LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)
Raspunsuri - Pagina 29
Serj spune:
buna!
in primul va trannsmit din partea lui Cat: va multumeste din suflet la toate ca sunteti cu gandul la ea, si pt toate urarile de sanatate pt Daria.
azi au ajuns iar la spital, de data asta au asteptat sa creasca iar febra, si asa au plecat... acolo a fost internata imediat, si 3 medici au incercat sa-i puna perfuziile negasing venele. atat era dezhidratata. acum sunt in spital, situatia nue ste mai buna, dar macar sunt sub observatie medicala permanent. la prima analiza a sangelui a iesit o infecite in sange (care se pare a trecut de la amigdalite pt ca erau inflamate)
acum sper sa inceapa sa-si faca efectul antibioticele care i le administreaza perin perfuzii
va pup si
sa pot da vesti bune maine
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
laura83 spune:
ALOREA16, noi putem sa ne laudam ca mancam orice si cat de muuuuuuuuuuult. La 11 luni avem 10 kg jumate.
Raisei ii place cel mai mult spanacul cu ou, tocanita de pui si iaurtul cremoso (ar fii in stare sa manance 10 pe zi). Azi de exemplu , i-am facut cartofi frantuzesti cu piept de pui.Ieri i-am dat brocoli (l-am fiert in apa cu sare) si pe urma i-am pus un pic de smantana si l-am bagat in cuptorul cu microunde cam un jumatate de minut. Ii mai fac dovlecel scazut sau supica, macaroane cu branzica, ficatel de pui cu pireu, o data pe saptamana ii dau peste.
As vrea sa va intreb cum le da-ti avocado?
nshiro spune:
Mariana FELICITARI sa-ti trasca bebe Magda sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa! Doamne nu-mi vine sa cred, acum aproape un an se nastea Markus si acum Magda... esti o super femeie cum ti s-a mai spus de multe ori si cum meriti sa ti se mai spuna de mult mai multe. Cand am citit mesajul sotului tau, mi-au dat lacrimile si m-a luat o nostalgie....
Te asteptam cu vesti cand poti tu si inca o data FELICITARI din toata inima!
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
claudia_d spune:
LA MULTI ANI TRAIAN!
CEELA ii doresc lui Traian sa-i fie drumul presarat cu bucurii si clipe frumoase ca dragostea ta de mama!
POZE
nshiro spune:
Traian LA MULTI ANI sa cresti mare si sanatos sa-ti fie viata plina de realizari si bucurii!
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
mihaser spune:
Ceela sa va traiasca Traianu de 1 anisor!

Traian...sa cresti mare, voinic si sanatos! Sa asculti de mamici, tatici, bunici! 
fetele eu sunt suparata...mi-a murit motanul...pretenul meu de 10 ani. Era miop saracu si batut de alti motani si l-a facut o masina una cu asfaltul! Noroc ca nu s-a chinuit!![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, TRAIAN ! 

SA CRESTI MARE, SANATOS SI NOROCOS ! 

Miha imi pare rau pentru motanul tau.
Poate-i faci cadou un pui de pisica lui Cristian de prima aniversare si astfel iti mai alini si tu dorul ....
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Serj spune:
La multi ani Traian!, sa fii sanatos, sa cresti mare si cuminte si cu mult noroc

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
ciuf spune:
Traian, la multi ani! Dzeu sa te inzestreze cu multe calitati si sanatate!

Mihaser, imi pare tare rau de motanelul tau. Bine ca nu a suferit.
Lady Hawk si Dananita, ma bucur ca ati reusit sa ne scrieti cateva randuri despre piticii vostri. Va mai asteptam.
Serj, vazui pozele cu puii tai. Scumpi foc. Iar Bru iti cucereste inima.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele