LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)
Raspunsuri - Pagina 27
simona_toma spune:
Uitai sa va spun cum doarme Edutu. Tocmai asta uitai!!De vreo 2 saptamani doarme destul de bine, se trezeste cam de 3-4 ori pe noapte si mananca de 2 ori.Nu pot sa-l dezvat de mancatul asta cu nici un chip.Deci va inchipuiti ce fericita si odihnita sunt cand mi se trezeste doar de 3 ori pe noapte, da??
In astea 2 saptamani a a mai avut cam 2 nopti in care mi s-a trezit din juma in juma de ora.Sunt super multumita, ce sa fac.Poate pe la 2-3 ani sa mi se dezvete de papat noaptea
.Este fan ceai.Ar bea ceai la orice ora.Si cred ca si de asta se trezeste noaptea, s-a invatat puslamaua sa-i bag repede biberonul in gura cand plange.
Micaalsa, prietena mea de suferinta, Iulia cum mai doarme?Hai ca sunt curioasa.De multe ori ma gandesc la tine noaptea cand ma trezeste strumfu.Ma intreb daca si tu esti treaza, saraca de tine!Ne-au mancat noptile copii astia.
alorea16 spune:
Felicitari MARIANA sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea !!!

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
claudia_d spune:
Hai ca azi am o zi crancena!Toate imi merg pe dos si colac peste pupaza imi vine peste vreo jumatate de ora si soacra in vizita.
Noroc cu mesajul sotului Marianei.Felicitari Mariana!
Iti doresc tie si Magdei toata fericirea din lume!Esti o mamica cum rar intalnesti!De multe ori ,cand imi e greu ma gandesc la tine si prind puteri.
Cat,sanatate multa Dariei!
Simona_Toma,38 de grade se rezolva cu Novocalmin,dar ai grija sa-i dai minim 5 zile Panadol si sa nu-l scoti afara si sa-i faci baie.Sanatate multa!
Irina,m-a emotionat asa mult filmuletul cu Andrei!Abia astept sa-l vad si pe Vladut facand primii pasi singurel!
Aida,ai o adevarata printesa!Ce frumoase sunt fetitele!
Dupa ce am vazut poze cu printesa ta i-am facut un mot in varful capului lui Vladut si mi-am inchipuit ca e fetita.
MP,mi-au placut mult pozele facute impreuna cu Cat.Daca voi v-ati intalnit tocmai peste mari si tari,poate noi care suntem mult mai aproape reusim sa ne vedem.Incepem cu sectorul 2!
Ciuf,felicitari pentru dreptul la munca!Sunt sigura c-o sa reusesti sa te descurci.Esti f.talentata si f.meticuloasa.
Va pup!Suna socrella!
POZE
alorea16 spune:
Fetelor care vreti sa ne votati noi suntem pe pagina 15 jos "iepuras1". Multumim mult !
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
cameliada spune:

FELICITARI MARIANA! SA-TI TRAIASCA PRINTESA SI SA FIE SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI TREI FRATIORI AI EI!
MAGDA, BUN VENIT PE LUME! AI O FAMILIE MINUNATA!
Fetelor, la noi ninge ca-n povesti! pacat e cam viscol, altfel as fi iesit cu Tudor la sanius.
alina2003, cum se mai simte Ana? ati luat-o si pe ea la Busteni? O sa-i faca bine aerul de munte. Abia astept concediul lui adi sa plecam undeva cu Tudor, cel mai probabil la mare.
Polixeni, multumim de aprecieri, da' ce plansete a tras la tuns, cu lacrimi de crocodiloi

, de ne-a stiut tot blocul! prea era evenimentul important ca sa se petreaca in liniste...!!!
Simona Toma, eu cred ca gatesti foarte bine, nu te gandi la asta, doar ca trebuie sa mai treaca ceva pana i se educa gustul lui Edutzu. E lucru mare oricum faptul ca bea lapticul si papa iaurtelul, asta inseamna calciu, exact ce-i trebuie.
Andreea, chiar mi-era dor sa ne mai spui de Bubu si ce mai papa. Spune-ne si noua cum ii dai avocado, ca am primit unul si ma cam uit la el ca matza in calendar ![]()
. Esti o fericita cu somnicul neitrerupt al lui Bubu. noi inca ne trezim de doua ori pentru lapte.
Catrinel 17, tu ai acolo o forta de munca neutilizata, pe Oana. Cred ca daca o lasi, ti le aranjeaza ea mai ceva ca la expozitie!
Spor la treaba in continuare!
Tcelen, copiii au venit la joaca a doua zi, pun acu niste poze, ca sa vezi dovada!
Nshiro, mai zi-ne ceva de Mariuca si aventurile de la gradinitza.
pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390447304/photo/294928804240968537/0
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
cameliada spune:
poze cu Tudor la joaca
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390863603
pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390863603
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
carmenpit77 spune:
felicitari Mariana si la multi ani fericiti pt Magda
bine ati venit pt noile fete
Simona si fetita mea se trezeste de peste 5 ori noaptea si bea mult ceai. Ma gandesc si eu ca s-ar putea sa se trezeasca des ca sa-si primeasca biberonul. dar dc ii dau numai suzeta nu se opreste din plans.
tcelen spune:
quote:Originally posted by Lady_Hawk[/i]
Buna fetiliiiiiiiiiiiii.... nu ne vazuram de ceva vreme...cam multa ce-i drept...dar nu v-am uitat si trecem la pupat mamicile toate de la mic la mare
....si nu in ultimul rand ...beboiiiiiiiiii...zmuahhhhhhhhhhh
!!!!!aseaaaaaa....
Vrem sa uram la multi ani tuturos beboilor care au implinit deja un anisor...dar si mamicilor care deja au un an vechime in "meseria" de mamique
...,dar sa-i uram si marianei nastere usoara si sa aduca pe lume un bebe sanatos si frumusel foc....
![]()
![]()
Noi suntem bine sanatoase...Alexia are deja doi castorei jos arata cam asa-1....si ni se mai arata sus vreo patru bucati....deci pe plan stomatologic "sedem" binisor...avem doar 10 kile si 75 de cm si speram k pana la dooj`da ani sa ajungem sa avem....90-60-90...hihihihi....
Acu trebe sa fugim k e ora cinei ....pupoaieeeeeeeee!!!!Zmuahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!
Iode beba_mica
(13.04.2006)
bine ai revenit pe aici ,multumimde pupici si felicitari ptr dintisori
POZE ANA-MARIApoze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
doublemom spune:

Ia te uita ce minune gasesc eu aici!!!!

Felicitari Mariana si Mikael!! Micuta Magda sa va aduca numai bucurii si sa fiti mereu aceeasi familie fericita si implinita!

La multi ani! cu scuze de intarziere Biuta!!

Mii de pupici si mai venim!
Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
poze
tcelen spune:
serj,multumim ca ne-ai informat in legatura cu Daria a lu' CAT!!
of mititica,nu e bine sa vomite asa intr-una...........
BIUTA,sanatate,ca vad ca sunteti bolnaviori
simona_toma,sanatete lui EDUTU
CAMELIADA,EI ASA MAI DA,VAZUT POZELE ,FRUMOASE,
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998

Originally posted by Lady_Hawk[/i]
...dar nu v-am uitat si trecem la pupat mamicile toate de la mic la mare