LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)
Raspunsuri - Pagina 23
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by laura83
Mariana nastere usoara iti doresc si eu!
As vrea sa va intreb cu ce va da-ti puiutii pe gingii la eruptiile dentare. Am incercat Calgel, Dentinox si Planta Gingival, dar mie mi se par ca sunt apa de ploaie.
Avem doi dintisori jos si suntem in asteptarea celor de sus..........de vreo luna. Sunt atat de inflamate gingiile si de rosii,si atat de tare o mananca de saraca se musca de degetele daca nu are nici o jucarioare la indemana.
Intr-adevar, Calgelul, Dentinoxul, Osanit-ul au fost si la noi apa de ploaie ... dar cu mierea de albine s-a calmat destul de bine.
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
Mariana, nastere usoara si va asteptam repejor inapoi acasa si pe forum. Hai ca o sa fie bine, de-abia astept alte vesti de la tine.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
ciuf spune:
Mariana, sa fie totul bine si sa nu te gandesti la prostii. Fii optimista si gandeste-te ca in putin timp vei avea marea intalnire cu bebelusa M. Tinem pumnii si ne vom gandi la voi.
Hai, Mariana 

Nastere usoara si bb sanatos.
Biuta, la multi ani, iubita. O viata frumoasa cu multa fericire si sanatate.

Fetelor, va mai amintiti cand ne faceam galerie? Eram cu tot sufletul una pentru cealalta. Ce timpuri!!! Am emotii.
Azi ma duc cu Eva la vaccin ca suntem in urma cu cateva si sa se uite in ureche. Mi se trezeste noaptea de prea multe ori.
Serj, stii ceva de Daria? Cum mai este? A ajuns sotul lui Cat?
va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Delia21 spune:
MARIANA,nastere usoara scumpa mea!!!!!Si bebita sanatoasa si norocoasa!
BIUTA,la multi ani fericiti si sa-ti dea viata tot ce iti doresti tu!Ai aceeasi zi de nastere ca si cea mai buna prietena a mea,care-i un om......nu am cuvinte,toata lumea ar incapea in inima ei si ar mai ramane loc.Al meu ubit mic s-a lovit la ochi si s-a vinetit......ma simt ca cea mai rea si neglijenta mama din lume,imi vine......of,am plans mai mul ca el;s-a lovit de masuta,am si aruncat-o de ciuda.Fug la el!
Polixeni spune:

LA MULTI ANI BIUTA!!SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SI SA TE BUCURI DE PITICOTUL TAU DRAG!!
HAI MARIANA HAI MARIANA!!SA AI O NASTERE USOARA SI UN BEBE DE NOTA 10!!!!!SUNTEM ALATURI DE TINE!!DOAMNE AJUTA!!!

tcelen spune:
MP,VAZUT POZE superrrrrrrr frumoase,va-ti distrat bine impreuna!!bravo
,
da,mei daca nu ne-ai votat,nu am castigat!!data viitore tre sa ne votezi zilnic
pai fratiorii,care la inceput se inpacau super,se cam transforma uneori in razboi.ptr ca
ANA NU ARE VOIE IN CAMERA LUI IULIAN,nu are voie sa puna mana pe lucrurile lui,si cum Ana merge acum prin toata casa singura si e curioasa,iti dai seama,dar in rest asa cand are
Iulian chef se joaca cu ea frumos!!
dar la voi???
AAAAAA,acum am citit iar va-ti inbolnavit!!!of-of,multa-multa sanatate lui Matei
simona_toma,felicitari ptr dintisori,ptr cei 2-3 pasi!!!si un pupic
nshiro,vazut pozele si vreau sa spun ca ai o frumusete!!
aida,vazut poze si filmulet de la botez,mai si mi-a fost o mila de
ea ,cand am vazut-o cum plangea ,mititica!!!
a fost foarte frumoasa,ca o printesa cu rochita aia delicata
cu floricele,super frumoasa...
dea0277,CACAAAAAAAAAA??????????????MEI CUM ASA??
IRINA71,BRAVO,FELICITARI PTR PRIMI PASI!!!
m-am uitat la ambele filmulete,parca sunt eu cu Ana cand facea primii pasi,si eu tot
cu sticla de lapte o pacaleam!! si a a mea tot asa e inebunita dupa reclame
oricum mi-au placut la nebunie filmuletele...
cameliada,frumoase pozele,vad ca va-ti distrat,dar copii unde sunt??si sa nu-mi spui ca el a suflat in lumanare??!!??
mariana1976,ce frumos e baietelul tauuuuuu
mabucur ca ai mai intrat sa ne spui cum te mai simti,in continuare
sarcina usora si o nastere la fel!!
KIM,votat!!!
alorea16,VOTAT!!
SERJ,multumim ca ne-ai informat despre fetitele lui CAT,OF DOMNE AI GRIJA DE ELE ,
DE ANNA SA NU SE INBOLNAVEASCA SI PE DARIA SA SE FACA BINE SI DA-I MULTA PUTERII MAMICII!!

ALINAALEX,vazut poze,mei da bebele tau vad ca e ocupat tot timpul,plange,merge de-a busilea,
canta,se joaca,si alte minunatii..mama mia
DELIA21,paii.........sa vedem...Pe tava se pot pune bani, o carte, un stilou, chei de la masina, parfum,
ruj (depinde de sexul copilului), un pahar cu apa,bijuterii, etc. 
LAURA83,BINE AI VENIT IN GASCA NOASTRA!!
BIUTA LA MULTI ANI,MULTA-MULTA FERICIRE SI SANATATE, ALATURI DE FAMILIE

OAUUUUUUUUU,ACUM AM CITIT MARIANAAAAA.NASTE,OF RETRAIM EMOTII VECHI,
VA MAI ADUCETI AMINTE FETELOR??
HAI MARIANA,HAI MARIANA
NASTERE SUPER USOARA SI BEBEL SANATOS TUN!!

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
mari78 spune:
Biuta , La multi ani fericiti, sa ai parte numai de bucurie si sanatate alaturi de familie !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
alorea16 spune:

LA MULTI ANI BIUTA !!! MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI 

Mariana, nastere usoara si un bebe sanatos. Asteptam vesti.Sa auzim numai de bine. .

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
mari78 spune:

Mariana , nastere usoara si bebelina sanatoasa ! Tinem pumnii, o sa fie totul bine !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"