LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)
Raspunsuri - Pagina 22
nshiro spune:
Ile maica-mea a dat cu Scarsdale in 6 luni 20 de kg. Plus sala cate 4 ore pe saptamana. As vrea si eu sa pot dar
. Mai am de dat jos 2 kg si un burtoooi!!!!!!!
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
claudia_d spune:
LA MULTI ANI BIUTA!
Sa ai parte de tot binele din lume si fiecare zi sa-ti fie frumoasa si senina precum zambetul lui Anthony!
POZE
mihaser spune:
saltuare!
Biuta la multi ani fericiti alaturi de Anthony si de sotul tau! 

Fetelor noi bine ati venit sa imbogatim buchetul de ghiocei! 
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
laura83 spune:
Mihaser multumesc de primire1
Se pare ca avem copii nascuti in aceiasi zi.Si fetita mea cea mica e tot in 25.03.2006 nascuta.![]()
Eu am trimis datele fetitelor pe adresa de mail. Bine am facut?![]()
mihaser spune:
fetele...ia uitati!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93069&whichpage=15
mor de emotii!
Laura asa e...o sa iau eu datele din mail!
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mariana_1976 spune:
Mamicilor....
Inainte sa plec la spital (ca am contractii regulate de vreo 2 ore si cred ca daca mai zabovesc...![]()
nasc pe-aici in direct)
as dori sa va multumesc inca o data tuturor celor care v-ati gindit la noi.
Stiu ca imi veti tine pumnii ca zau am mare nevoie.Totusi...sper sa fie okay si daca nu, sa aiba macar posibilitatea sa-mi faca cezariana cit de urgent posibil, altfel,... mai bine nu ma mai gindesc.
Am mai gasit 2 mamici pe DC care au nascut vaginal dupa cezariana in alte tari si a fost foarte bine asa ca...poate imi fac si eu curaj si sper sa reusesc ca si ele, desi ele au avut intervale mai mari de timp dupa operatie...
BIUTA hai ca se pare ca voi naste de ziua ta!
LA MULTI ANI iti doresc inca o data!!
Va
pe toate si pe ghioceii nostri si ma duc sa anunt si pe celelalte fete ca ma pregatesc de intimpinarea bebelinei.
Mariana
38+
mama de Monica, Matei si Markus
mihaser spune:
Hai Mariana! O sa fie bine! 

Pozele noastre
laura83 spune:
Mariana nastere usoara iti doresc si eu!![]()
As vrea sa va intreb cu ce va da-ti puiutii pe gingii la eruptiile dentare. Am incercat Calgel, Dentinox si Planta Gingival, dar mie mi se par ca sunt apa de ploaie.![]()
Avem doi dintisori jos si suntem in asteptarea celor de sus..........de vreo luna. Sunt atat de inflamate gingiile si de rosii,si atat de tare o mananca de saraca se musca de degetele daca nu are nici o jucarioare la indemana.
Serj spune:
Mariana nastere usoara!!!! sa dea DD sa fie bine.
si eu stiu pers. care au nascut natural dupa cezariana si fara probleme.

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
Qamar spune:
Mariana, tin pumnii sa fie ok si va fi, ai sa vezi!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam