LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)
Raspunsuri - Pagina 26
ile77 spune:
Felicitari Mariana si Mikael!
Sa va traiasca printesa si te asteptam cu detalii.
Deci ai avut o nastere de invidiat, de doar 4 minutele![]()

Biuta,LA MULTI ANI si tot binele din lume sa te inconjoare mereu!
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
aida_o spune:
Thank you Mikael for posting here, we appreciate you for letting us all know. Congrats on your newest addition, all our best wishes to your family!
Mariana, pupicei tie si Magdei! Felicitari!
Iertare de intirziere, Biuta! La Multi Ani si sa-ti dea Domnul tot binele din lume, sa fii sanatoasa si, daca iti doresti, sa-ti dea inca un rocker sau o rockerita :)
Serj, multumesc din suflet pentru ca ne tii la curent cu starea Dariei, pe mine m-ai facut sa intru de cel putin 2 ori pe zi, de cind am aflat... Multumesc si pentru email, promit ca iti voi raspunde cind voi avea mai mult timp (cind ajung acasa, de la servici, o preiau pe Alex de la mama - saraca, Alex o trezeste de citeva ori pe noapte... banuim ca ii mai iese vreun dintisor - si nu as avea timp de scris mai multe decit dupa ce o culc pe ea... or atunci e deja tirziu si mi-s cam obo).
Pup trupa
Biuta spune:
MARIANA DRAGA, CONGRATULATIONS,SANATATE SI NOROC MULT LA MINUNEA RAPIDA. O VENIT LA MAMICA BUNA..FETITA BUNA :)O sa iti fie de mare ajutor :) Pupici cu mult drag..si refacere de 40 de ore ori 4 zile..maxim :) 
Dragele mele, nu am putut sa deschis pana acum, la 1 noaptea, forumul..ma tzine treaza o tuse seaca, ca Sahara,plus Anthony care are febra dintr-o data. Ieri nu am putut sa ma ridic din pat..
Da..asa rablajiti cum suntem...tareeeeeeeeeeeeeeee bine ne-am simtit cu urarile..si combinatia cu emotiile pt Mariana...o fost sentiment multiplicat.
Multumesc mult si din suflet...va doresc numai bine si sanatate la toate mamicutzele si bobicutzele :)
pup]
Is o catastrofa, primele doua pupicuri au fost numai [pu]
No..chiar nu imi place deloccccc ce am citit in viteza de Daria. Sanatate maximaaaaaaaaaa si sper macar sa bea ceva. Ne
sa fie bine.
Scriu in detaliu cand o sa pot, am de pregatit ziua lui pe sambata..si tare mi-e frica ca a fi bolnav pe atunci :(
Pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ANDREEA GEORGIANA spune:
MARIANA,FELICITARI!!!!!!!SA VA TRAIASCA A PATRA MINUNE,MAGDUTA,SA VA BUCURATI DE EA SI DE MINUNATA VOASTRA FAMILIE SI,CINE STIE...POATE MAI APARE CINEVA

pentru cea mai curajoasa mamica,ai carei copii trebuie sa o aprecieze enorm!!!!
Ma tot chinui de ceva vreme sa citesc din urma si nu mi se deschid decat cateva pagini,greu de tot si alea.
Catrinel,spor la treaba!!!Sa va mutati cat mai curand si sa va iasa totul bine!
Doublemom,v-am vazut puiutele!Sunt minunate iar in poza in care stau cu nasucurile lipite de geam(cu spatele) sunt dementiale!!!!Asteptam poze de la petrecere.
Cat,sanatate multa si incredere!!!
Serj,multumim ca ne tii la curent si...ca te-ai intors la noi.
puii !
MP,ma bucur mult ca traiti experiente noi(si intense!)si ca va bucurati de fiecare clipa libera petrecuta impreuna.Superbe pozele de la ziua Annei,in care 4 copii minunati zambesc!Cred ca s-a infiripat o idila(sau chiar doua!)...
Ciuf,iti multumesc pentru ganduri!
Cristin a rezolvat problema laptopului partial,in sensul ca nu a luat o piesa originala(a gasit-o intr-un singur loc,la un pret astronomic!!!)dar,daca tu poti sa trimiti asa ceva,doar spune-mi si se rezolva!Mai vrem vesti despre puii nazdravani!Felicitari pentru cartea verde!
Daca voi sunteti de acord,putem amana intalnirea pentru luna aprilie.Pe 17 martie mergem la parastasul de 40 de zile,apoi ramane si Bubu fara mot(in sfarsit!)asa ca,cu bune si...triste,se duce si luna martie,care se anunta a fi tare aglomerata.
Adar,draga mea,stiu ca te-ai gandit la mine(am simtit!) si iti multumesc.Nici tu nu ai mai spus nimic despre Maia...
Ciorbita de perisoare o fac numai cu albitura(asa se zice in sud...),adica morcov,telina,pastarnac,patrunjel,ceapa+ardei galben,chiar si dovlecel,tocate marunt si fierte.Cand sunt aproape fierte legumele,adaug una cate una,perisoarele modelate marunt(carne de vita+porc,orez,marar+patrunjel,ceapa+vegeta).Mai las sa fiarba cca 40 de minute(la foc mic) dupa care adaug bors(dat in clocot separat)si leustean mult.Si...gata.
Thea este foarte vioaie,de cateva zile si-a schimbat si programul,adica se trezeste la 8,bea un bibe de laptic,adoarme pana pe la 10.30(11),papa soldatei si fructe+ceai,merge in parc(unde nu mai doarme,pt. ca are de...vorbit),papa mancarica de pranz(felul 2+ciorbita+iaurtel),doarme 1-2 ore(mai nou!),se plimba iar sau ne jucam,papam pe la 18(ieri,tot ciorbita+un colt de paine!)si pe la 21-21.30 se da stingerea.Nici nu-i mai auzim glasciorul pana dimineata!!!A inceput sa accepte si branzica cu mamaliguta(singura papica refuzata pana acum)dar preferatele ei raman supele si ciorbele,pe care le papa dupa felul principal,pe post de...un fel de desert(le mamanca oricum si oricand!)
Am inceput sa-i dau avocado si out intreg si este OK.Tre' sa fug,revin!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Tili spune:
Tocmai am citit cu sufletul la gura "pe diagonala" de cand nu am mai fost pe aici si sunt de-a dreptul coplesita!

FELITARI, MARIANA, SI SA ITI TRAIASCA PRINTESA MAGDA! Ma bucur din suflet pentru voi si abia astept sa ne scrii despre acest eveniment maret si sa vedem si poze cu minunea ta.

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
Polixeni spune:
FELICITARI MARIANA SI MIKAEL!!!SA VA TRAIASCA MAGDUTA SI SA VA BUCURATI DE EA!!! 

Bravo Mariana esti un exemplu demn de urmat!!!
CAT va dorim multe multe sanatate si sa va refaceti cat mai repede!!!!!
Polixeni spune:

22: Alice-Miruna - - Kit
23: Mia Ecaterina - - Dea0277, Iulia - - Micaalsa, Daria Adriana - - emanuelaan, Oana Carina - - Catrinel17, Sara Iulia - - Andan!!SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!!
Ile multa bafta la examen si spor la invatat!!
Laura bine ai venit si sa-ti traiasca fetitele!
MP cum se mai simte Matei?Nu te ma intrista...e adevarat ca e tare greu singurica si sa nu ai cu cine sa vorbesti dar suntem noi aici 
amen bine ai venit!Sa-ti traiasca Mihaela!Si eu tot din Bv sunt.![]()
Catrinel Spor la mutat!!
Biuta sanatate si voua!!
Kim bravo Alisucai pt primii pasi singurica!
Irina cum merge recuperarea?
Cameliada ce baiat aratos avem!Nu a plans la tuns?
Ciuf acum am citit despre dreptul de munca.Felicitari!Inceputul e greu dar dupa aia o sa te obisnuiesti!Si eu ma gandesc cu groaza cum va fi prima mea zi de munca si daca o veni ziua respectiva!Copiii sunt bine?
serj esti o draguta ca ne tii la curent!
Voi sunteti bine?
Andreea Georgiana cred ca ti-am mai zis-o..ptiu-ptiu ce bine papa Thea!
Noi am fost alaltaieri seara la o taverna si l-am luat si pe Nick pt prima oara cu noi..s-a purtat exemplar!!A ras,a tipat in limba lui,ne-am plimbat (ca merge daca e tinut de maini) prin taverna,ne-am uitat la mini-rechinii din acvariu ,la ora 10 a baut laptele si apoi a adormit in carut.Cand am ajuns acasa nici nu s-a trezit cand l-am schibmat in pijamale.Nu va zic ca atunci cand mergem la vreo cafenea cu el incepe si "flirteaza" cu fetele care servesc sau cu oamenii din jur.![]()
Acum fug ca maraie mandrul in patut!Pupicei
tcelen spune:

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
OAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MARIANA AI NASCUTTTTTTTTT!!
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
BINE AI VENIT PE LUME MAGDA,SA CRESTI MARE,FRUMOASA,DESTEAPTA,SANATOASA,SA PAPI TOOOT CA SA CRESTI!!
MARIANA RECUPERARE RAPIDA SI TE ASTEPTAM ACASA!!

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
simona_toma spune:
Mariana, felicitari!!Esti fantastica!!!!Ce nastere usoara!Ce familie mare si fericita!Sa va dea Dumnezeu sanatate!
Dragele mele, nu am mai reusit sa scriu, desi am promis.mii de scuze!!!!
De dimineata mi s-a trezit Edutu cu febra 38,2.Nu mi-a facut niciodata febra, la nici o raceala.La 11 avea 38, i-am dat Panadol si de dimineata si la 11.dr a zis sa nu ma ingrijorez, daca face temp mai mare sa-i bag o jumatate supozitor de Algocalmin.In rest nu are nimic, nu are mucisori, nu tuseste.Nu ni s-a mai intamplat pana acum.Sa vedem ce o mai fi.
Vroiam sa va mai spun ca am fost la controlul lunar cu el si se prezinta fff bine, are 10 kg si 75 cm.Stam foarte bine, dar sincer nu stiiu de ce,pt ca avem ca intotdeauna probleme cu mancarea.Laptic mai bea, dar nici de ala foarte mult, dar cand e vorva de mancarica solida, e jaleeeee!!!!Imi mananca nervii.I-am facut tot felul de mancaruri:budinci de gris, de orez,de macaroane, musaca de cartofi cu carne de pui, perisoare, etc....si lui nu-i place nimic.Mananca cateva linguri, dar numai daca i le bag ca la curcan pe gat.Reusesc sa-l fac sa manance un pic mai ales daca ii dau din mana.Asa il mai pacalesc.Singurul care ii place si deschide gurita de bunavoie e iaurtelul.Oare nu gatesc eu bine??
.Asta e, trebuie sa ma multumesc ca bea laptic, cam peste 600 ml si arata bine, de toata lumea crede ca are peste un an.Am obosit sa ma enervez si sa-mi fac griji.
In rest e un dulce, a invatat sa arate cu degetul.Avem pe pereti niste figurite cu Pinochio si cu Tweety si daca il intrebi unde e fiecare iti arata cu degetul.e un scump.Parca v-am zis ca incepe sa mearga, face 2-3 pasi, se ridica singur in picioare si se bucura de nu mai poate, da din maini, chiraie.
Cam atat deocamdata despre noi.Acum o sa incerc sa citesc despre voi.Sper ca sunteti cu totii bine.
Vai, ce ma bucur pt Mariana!!