trag un pic de fiare, ca am niste umeri de tantar, apoi bag 150 de abdomene (trebuie sa cresc nr. ca incep sa nu mai obosesc), dupa care sauna uda (urasc cea uscata), mai bagam si o aromaterapie cu eucalipt, apoi jacuzii, iar la sfarsit un dus rece si gaaaataaaa.
Hai ca va pup si va urez sa fiti iubite, frumoase si tot timpul cu zambetul pe buze. Asa sa isi aminteasca copilasii nostri de noi.
Bia, la multe lunite! Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

claudia, iti dadeam exemplul acela asa, ca veni vorba de Peritol. Am inteles ca tu-l dai de tuse si ma gandeam ca poate daca apuca sa doarma cateva nopti din cauza lui o sa se obisnuiasca sa doarma si dupa ce nu-i mai dai. Cica 3 zile le trebuie la bebei sa se invete cu ceva si 3 ca sa se dezvete .
ciuf, bineinteles ca vreau reteta, mai ales ca Evei i-a placut asa mult

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

HAPPY VALENTINE'S DAY!!!SA AVETI PARTE DE IUBIRE TOATA VIATA DAR SA SI IMPARTITI IUBIRE!

LA MULTI ANI TINA!ITI DORESC MULTA SANATATE,FERICIRE SI NOROC!SA VA BUCURATI DE NICHOLAS DAVID SI SA FITI ACEEASI FAMILIE FRUMOASA DE PANA ACUM!!

12: Alexandru - - Dianad
13: Alesia Ioana - - Bitab, Ana Alexia -- Lady Hawk
14: Matei-Calin - - MP

Ciuf imi pare rau ca Eva are otita.Sper ca noul tratament sa aiba efect!Mai,Luk sigur vroia sa-si lasae autograful pe pereti!! Felicitari pt kg-mele pierdute!Pai cred si eu la cat de ocupata esti....

aida ati inceput pregatirile pt botez?Am vazut ochioasa-frumoasa!!!E o frumoasa!!

micaalsa vreau si eu reteta de la brownies cappucino plzzz! Ce simpatica e Iulia la pc!!! Auzi poate iritatia o fi de la Pulmex,mai ales daca esi mentolata.O fi ca si alifia chinezeasca care arde pielea.Da-o mai intai cu unguent de galbenele si abia apoi cu Pulmex sa-i protejeze pielea.

cameliada vai prin ce treceti si voi!!Refacere grabnica lui Tudor!!

alinamizzi succes la amenajari!!

Delia vazut si placut taaaaare mult Rudy!!Ptiu ce flacau mare si pletos are mama!!

Cristina succes la cura!!

Kim e mortala Alicia la masina de spalat!Si sa nu zici ca nu ai ajutor in casa!!!

Tili ce baieti frumosi ai!!Si moderni foc cu asa freza!!

carmenpit77 felicitari pt primii pasi!!!

gabi_fer si eu ii dau lui Nick fier in fiecare dimineata.3cc/ml in 30 gr lapte.

lizoneta bine ai venit si sa va traiasca Raul!!

Biuta speram ca totul va e bine cu sora ta.Refacere rapida!!

Irina refacere rapida si tie!Incet-incet o sa-ti revii!Si gandeste pozitiv!!!

Andreea condoleante tie si familiei!Este tare greu sa pierzi pe cineva atat de drag...fii tare!

catrinutza voi ce mai faceti?

mariana ceva vesti???

Noi am fost programati azi la pediatru pt controlul lunar.Si cand am ajuns acolo pe o ploaie infernala ne-a zis pediatrul care are o urgenta la clinica.So,a ramas pe data viitoare.Bine ca e bebeul sanatos !!Apropo de facut pasi..a inceput si al meu sa mearga daca il tin de manute si cu o viteza...In rest face tot felul de boacane,se baga pe peste tot pe unde e ingust si stramt,imi inchide usile-n nas...
Azi am cumparat si costumul pt huzband pt nunta si botez.
Multumim pt aprecieri legate de filmuletze !
Va pupicesc si va doresc petrecere frumoasa de Valentine's!

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze noi:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Poli, hai sa iti arat prietena mea cea mai buna (de v-am povestit ca s-a mutat din USA in Anglia) ce rochie si-a comandat de la Alfred Angelo:
Spatele: http://www.alfredangelo.com/index.cfm/fuseaction/collections.displayCollection/categoryID/8b186130-0d63-4e3c-ac5c-aea0d9566e1c
Fata:
http://www.alfredangelo.com/index.cfm/fuseAction/COLLECTIONS.productDetail/fromAdvancedSearch/0/productID/2039e191-e45b-4b44-bba1-6a2ac07f9712/categoryID/8b186130-0d63-4e3c-ac5c-aea0d9566e1c
NUmai ca a optat in loc de rosu un albastru inchis. Si a costat $1300. Nu mi s-a parut scumpa avand in vedere ca e de firma.
Sotia varului meu si-a comandat o rochie de mireasa de la Alb si Negru cu 30 de milioane si nu a fost asa de frumoasa ca asta.
Prin Grecia ce preturi sunt la rochiile de mireasa?
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

ciuf, ce superba e rochita aia de mireasa. Chiar asa de tare sa-mi placa un model n-am mai patit. Mai ca-mi vine sa ma mai marit inca odata .
Poli, Pulmex baby asta contine asa: ulei volatil de rozmarin, ulei volatil de eucalipt, balsam de peru, carbomer, hidroxid de sodiu, polisorbat si apa purificata. Ma gandesc ca de la uleiurile alea mi-o facut alergia. dar nu erau bubite mici si multe, doar nishte pete mari rosii.
Si reteta de www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=10170" target="_blank">Brownies Cappucino

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Micaalsa, o rochie din aia mi-ar placea si de ocazie. E super. Numai ca aici ca sa o fac pe comanda ma costa o poala de bani. Poate sa vin in Ro. Oricum modelul e nemaipomenit de copiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Salutare tuturor...

Catrinel, si mie imi place mult pozica aia

Gabi, multumesc mult de tot, ma bucur ca iti plac lucrusoarele noastre, am sa pun si pozele cu noii botosei si in curand cu bluzica portocalie. Pupici. Si sa-I spui vecinei tale ca dureaza prea mult

Micaalsa, ma bucur foarte mult ca ai avut incerdere si ai folosit cremuta de la nasa. Pana acum, multe fete mi-au cerut reteta, dar niciuna nu a folosit-o (sau nu a zis nimic de ea !!!) Eu am vorbit foarte serios cand am spus ca e cea mai buna, si ca noi o folosim, dar ...

Andreea, imi pare tare rau, as vrea sa spun multe dar stiu ca in astfel de momente cuvintele sunt de prisos. Condoleante, din inima, si ... te rog, nu inceta sa mai fii copil, cat timp ai parinti. Iar povestea aceea, neterminata, va avea o valoare fantastica pentru Thea cand va fi mare. Va dorim din suflet, putere pentru a trece peste acest hop, si pentru a intelege intr-o zi, ca de acolo de sus, de langa Dumnezeu, bunica va veghea mereu asupra voastra si va va calauzi pasii in viata.
DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE!Si nu uitati ca Dumnezeu isi ia la el NUMAI oameni buni ...

Micaalsa, Poli - am dat o tura scurta, n-am apucat sa citesc tot, dar vad ca se discuta despre rochii de mireasa. Eu nu tin la firma, mai ales cand e vorba de o rochie pe care o port O SINGURA DATA IN VIATA! Vreau sa fie frumoasa, sa-mi vina bine ...dar ce scrie pe eticheta ... chiar nu-mi pasa. Asa ca, rochia mea, daca puteti crede sau nu, a costat in 2003, 3.500.000 lei si toata lumea a apreciat-o. Noi avem o cunostinta care are un magazin de rochii si accesorii pt miresuci, iar zilele astea vom merge la inaugurare (au renovat de curand si au marit spatiul) si voi face niste poze pe care o sa le pun pe iahu.

Edit: am trimis prea repede mesajul, inainte de a-i spune Biei si aici "LA MULTI ANI FEIRICITI!" si inainte de a va pupa pe voi...

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Multumim pentru urarile de sanatate! Din fericire, s-a dovedit a fi o eroare de laborator,dar culmea e ca a fost chiar la analiza care ne interesa mai mult (nu au avut sange suficient, au diluat mult proba si a iesit aiurea rezultatul, dar mai corect era sa ne spuna "dom'le nu ne-a ajuns proba"..). Ne-a pus pe ganduri rau de tot,neonatoloaga de la Bucuresti (cu care am pastrat legatura telefonic)a sugerat, printre altele, ca ar putea fi vorba de vreo hepatita capatata in urma transfuziilor din maternitate, asa ca i-am mai recoltat o data sange, pentru virusurile B si C, dar am re-testat si bilirubina.In fine, totul e bine, bilirubina este la limita superioara, dar nu peste, iar hepatitele nu le-a capatat.
Ciuf, am vazut si eu pozele cu rochia..faina tare, mie o croitoreasa din Buc mi-a facut rochia cum a crezut ea, nu cum am vrut eu..noroc ca eram eu tanara si frumoasa..., si modesta..
Micaalsa, Calma baby e un sirop sau ce? Se gaseste la farmacie sau la plafar? Dar celelalte remedii naurale pentru somn?..ca picea mea se trezeste de 1 luna cel putin de 2 ori pe noapte si nu e de la dinti, uneori nu vrea nici lapte, uneori vrea..nu stiu deloc ce are.Oricum, am fost la pediatra ei (care se ocupa si cu acupunctura,homeopatie)si a spus ca are pavor nocturn (sper ca am scris corect) adica o agitatie care culmineaza cu trezirea plangand, numai intre 12-5, in rest,inclusiv somnul de ziua e OK. Urmeaza 5 sedinte de acupunctura dar dupa data de 26, pana atunci e plecata si voiam sa incerc ceva naturits pana atunci.
Camelia, Tudor cum mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

micaalsa pai asa pete rosii lasa cremele astea cu eucalipt sau mentol.Eu asa am patit cu crema aia chinezeasca daca stii cum arata...de aceea ti-am zis inainte de a-i da cu crema aceea unge-o mai intai cu crema de corp sa fie protejata pielea.
pt reteta!!

ciuf multumesc pt model. E frumoasa rochia dar nu pe gustul meu pt rochia de mireasa.Eu deja mi-am luat rochita din Romania.Am tinut sa fie si mama cu mine cand mi-am ales-o si apoi aici in Grecia nu prea se cumpara rochiile de mireasa.Aici se inchiriaza mai ales ca au ideile alea (sa nu le zic eu cum ) preconcepute ca rochia de mireasa trebuie sa o imbrace 3 mirese inainte.Niste prostii in care eu nu cred,dar ma rog...Inchiriatul pt ziua respectiva incepe de pe la vreo 500 euro si ajunge chiar pana la 1000 -2000 euro.De cumparat, sincer, nu stiu cat poate costa.Rochita mea e culoarea sampaniei (ivory) si in partea de jos e toata cu tiul iar corsetul are 2 bridute din saten si este brodat cu niste trandafirasi fini roz -pal si crem.Corsetul are si sclipici auriu foarte discret din loc-in-loc abia daca se vede.Va dati seama ca o sa pun poze.Acum imi caut pantofi culoarea sampaniei si nu gasesc pt ca aici sunt in vitrine inca cizmele si pantofii inchisi.Sa stii ca rochita mea e de la magazinul Dali din Brasov si dsoara aia mi-a zis ca ei fac modele unice.Nu stiu daca o fi adevarat dar cert e ca nu am vazut alt model asemanator cu acesta pe care il am.Si vorba Adei important e sa te simti bine in rochia respectiva si sa te simti frumoasa indiferent de firma.De ex mie imi plac tare mult si rochiile lui Demetrios.Daca aveti timp intrati pe site-ul lui...o sa aveti cu ce va clati ochii!
Chiar azi ma gandeam ca a mai ramasa destul de putin pana la marele eveniment..... si inca nu "am intrat in priza"...

Mergi la inceput
Mergi la inceput