LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetelor,
Mariana felicitari!!!!! bine ai venit pe lume Magda!!!!
ma bucur ca ai reusit sa faci totul singura si foarte repede

despre Cat nu prea am ce sa va spun...este in aceeasi situatie, si azi dim plecau iar la spital hotarati sa nu mai plece de acolo pana nu se rezolva cu daria. macar un diagnostic precis si un tratament corespunzator. pana aucm a schimbat de 3 ori, antibioticul si continua sa-l vomite. Anna este bine, dar vrea la surioara ei si este greu sa le tina separate. nu va spun cat de epuizati sunt amandoi parintii...

aida
polixeni multumesc, la noi deocamdata este bine.
andreea multumesc
doublemom tiam admirat fetele, si eu ma uit la ai mei si nu stiu cum a trecut timpul...
tcelen nici ambra nu are voie in camera lui sergio, si pt asta am improvizat o baricada cu o valiza. dar.. intre timp a invatat cum se da deoparte si acum ne gandim ce sa punem in loc. pt ca nu vrem sa se obisnuiasca cu usa inchisa, fratiorul.
sa va spun ca ea este in extaz cand sergio ii da putina atentie; dar la noi este cam asa: cand vine sa se joace cu ea, practic se imposeseaza de jucariile ei si ea ramane pe langa, uitandu-se la el.
ambra este tare cuminte,mai are si ea momente dar sunt putine.
desi mananca binisor, avem doar 8.500kg si 75cm
nu merge singurica, doar tinuta de manuta. dar se tine in echilibru.
gata, nu va mai spun de ea, ca devin exagerata
am mai pus cateva poze in album

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Salutare dragi mamaici si dragi bebelusi,

sper ca ne mai tineti minte si sper ca sunteti bine cu totii.

Pe 17 februarie am facut si noi primii pasii, a fost asa: eu citeam pe canapea si sotul pe fotoliu (sunt fata in fata cu 2m distanta) si Alecu dragutzu' de el s-a gandit el sa se duca de la mama la tata, dar nu de-a busilea cum ne obisnuise ci facand primii pasi. Amndoi l-am vazut si am izbucnit in hohote de ras si aplauze de s-a speriat si copilu':) E de neuitat asa ceva.
Cu aproximatie avem si noi putin putin peste 9kg si in jur de 75cm, cam putin dar suntem multumiti.
Alecu spune: mama, caca (face kk la oala de la 8luni), papa, bapa(=apa), tata (cand are kef sa-l impresioneze pe taxu), ridica din umeri cand nu stie ceva si rade strengareste, e un f mare dansator si amator de muzica de orice fel, adoarme singur in patutul lui(asta mi se pare mie cea mai mare realizare)...ooof face multe dar n-am destul timp sa enumar totul.
Sper sa apuc sa va citesc din urma! Eu n-am prea avut timp de calculator si nu o sa am prea mult nici in continuare deoarece intru in sesiune, tata e in spital si tot apar evenimente neprevazute mai mult sau mai putin placute. Imi pare rau ca n-am apucat si eu sa ma intalnesc cu nici una din voi. Poate cand o sa vina caldura sa ne intalnim in Herastrau...
Nici nush ce sa va mai pov. aveam atatea in cap sa va spun si acum m-am blocat.
eh dupa ce va citesc sper sa ma deblochez si sa va mai pov una alta.
va pupam cu drag pe toti/toate!
Dana si Alecu berbecu:)

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

FELICITARI MARIANA! SA-TI TRAIASCA MAGDUTZA! SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI SA FIE SANATOASA![bis]

Am dat si eu avocado cu iaurt Alecului si tare mult i-a placut

uuf s-a trezit

repede va spun: dormim de 2 ori ziua si noaptea neintrerupt

seara la 21-22 biberon 300ml lapte Humana 3; ora 6am (in somn) al doilea biberon cu 230ml lapte; 10-11 1mar+1banana+1mandarina+30g branza vaci+cereale; supa/piureul (e masa-problema); iaurt cu cereale/+-fructe la 17-18

paaaa ca bazaie sefu':)

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mesajul meu de ieri, pt ca aseara n-am reusit sa-l trimit, nu mai mergea forumul, nu stiu de ce...

Felicitari Mariana si Mikael! Bine ai venit pe lume Magda! iti dorim multa sanatate si o viata fericita alaturi de ai tai! Mariana, ma bucur ca ai avut parte de o nastere frumoasa, dupa care tare cred ca ai mai vrea un bb, in orice caz nu m-as mira la ce tarie si curaj ai, nota 10!
Multumim fetelor care ne-au votat, cele care n-ati apucat puteti s-o faceti pana in 6 martie parca.

Cat, sanatate multa Dariei, sper sa se faca bine cat de repede si sa nu trebuiasca sa o internati.

Ciuf, felicitari pt cartonasul verde si succes la interviuri, don't worry, asa cum te cunosc chiar nu-mi fac probleme pt tine!

Laura si amen, bine ati venit in gasca ghioceilor.
Laura, ma bucur ca e cineva si din Cluj. Asa de tanara si ai deja 2 fetite, vrem poze cu ele!

MP, sanatate maxima lui Matei! vad ca ti se face tot mai dor de casa, cat mai stati prin strainataturi?

Catrinel, spor la treaba, ai nevoie dar sunt convinsa ca merita efortul, cine o sa fie frumoasele instalate in noul apartament?

Mihaser, multumesc de mesaj ca a nascut Mariana, m-am bucurat mult si am retrait momentul nasterii Aliciei in acelasi timp, si mersi de vot si pupici febletei.

Biuta, iti doresc din suflet LA MULTI ANI cu sanatate, si impliniri pe toate planurile! pupici de la noi

Noe, ma bucur ca ai reaparut, chiar si atat de scurt, inseamna ca sunt sanse sa ne mai vizitezi Ce mai face zulufica?

Despre noi:
Azi, in timp ce spalam vasele, Alicia lucra de zor la “magazinul” ei de reciclaje, cand ma uit la ea, tocmai se servise de alaturi cu o rosie mare, am lasat-o sa pape, musca din ea cu atata pofta, toata s-a murdarit, a tb s-o schimb dupa aceea dar a fost super faza cum statea ea pe jos si musca din rosie... si n-am fotografiat-o! mi-e stricat aparatul iar camera video era prea departe, n-aveam chef sa stric scena.
Altfel e foarte mamoasa, nu vrea decat cu mine, nu m-ar lasa o clipa, se bucura cand il vede pe taica-sau dar vrea la mine, vine si se gudureste pe langa mine ca un catel, sau isi pune capul pe pieptul meu, alteori se catara de-a dreptul.
Cu somnul s-a facut o mica terorista, incepe sa ne exploateze asa ca am schimbat strategia si deja da rode, sunt convinsa ca daca perseveram reusim. Nu mai cadem tentatiei de a o lua in brate, de a o legana la infinit, de a-i canta fel de fel de melodii, o asezam in patut de cateva ori (pt ca ea se ridica) si apoi iesim din camera, plange putin pana se lamureste ca nu merge asa si ca mai bine se culca, cred ca a inteles ca noi facem regulile.
Sunt frustrata, de o saptamana n-am facut nici o poza (am dus aparatul la reparat, plus ca ma costa f mult), tocmai acum cand Alicia se intrece in progrese, mutrite si hohote de ras. Si are niste pozitii de dormit super haioase...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Nshiro,Mariuka_san e de reclama!
Andreea_Georgiana,am uitat sa-mi iau lecitina:cu cei faci soldateii lui Bubu?

Daca tot se amana intalnirea din martie,propun s-o facem la o saptamana dupa Paste sau la sfarsitul lui aprilie cand majoritatea ghioceilor au un an si se poate sta cu ei la o terasa la o pizza sau o pasta.Daca fetele din provincie nu pot veni atunci,organizam mai multe intalniri.Cand e loc de petrecere....
Am doua probleme:
1.Cum il pun pe Vladut sprijinit de ceva(carucior,fotoliu,scaun de masa etc) incepe sa se legene cu putere, precum copii de la casa copiilor.
Are cineva o solutie pt. dezvat?
2.Cum ii adormiti seara?Ii puneti pur si simplu in pat si adorm?
Vladut se joaca in patut pana la 23-23:30,pana cand oboseste asa de mult ,incat incearca sa se ridice si cade in bot si adoarme asa cu poponeata in sus.Astept sfaturi.Pleeeeease!!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Dananita,
ma bucur sa te citesc din nou si sa aud atatea vesti bune despre al tau printisor (Alecu berbecu?), felicitari pt primii pasi!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Mariana, felicitari pentru minunea venita pe lume. Iti doresc refacere usoara! De-abia astept sa citesc povestea nasterii Magdei. va pup. Esti o mamica de nota zece. Ai toata admiratia noastra.
Noe, nu ai idee ce surpriza frumoasa a fost pentru mine sa vad mesajul tau! Stiu ca nu puteai sa ii scrii pe YM, dar puteai sa ii transmiti la celalalt subiect. Insa tu ai ales sa o faci aici. Si pentru asta pot spune ca am avut o tresarire cand am vazut Noe. Poate ne mai scrii sa ne spui ce mai face Zbarnel.
Urez bun venit noilor mamici.
Eu sunt suparata. Ieri dupa cum v-am spus am fost cu Eva la vaccin. Cuminte foc. Nu a plans absolut deloc la injectie. Am ramas uimita cat de cuminte a fost.
Insa avem iar infectie la ureche.
Asa ca pe 27 am facut programare la ORL-ist. Nu mai am chef de nimic. Ma apuca disperarea, depresia.
La multi ani boboceilor care mai adaugara o luna.
Nu mai am nici un chef de scris. Asa ca va pup.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Fetelor am si eu o rugaminte la voi .Eu sunt in pana de idei .Nu stiu ce sa-i mai dau puiului sa pape. Voi ce mai papati?

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Noe, Lady H si Dananita ma bucur ca ati postat!

Catrinelu aoleu...spor la mutat! Va pup!

Simona multa sanatate lu` Edutu!

Serj sper sa aud vesti bune despre Dariuca. Da Doamne sa fie bine!

Ciuf vai dar cred ca asta e a n-a otita! Te pup si pe tine si pe bubulina cumintica!

Kim ma bucur ca ti-a provocat amintiri placute...toate ne-am intors cu gandul la odisee. Va pupam si noi!

Alorea si eu am ajuns in impas si am cumparat o carte cu retete...am vazut pe acolo tot felul de mancaruri...Eu ii fac supica cu de toate din pui, vita, curcan; peste la cuptor, legume prajite in unt, branza topita...e una Apetito Kidiboo cica fara conservanti si ii place, cascaval si mozzarela Zottarella...cam asta papa. Si ii mai iau cartofi dulci si ii fac la cuptor...sunt ca dovleacul copt. Fructe cu biscuiti...de obicei papaya, nectarine, pere, mere, banana...Cam asta papa!

Noi am inceput sa facem primii unu, doi pasi....apoi ne cam dezechilibramsi poc in fundulet, insa e dispus sa incerce in continuare...oricum a mai renuntat la mersul in 4 labe in favoarea celui in 2 picioare sprijinit de mobila, de un degat de-al meu sau de pantalonii mei.
Felicitari tuturor bebelusilor (Alecu - Dana Nita) care au trecut cu brio acest test...e destul de dificil!
Azi am lasat un lighean la indemana lui si s-a bagat in el una doua...i-am facut poze haioase! L-am tras cu ligheanul si l-am invartit ca in cescute...s-a distrat de minune! Toata ziua rade si da din cap ca rockerii! Ma distrez de minune cu el!

Va pupam!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura83 spune:

Draga KIM multumesc de primire si sa-ti treiasca si tie printesa.
POze am incercat sa pun, dar nu am reusit.Poate ma ajutati voi.......

Multi la toti bebelini!

Mergi la inceput