LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut fetele!

Ada ce mai face Maia? Mai povesteste si tu de ea!
Alorea eu te admir ca poti locui cu socrii...eu nici cu parintii mei nu as vrea sa locuiesc, dar cu socrii...Lasa ca poate va mutati si ii faceti tizului un surior ceva. O sa va votam!
MP am vazut pozele voastre...ce super ca ati reusit sa mergeti la ziua Annei! Multumesc de urari! Da firma de catering mi-a luat o povara de pe umeri...acum gatesc de placere...cand am chef!
Cameliada ma bucur ca ati avut un chef pe cinste...am vazut pozicile voastre! Turr e frumos foc...seamana cu mamii!
nshiro ce frumoasa e Mariuca in poze!
aalina2003 multumesc mult...sigur ca nu plec de la ghiocei! Distractie placuta la munte!
simona ce ma bucur ca ai scris...chiar ma gandeam la voi!
ciuf tocmai ca prietena mea vrea sa nasca natural, insa dr s-a simtit ofensata ca nu intrebat-o pe ea ce crede...ca are o fetita mare, insa si ea are peste 1,80m. Felicitari ptr cartonas...si invinge timiditate mai...esti o tipa cool!
Aida Alex e o dulce la botez! Portretele alea din profil sunt foate reusite!
Catrinel pune poze cu Onischa sa facem si noi biiii!
Poli multumesc! am retinut data de 14 aprilie...chiar dupa pasti! ce fain ca ati avut carnaval!
Kim am votat nora ! Bafta!
Irina felicitari ptr primii pasi! Si voi sunteti interesati de reclame!
Miha materialiste si cochete gogosicile!
Carmen nu ai ptr ce...ma bucur ca am reusit si io sa fiu explicita!
Dea si io am mancat kk cu biscuiti cand eram mica...si nu mi-a mers rau deloc! Abia astept sa vad poze cu Mia!
Mariana mama mama ce bunatati ai facut acolo...dar un baietel asa frumos merita. Multumiri anticipate sotului tau ca o sa ne tina la curent! Nastere super usoara!
Alinaalex am vazut pozele cu baietoiu tau! e tare mumos! cand vebiti la fini in vizita?
Serj voi cum mai sunteti? a trecut bronsita?
Ile si pe voi va votam...daca nu am facut-o deja anul trecut...succes la dieta! esti tare! eu merg la bazin dar pap si dulciulete...asa ca efect nul!
Biuta si pe voi va votam! Sora ta e mai bine?
Andreea G pupici tie si Theei!
Delia spor la pregatiri!

Multa sanatate tuturor bebelusilor bolnavi si pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura83 spune:

Buna fetelor,
ma numesc Laura Costante, am 25 de ani, sunt din Cluj-Napoca si sunt o mamica noua pe aici. Am doua fetite: Karina Maria dn. 14.05.2000, si Raisa Cristiana (ghiocelul de martie) nascuta in 25.03.2006 cu 3.200kg, 54 cm, apgar 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ciuf,daca tot ti-au dat permisul de munca atat de greu, de ce nu le arati tu lor ce poti? Gandeste-te ce vrei sa faci,ia-ti inima in dinti si bafta la interviuri! Oricum, ce-ai avut si ce-ai pierdut..cam asa ma gandesc eu cand conduc prin Bucuresti si ma claxoneaza toti..si mai e ceva, cica ajuta daca ti-l imaginezi pe cel de care ti-e teama in fundul gol.., zambesti,te destinzi si dai tot ce poti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Ciuf,daca tot ti-au dat permisul de munca atat de greu, de ce nu le arati tu lor ce poti? Gandeste-te ce vrei sa faci,ia-ti inima in dinti si bafta la interviuri! Oricum, ce-ai avut si ce-ai pierdut..cam asa ma gandesc eu cand conduc prin Bucuresti si ma claxoneaza toti..si mai e ceva, cica ajuta daca ti-l imaginezi pe cel de care ti-e teama in fundul gol.., zambesti,te destinzi si dai tot ce poti!

Aia cu fundu gol e super tare. hai ca la asta nu ma gindisem niciodata.

Mihasher,stii ca inotul e unul din sporturile care pun in miscare cam toti muschii.
Tai-o si tu cu dulciurile, maninca numai in week-end( da' sa nu maninci pt toata sapt atunci)
Hai curaj , ca se merita.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Salutare,
Am lipsit eu ce am lipsit,dar acum m-am intors si va bat la cap zilnic. Si asa se plangea Ciuf ca nu are ce citi la cafea.

Matei a facut febra in seara asta.Aproape de 39,statea destul de moale...Ma darama fizic si psihic imbolnavirile astea.Si asa eram suparata pentru biata Daria,acum experimentez pe propria-mi piele durerea unei mame care are copilasul suferind. I-am pus un paracetamol supozitor si i-am dat vitamina C.Sper sa fie destul de puternic si sa reziste si sa lupte singurel.Si sper sa ii treaca repede! La fel cum sper sa ii treaca repede si micutei Daria!

Fetelor,eu nu v-am mai scris o vreme pentru ca am avut niste problemoaie,vorba Biutei si nu m-am simtit in stare sa va scriu.Asa sunt eu,cand am vreo durere ma retrag si mi-o traiesc singura.Pe urma ma ridic si merg mai departe ca e musai.
Insa in timpul asta am mai vizitat niste locuri frumoase.Am fost la Graz si la carnaval la Venetia.Am facut multe poze cum era si normal,numai ca sotul meu nu are timp sa stea sa le uploadeze pe toate pe net ca sa vi le pot arata si voua. Cand voi ajunge acasa ma voi organiza eu si voi face niste albume si va voi invita si pe voi sa vedeti pozele noastre. Apropo de poze,Ciuf,aparatul nostru e un Canon destul de ordinar ca nu am avut destui bani pentru investit in aparat foto la momentul respectiv.Si face poze cand frumoase,cand aiurea,cand in ceata...cele de la Burghausen si de la Salzburg au iesit bine ca era si soare afara. M-am apucat sa astern pe hartie aventurile pe care le-am trait in aceste 6 luni din viata,impresiile si trairile despre locurile minunate pe care le-am vazut.Daca am timp si inspiratie va iesi un fel de mini jurnal de calatorie pe care il vor putea citi mai tarziu copiii.

Sa va mai zic de Matei,mai bine.Am reusit performanta sa il intarc partial.Adica pe timpul zilei bea doar lapte praf(Milumil 3) si apa,iar pe timpul noptii mai papa de la mine.Usurel scapam noi de tzitzi.De mancat mananca binisor...are momente si momente.Oricum,nu il fortez.Cat vrea el atata mananca.Nu alerg cu farfuriuta dupa el.
Merge bine tinut de ambele manute si binisor tinut doar de una.Sta in picioare secunde bune nesprijinit,insa nu paseste.O singura data a facut un pas sau doi si atat.In rest se deplaseaza cu viteza de-a busilea sau tinandu-se de ce apuca. In parculet il punem si pe el pe jos sa faca activitate,il dam in leagane,in balanosoare,in tobogan.Si e foarte fericit asa.Are melodiile lui preferate si cand le aude la tv sau radio sta foarte atent si le asculta.Pe unele mai vesele chiar danseaza.(Papa Pinguin e una dintre preferate). Inca i se mai simte fontanela si ia 4 picaturi de Vigantol pe zi.Nu i-am dat supliment de Ca sau Fe pana acum.Cand ajung in tara o sa ii fac niste analize sa vedem ce si cum.Plange,revin...

Tocmai m-am intors de la el din camera...ii simt fruntea calda calda.Of,Doamne!
Cu cine sa vorbesc si eu daca nu cu voi?

Nu mai stiu ce voiam sa va mai scriu.Nu mai sunt in stare de nimic acum.
Va pup!Sa aveti parte de multa sanatate!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ile am mai taiat-o cu dulciurile in trecut...sper sa reusesc si acum...dar si de mancare am pofta...sincer nu cred ca as putea sa nu mananc seara...si stiu sigur ca reusesti sa slabesti asa!

Mp imi pare tare rau ca e bolnav si Matei...sper din tot sufletul sa reusiti sa treceti peste asta cu bine...asa e si eu am slabit un kg de suparare cand a fost Cristian bolnavior...desi el era foarte energic!

Azi a avut un accident cu un ghiveci...la prima ora...o sa pun poze la semnatura sa-l vedeti cum arata!

Va pup si multa sanatate Ghioceilor!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Biuta LA MULTI MULTI MULTI MULTI ANI !!!!!!!! Sa ai parte numai de clipe minunate alaturi de familia ta draga, sanatate si fericite! Mult succes sa realizezi tot ce iti doresti (inclusiv un fratior sau o surioara pt Anthony!)

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amen spune:

Buna. as dori si eu sa ma inscriu in clubul vostru si nu imi pot da seama deloc cum sa o fac. Fetita mea , Mihaela , sa nascut in 11 martie 2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Biuta, la multi ani frumosi si buni impreuna cu familia ta!Sanatate si muuulta dragoste!
Am citit mesajul Rocsanei si m-am dus la prima pagina sa vad si eu daca azi e ziua Buitei, adicate s-o verific pe ea, si am stat o vreme si m-am holbat la datele de nastere ale bebelusilor gandindu-ma ca a gresit...sau poate a vrut sa fie prima..ma rog, pe urma m-am holbat mai bine si am procedat in consecinta!
Monica, sanatate lui Matei!Poate o fi doar ceva usor si trece repede!..calatori sunteti voi, mey, asa mi-as dori si eu macar o perioada din asta in viata..cine stie de unde sare iepurele?
Noi plecam azi,sper sa ne-ntoarcem cu bine duminica. Asa ca..pe luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Biuta, La multi ani!!! multa sanatate, fericire si tot ceea ce-ti doresti sa ti se implineasca.

Azi a fost ziua evenimentelor la mine, e si ziua surorii mele, azi naste o prietena foarte buna si mi-au venit rusii dupa o pauza de 1 an si 8 luni

Noi suntem bine, ne-am plimbarit mult zilele astea de-aia n-am avut timp de scris, ca de citit suntem la curent cu tot.
Imi pare rau ca daria si Matei sunt bolnaviori, sper sa le treaca repede ca tare rau e cand ii vezi asa.

amen si laura, ca sa va trecem pe listuta ne trebuie datele voastre, la fel cum sunt trecute pe prima pagina de la Ghiocei. Si va asteptam cu povesti si poze despre puiutii vostri.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput