LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)
Raspunsuri - Pagina 20
mihaser spune:
Salutare!
Fetele sper ca nu ne-ati dat disparuti...baietii ma tin tare ocupata! Am vazut pozele cu toti bebeii si imi pare bine sa citesc despre Mariana...deja imi faceam griji...eu care astept din moment in moment sa ma anunte si prietena mea ca a nascut...saraca!
Multumesc mult ptr incurajari...si baietii mei au facut-o si mi-au cumparat zambilute in week-end!
O sa raspund mai tarzior ptr fiecare in parte...Am intrat sa va spun ca imi pare tare rau ca Dariuca e asa bolnavioare...sa le ia naiba de viroze ca nu mai scapam de ele!
Cat multa sanatate Dariei, dar si Annei...O sa marog ptr voi ca totul sa fie bine!
Va pup pe toate cu bebei cu tot!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Delia21 spune:
Daria,sa te faci repede bine,scumpa mica!!!!!Of,din pacate stim si noi cum e sa fie internat copilul mic;trebuie sa-l pazesti in fiecare secunda sa nu-si scoata perfuziile,aoleu,nici nu vreau sa-mi amintesc,brrr
Mariana,ma bucur mult sa vad ca ai scris.Iti urez din nou nastere usoara si.....se pare ca nora-mea nu e grabita,poate e fata suuuper-punctuala si vine chiar la implinirea celor 40 de saptamani.Am vazut si eu bunataturile de pe masa.....yumii.Si am vazut si poza cu Mark,ptiu sa nu-l deochi!....eu intotdeauna am avut o slabiciune pentru blonzii cu ochi albastri.....
carmenpit77 spune:
Buna fetelor, am inrtat si eu un pic pt ca doarme ALI
Sanatate multa pt daria si Ana si mult curaj pt mama lor Cat.
aida_o spune:
Am intrat rapid, sa-i urez sanatate multa Dariei si Annei, dragele de ele! Doamne, cit de greu trebuie sa fie pt o mama sa isi vada copiii bolnaviori! Cat, ma rog pentru voi, sa isi revina cit mai rapid si sa nu mai sufere nimeni...
O sa incerc sa reintru mai tirziu, daca ma mai slabesc "exploatatorii" astia de la birou.
ciuf spune:
Cat, sanatate multa-multa Dariei. Sa se faca bine mititca, sa reactioneze la medicamente. Ma rog la Dzeu sa fie bine. Si Anna la fel sa nu se imbolnaveasca de la surioara ei.
Fetelor, aseara mi-a venit dreptul de munca. Stiti cat am asteptat dupa acest carton care sa imi dea unda verde la lucru? SASE ANI. Iar cand mi-a venit in Posta aseara nu stiam daca sa ma bucur sau sa plang. Ca nu ma simt deloc pregatita sa muncesc aici. Imi trebuie mult curaj, eu sunt si o tipa tare timida. Offff, asta e
Nu ma gandesc decat la micuta Daria sa se faca bine acum.
Serj, sa ne tii la curent. Doamne ce-o fi in sufletul lui Cat? Mai este si fara sot.
Nici nu vreau sa imi inchipui.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Serj spune:
aida, am vrut sa ti spun ca am admirat-o pe Alex.
fetita si rochita... absolut superbe!!!
sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea in fiecare moment
mariana La Multi Ani puiului cu ochi albastri, si tie nastere usoara
cu intarziere La Multi Ani si pt Tudor-Bogdan si Madalina, sa fiti sanatosi sa aveti parte de ce este mai frumos in viata!!!
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
aalina2003 spune:
Mariana,mult curaj, nastere usoara (cum ofi ea!) si o fetita frumoasa si sanatoasa!
Cat,multa putere si rabdare ..sanatate puiutei tale!! Dar daca va internati, cu cine ramane surioara?
Noi plecam la munte (Busteni)pentru cateva zile, am facut muulte bagaje,fiindca am auzit ca ar veni si frigul...si pentru ca ..asa au iesit,multe tare.Pup bebelusii simamicile! Pe luni!
ile77 spune:
Cat, multa multa sanatate Dariei.
Ne rugam ca totul sa fie bine.
Ciuf, FELICITARI!
Ciuf ,tu esti o tipa deosebita , si o zic din inima.Trebuie sa ai mai multa incredere, pt ca,crede-ma, ai ce oferi.
Sper ca intr-o zi sa ne intilnim in craiova.
Poli, scriu mai rar ,pt ca nu prea mai am timp.In martie am un examen de lb engleza, si citesc la greu.
Pupici
Mariana, nastere usoara!
Markus are o mutricica de suedez de nu se poate.
Biuta, multa sanatate!
Daca iti place ceapa si usturoiul, maninca-le la greu.Si bea si niste otet de mere diluat cu putina apa.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
mariana_1976 spune:
Serj
imi pare atit de bine ca ai intrat la noi sa ne trimiti vesti desi nu sunt din cele mai bune din nefericire...
Cat
sa se insanatoseasca micuta voastra cit mai repede si sa nu mai aveti probleme.
Aalina
calatorie placuta si un weekend asa cum vi-l doriti!
Andreea-Georgiana condoleante in aceste momente triste prin care trece familia voastra...
Cameliada imi place mult cum ii sta lui Tudor cu noua "freza".E atit de "baietel"!
Alinalex
suedezii spun ca o alimentatie bogata in carbohidrati ingrasa.
Dar... eu zic ca tu arati super si nu are rost sa incerci sa fortezi organismul daca el se simte bine asa.
Alorea16, Kim, Ciuf, Biutzav-am gasit pozele si v-am votat.Mi-au placut de asemenea si descrierile pe care le-ati facut.
Mihaser
felicitari pentru decizia de a intra oficial la aspirante!Astept vesti din alea super! 
Monica eu cu ciocolata ma mentin, insa nu stiu de ce nu iau in greutate,chiar daca nu ma abtin de la ea!![]()
Irina vai ce frumos filmuletul cu Andrei!Felicitari pentru primii pasi!
Polixeni cred ca aprilie e o luna superba in Grecia! De-abia astept sa vizionez nunta ca in povesti!
Cine l-a invatat pe Nicholas sa dea noroc?Bravo!![]()
Ile77 eu nici nu am observat listuta din care lipseam...(mai bine nu-mi ziceai
)Dar oricum nu ma suparam ca stiam ca nu ar fi facut nimeni intentionat.Felicitari pt. kg pierdute! Te-am vazut si la Monti si iti doresc succes in continuare la capitolul cura de slabit ca maine poimaine ma gasesti si pe mine tot pe acolo, desi n-am luat decit 10 kg in sarcina asta!![]()
Ciufulet Doamne ajuta ca ai primit permisul(green card?) dar...cred ca americanii nu sunt "fair".Pai in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana sotiile cetateniilor EU care lucreaza in alte tari EU primesc drept de munca odata cu cel de rezidenta,chiar daca ele provin din tari din afara Europei,fiind considerate membrii ai familiei.
DELIA noi i-am pus pe tava urmatoarele:
-carte
-banutzi
-pix
-cuburi de construit( a ales doua :-)
-Cd cu Windows Vista
-pian miniatural(care e defapt cutia mea cu bijuterii in forma de pian si scoate sunete cind este deschisa)
-stetoscop din setul de jucarii
-mingiutza (sau poti pune orice obiect in leg. cu sportul)
-iconitza
-calculator mic(nu computer bineinteles)-pe asta l-a luat la ros ![]()
Mariana
38+
mama de Monica, Matei si Markus
ile77 spune:
Mariana, eu am inceput de luni dieta scarsdale.
Mi se pare usor de tinut.
E mai greu ca nu se mai maninca dupa cina nimik.Insa eu m-am obisnuit.
Daca mai dau si cu asta 5 -6 kg jos, sint multumita.
Pći cu 10kg puse ,nu ar trebui sa-ti faci probleme.
Dai 6-7 jos odata cu bb si mai ramii si tu acolo cu 3 kilutze sa te lupti![]()
Sa ai o nastere de invidiat!
Ile
si Vivian
(07.03.2006)