LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Nu-mi vine sa cred..ce repede trece timpul!Mariana FELICITARI!!! Esti o curajoasa, abia astept sa vii sa ne spui povestea nasterii..si eu as incerca o nastere naturala dupa cezariana dar am inteles ca in Romania nu se face.Te pup si BRAVO!!Magda bine ai venit pe lume papusa mica!! Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Ciuf, unde vazusi pozele lui Serj ? Ca eu le cautai si la semnatura ei, si in contul comun, dar nu le gasii. Multa sanatate micutei Eva ! (tocmai ma uitam la ea in pozele tale din contul comun cum doarme in patul ala cu lenjerie de satin)

ile, nu stiam ca si tu esti din Craiova (desi aveam o banuiala ca esti olteanca, caci numai cei ce au avut tangenta cu Oltenia pot vorbi corect olteneste, ceilalti se cam incurca, atunci cand vor sa vorbeasca ... olteneasca )

claudia_d, nu stiu ce sfat sa-ti dau, caci Andrei nu a dormit NICIODATA in patut. Si avea un patut frumos, albastru cu bej, asortat la mobila din camera lui (cadou de la tati). Si cand am venit cu baiatul de la spital, in lift i-am zis sotului (care tinea copilul in brate) ca traditia spune ca, unde-l pui pe copil prima data, acolo va sta, deci sa-l puna in patut. Ei, l-a pus in patut, i-am facut poze, a dormit in ziua aia vreo 4 ore acolo, dar seara .... cum il puneam in patut, urla ca din gura de sarpe, asa ca-l luam cu mine in pat. Primele 2 luni, il adormeam, il puneam in patut, ma culcam in patul din camera lui, dupa 2 ore se trezea si incepea circul. Tati era nervos ca el se duce a doua zi la munca, asa ca ... din luna a 5-a, l-am luat cu mine in pat definitiv.
Inainte de Craciun am dat patutul de pomana unei fete sarmane, ce urmeaza sa nasca in mai anul asta. Cand vad poze cu copilasi ce dorm cuminti in patut ma crucesc. Asta e. Ca sa nu mai zic ca se trezea (si se trezeste si acum !) de cel putin 4 ori pe noapte. Si plange cu ochii inchisi. Acum doarme mama cu el, de cand am cazut eu si am fost operata. Si e zombie in fiecare dimineata. Si l-a invatat culcat pe picioare, nu stiu ce-o sa ma fac cand va pleca ea.
Imi vine sa chem un preot sa-i citeasca, poate se linisteste si doarme si el mai bine ....

Na, ca-mi amintii de micaalsa. Anamaria, esti bine ? Ce(-ti ) mai face Iulia ?

Nu stiu daca mai intru maine, asa ca vreau neaparat sa-i urez LA MULTI ANI ! lui Rudyyyyyyyy !!! Delia, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa te bucuri mereu de el !
Te astept cu poze de la petrecere !

De asemenea, LA MULTI ANI ! lui Adrian Mark al lui mamaadriana ! Mai treci si pe la noi, mamiiii !!

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Va multumesc ptr intelegere fetele! Ciufulet si Irina!
Irina daca te consoleaza cu ceva ... nici Cristian nu prea serveste patutul. Cred ca si al nostru o sa aiba aceeasi soarta ca si al vostru! Si al nostru e super...din lemn masiv, facut la comanda, dar deh tot mai bine e cu mami si tati in pat!

Am deschis capitol nou aici

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput