LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Felicitari Irina pt performanta lui Andrei!

Mariana, sa-ti traisca dragutelul cu ochi albastri! Ce de bunataturi ai facut tu acolo de ziua lui! Sunt convinsa ca printesa din burtica o sa te mosteneasca la talentul culinar si organizare. Abia asteptam sa citim ca ai nascut cu bine!

Ciuf, poza Biutei e pe la inceput, implinire ii spune (sunt in ordine alfabetica), in schimb eu pe Micalsa n-am vazut-o printre pozele de concurs, ce pagina e?

Pentru cine nu ne-a votat inca, suntem aici: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=17 (puteti vota cate poze doriti, dar nu se poate vota o poza de mai multe ori)

Gata, am fugit la invatat! ca am examen maine...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Mariana imi pare bine ca esti bine .Am vazut pozele si sa-ti traiasca baiatul.Are niste ochi albastrii f frumosi.Daca nu o sa ne mai auzim pana cand o sa nasti eu te pup si-ti doresc o nastere usoara .
Polixeni multumesc mult pentru ajutor .Sa stiti ca tare as avea nevoie de voi.Ajusesem intr-un timp sa ma gandesc la cum sa fac sa ajung la un psiholog ca din cauza supararii acumulate ma razbunam pe copil.Crunt ...
Despre noi ce sa zic sunt fericita ca astazi am mai adaugat o luna .Il pup dulce iar mami si tati ii ureaza sa creasca mare si sanatos . Cred ca si tati o sa fie si el foarte fericit in curand deoarece a inceput sa spuna ta-ta dar fff incet.

Va pup dulce

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Am vazut ca a inceput votarea. Daca vreti sa ne votati suntem la pag15 la I "iepuras" cel mai frumos cadou de paste

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Dragele mele..
stiti fragmentul ala din Bubico, cand il aduce "dobitoaca", moale..ca o carpa??? No..asa ma simt eu..tot din raceala in raceala, transpir cand il manevrez pe pulpos..si cum e frig afara..gata, is la loc comanda..
LA MULTI ANI DIN TOT SUFLETUL, CHIAR DACA MAI TZ, BOBOCEILOR :
Tudor Bogdan - Cameliada, Markus - Mariana1976, Madaliana - Loriana27
sa aveti parte de ce e mai bun pe lume..si sanatate multa.
Pup gasca si musai sa ii urez si la Mariana BAFTA MULTA, SI NASTERE OK DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE
Va pupez..si mai scritalesc cand pot..am votat pt toate..ieri..ma duc si mai votez o tura, pana ma tzin bracinarii :)

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Fetelor,
Sunt tare suparata pe mine!...Luni,cand am felicitat bebelusii care au facut un anisor,nu m-am uitat unde trebuia si am ratat doi bebelusi. Nici nu va dati seama cat de rau imi pare,mai ales ca am facut-o absolut neintentionat si fara vreun gand hain.
Mariana,ii urez lui Markus cu mare intarziere La multi ani din toata inima,sa creasca mare si frumos si sa aiba parte de zile senine. Iar pe tine te imbratisez cu drag si admiratie!
Loriana,La multi ani Madalinei,sa fie sanatoasa si frumoasa si iubita toata viata! O floricica pentru tine!.

Am reusit sa mai citesc cat de cat,nu tot si pe sarite...nu stiu daca voi reusi sa raspund tuturor fetelor pentru ca e tarziu si sunt franta.

Gandurile mele se indreapta catre Cat,care o are pe Dariuta bolnavioara tare zilele astea si care mai e si singura acasa cu cele doua micute pana joi. Nu pot sa o ajut cu nimic desi as vrea,dar vreau sa stie ca toata ziua m-am gandit la ele...si acum tot asta fac.Sper sa fie bine si sa treaca noaptea cu bine. Cat,
Andreea,imi pare tare rau de bunica ta.Condoleante! Ce frumoase amintiri o sa aiba Thea de la strabunica ei! Cat de nepretuite!
Ciuf,iti multumesc din suflet pentru carte! Sotul meu mi-a si scos-o la imprimanta ca sa o pot citi mai usor.Tot el a fost cel care ti-a raspuns,in numele meu,la email. De asemenea,iti multumesc ca ti-ai facut griji pentru noi! Si tu esti o persoana numai buna de pus la rana.
Catrinel,am cam ramas socata cand am citit despre costurile pe care le implica parasirea unui apartament in Germania.Asa era stipulat in contract sau cum? Nu puteti sa faceti cumva sa iesiti mai ieftin? Ce usurica e Oana! Bucura-te! Matei ma termina la propriu. Si mai nou vrea tot mai mult in brate.Nu stiu de unde i-a venit ideea asta.Cum il pun jos plange cu niste lacrimi de zici ca il dor toate alea. Te pup si iti multumesc si tie ca ne-ai simtit lipsa. Spor la mutat! Sotul meu zice ca daca pe jos e parchet puteti incerca sa il raschetati putin sau asa ceva ca sa se duca pata aia.Si-a dat si el cu parerea,na.
Diana/Noe,multumesc de email si de urarile de ziua lui Matei si a Biei.Eu ti-am trimis un sms dar imi tot aparea ca fiind refuzat,nu stiu de ce. Ne vedem si vorbim in tara.Mai e putin,pregatiti-va!
Irina,succes cu recuperarea!Si cu dezvatarea lui Andrei de a se trezi noaptea.
Alinaalex,eu m-am mai ingrasat putin,sa stii.Baga cioco la greu. Ca eu asa am facut...Bafta la bebe number 2!
Mihaser,aspiranta mica,iti tin pumnii sa iasa asa cum doresti! Scorpiuta sa fie! Ce-ti pasa tie?Cu firma de catering te-ai scos.Eu acu cateva minute am inchis aragazul.Am bagat o ciorbita si niste sarmalute. Ziua cu copiii nu e chip sa gatesc ceva.
Tcelen,imi pare rau ca nu am putut sa votez si eu puisorii tai.Cred ca daca votam si noi castigati sigur.Data viitoare promit sa va sustin! Cum se impaca fratiorii? Ia zi,ca dupa aia iti povestesc si eu despre cum se "impaca" ai mei.
Poli,abia astept sa te vad miresica.Si cu Nikolas cavaler de onoare...O sa copiez si eu nr tau cel nou de tel daca il pui in contul comun,bine ca ai zis.Iti dau de stire.
Catrinutza,super ca ati petrecut asa frumos la Azuga si ca nu a racit Mariuca! Abia astept sa ne mai vedem! Mai schimbam impresii,mai rup vreo hainita de-a Mariucai,mai bem o bere...
Simona,inviasi si tu! Bravo! Pe unde ai umblat atata amar de vreme? Cum mai doarme ingerasul? Te-ai mai odihnit si tu? 8 dinti zici? Si Matei tot atatia.
Rocsana,sper ca lipsa timpului te face sa stai oarecum departe de noi si nu altceva. Daca veniti in tara la vara vreau sa ne vedem!!!
Ama,felicitari din suflet pentru pasii lui Sebi.Precoce tipul,bravos!
Ile,Kim,Micaalsa,Biuta,Aida,Doublemom,Stefanna,Claudia,Tili,Aalina,Cameliada,Loranda si toate fetele va pup pe voi si pe puisorii vostri scumpi ca nu mai apuc acum sa va scriu mai multe. Sa nu va suparati pe mine,va rog!! Ma voi revansa.

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna la toate mamicile,
intru sa va dau vesti despre cat, care nu sunt tocmai bune. dupa cum stiti Daria este bolnavioara de sapt trecuta, cu febra care nu coboara desi a luat antibiotic. cu voma si acum i s-a spus ca trebuie sa mearga in spital sa o puna pe perfuzii
antibioticele care le-a luat nu isi fac efectul si se banuieste ca a luat si acel "norovirus" despre care se anunta ca este epidemie.
sper din tot sufletul sa se faca bine Daria cat mai repede, si sa nu se molipseasca si anna. desi, serile trecute, fiindu-i rau dariei, a dormit in pat cu anna si mamica ei, si la un momnet dat Daria a vomitat in capul Annei. asa ca.... sper sa nu ia si asta, pt ca destul a fost bolnavioara si Anna mica.abia a terminat cu antibioticul si ea.
dn pacate este si singura acasa, sotul fiind plecat in delegatie, dar acum cu aceasta urgenta a trebuit sa plece mai devreme....
Monica stiu ca te gandesti la ele; si la fel ca si tine, imi pare tare rau ca suntem asa departe si nu pot face nimic sa o ajut pe Cat.
va doresc la toate o zi buna, si cum voi avea vesti despre fete, va spun

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Am vazut poze de la aniversari de un anisor, foaaarte frumos!
MP, ce fain ca ati fost la ziua lui Anna Lia, super, am vazut si pozele lui Vladut cu Daria!

Cameliada, le-am vazut si pe a voastre, pupici lui Tudor !

Mariana, ce surpriza ne-ai facut, bine ca mai dai un semn de viata sa stim si noi ca esti ok, Markus e un dulce cu okisorii lui albastri! Iti doresc o nastere cat mai usoara!

Nshiro, da' ce printzesa ai tu acolo!!! Maria e foarte frumoasa! pupici si asteptam mai multe despre voi!

Ciuf, Marc nu adoarme imediat cand il scot afara, ner mai jucam in parc, ne plimbam si pe picioruse, mai obosim un pic, ne mai jucam cu copiii din parc...apoi vine naneala
Am vazut aseara la stiri fetita aia care s-a nascut cu 284 gr la aproape 22 sapt...Doamne ce mica era...cat un stilou! deja are 1800 gr la 4 luni de la nastere si am lasat-o acasa! chiar ca a fost miracol!
Filmuletul cu babutza de 84 ani si baiatul de 25 e de fapt videoclipul melodiei "The Hardest Part" a lu' Coldplay, din 2005. L-am tot vazut de o vreme incoace la VH1.

Aida, am vazut pozele de la botezul Alexandrei si filmuletul si m-a impresionat f. mult! foarte frumos! si rochita a fost bestiala! sa va traiasca micutza crestina!

Irina, felicitari lui Andrei pt. primii pasi singurel! bravo!

Doublemom, vazut si pozele voastre cu cele 2 gogosele, asteptam mai multe! super.

MP, fain de tine ca te-ai mai ingrasat, eu n-am reusit inca performanta sa pun macar un kil pe mine, desi mananc mai ales seara si mai ales dulciuri si multa cioco...nu stiu ce am , dar mai nou am o pofta de dulciuri de ma si mir, ca mie nu prea imi plac de obicei.

Mihaser, spor la treaba pt. bb2, am vazut ca ai intrat pe teritoriul aspirantelor, felicitari! asteptam cele 2 liniutze!!! (daca vrei scorpiuta)

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

am pus si niste poze noi:
Marc - 10 luni

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Vaaai, biata CAT!!! imi inchipui ce greu ii este!
Multumim Serjca ne-ai dat de veste, chiar daca vestile nu-s bune...
MULTA - MULTA SANATATE LUI DARIA! sper ca Anna sa fie ok.

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

bonjour la toate fetele,

Multa sanatate lui Cat pentru micuta Daria, sa se faca bine cat mai repede!
Sanatate si tie Biuta, ia si tu niste vitamine ca sa te inzdravenesti!... las' ca vine ea primavara...!
Mariana, ti-am vazut minunea cu oki albastri, Markus! sa-ti traiasca si mult succes cu nasterea fetitei nr.2 din familia ta! iti tinem pumnii sa fie o nastere fara peripetii.
alinaalex, inainte de sarcina ma chinuiam sa depasesc 50 de kg, acum am 57 si vad ca am stagnat. Cica un pahar de vin rosu, daca il suporti, face minuni daca il bei dupa o masa copioasa...dar numai pentru cine vrea sa ia in greutate!

Noi am mancat pentru prima data ananas proaspat, la fructele de dimineata, cred ca i-a placut lui Tudor, semn ca vom mai incerca.
Am tuns puiul alaltaieri, cu masina de tuns a lui tati, a cam plans si cred ca acum avem de rectificat pe ici pe colo! uitati-va la poza asta: http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/photo/294928804242781758/0

acum plec la bucatarie ca am pe foc o supa

pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390447304/photo/294928804240968537/0

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput