LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)
Raspunsuri - Pagina 18
kim spune:
MAMICUTE DRAGI, CARE V-ATI MAI INSCRIS GHIOCEII LA CONCURSUL 2006 IN IMAGINI? In afara de Alicia mea, am descoperit si votat Biuta, Ile, Cat si Ciuf. Pt cine vrea sa ne voteze, suntem la pag 18.
Imi cer scuze ca n-am stiut sa urez la timp La multi ani la 2 ghiocei, dar o fac acum, din tot sufletul, Madalinei si lui Markus!
MP si Cat, e extraordinar ca v-ati putut vedea tocmai de ziua micutei Anna Lia, inca un exemplu ca se mai intampla si intalniri adevarate in afara lumii virtuale.
Nshiro, ti-am admrat frumusica, absolut delicioasa mai ales cu prosopul turban si in bb strengar, bb alintat. Te ma asteptam cand ai putin timp la dispozitie.
Ciuf si Catrinel, Tylenol si Orajel i-am tot dat, si Chamomilla homeopat, au efect dupa un timp dar nu cine stie ce.
Aida, asa cum ti-am mai spus, Alex e o mica zana cu rochita ei trandafirie de botez. Sa-ti traiasca micuta crestina si sa fie sanatoasa!
Polixeni, felicitari lui Nick care stie sa dea noroc. Si Alicia a prins figura cu aplauzele, de ex. azi si-a exprimat de nenumarate ori bucuria sincera batand din palme. De fiecare data, mi-a saltat inima de emotie vazand-o. La un moment dat s-a aplaudat singura ca a avut curaj sa faca vreo 2 pasi singurica de la tati la mami.
Mariana, tinem pumnii sa nasti usor si sa fie bine!
pupici la toti ghioceii
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Irina71 spune:
nshiro, Maria e o papusa ! Dar poze mai recente nu ai, numai de la 10 luni ? Ca daca e de-o seama cu Andrei si eu il pozez toata ziua ... imi inchipui ca toata lumea face ca mine ![]()
deea, pai eu stiu ca daca papa caca inseamna ca va avea noroc in viata ![]()
aida, vazut pozele cu Alex frumusica.
Nu-i nimic daca a plans un pic cand a bagat-o tata popa in apa !
simona, ce bine ca mai scrii ! Edutu e un scump !
De Roxi (roxivan) mai stii ceva ?
Catrinutza, tania, tili, elevie, cristina30, Cosmina, honeypuma, serendipindity, mai dati un semn de viata ! 
Fetelooor ... Andrei merge !
Vedeti dovada la mine la semnatura, la dropshots. Albumul "Andrei la 11 luni jumate".
Pup toate fetele. 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
doublemom spune:
Saluti!
Am pus cateva poze. Sunt un pic zapacita pt ca am realizat ca cele mai multe poze au fost facute cu aparatul nasilor, deci eu am foarte putine, deocamdata. Din cele pe care le am nu vreau sa pun poze in care apar persoane care nu mi-au dat acordul sa le pun poza pe net asa ca mi se pare corect sa nu o fac, sper sa ma intelegeti. Nu am nici macar o poza inainte sa le dau jos rochitele ca se impiedicau in ele si nu puteau merge in patru labute. Nu am nici cu tortuletele, asa ca trebuie sa mai asteptam.
Inca nu am apucat sa citesc dar sper sa reusesc repejor.
Va pupam si va iubim!
Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
poze
cameliada spune:
va salut dragi mamici de ghiocei,
Inca o data multumim mult de tot pentru urari la moticul lui Tudor.
Aida, felicitati pentru increstinarea printesei Alexandra!
Ciuf, sa stii ca Tudor a ales carticica "Pungutza cu doi bani"
- sper sa se adevereasca zicala "cine are carte are parte" in primul rand de sanatate...! cat despre fripturici, stai sa-ti zic:
1 kg jumate de ceafa de pork, nu prea grasa, impanata cu usturoi, frecata cu oregano, cimbru, boia iute, piper si ce alte condimente mai gasesti, putina sare; se pune in vasul in care o gatesti si se adauga vin rosu doua pahare, putina apa si un pahar de suc de rosii; se lasa la frigider cel putin doua ore , apoi se acopera cu folie de aluminiu si se da ca cuptor la 180 de grade. Dupa o ora jumate se intoarce si dupa inca o ora se descopera. Este gata dupa alte 20 de minute, dar din cand in cand se mai stropeste cu sosul din vas. Cred ca e o reteta clasica de friptura, dar e delicioasa.

Poli, sper ca de data asta sa vezi pozele. Felicitari pentru micutul Nick care stie sa dea noroc ca un barbat adevarat!
pozele noastre sunt aici!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8&.src=ph
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
cameliada spune:
FETELOR, LA MESAJUL ASTA SE VAD POZELE NOASTRE
va salut dragi mamici de ghiocei,
Inca o data multumim mult de tot pentru urari la moticul lui Tudor.
Aida, felicitati pentru increstinarea printesei Alexandra!
Ciuf, sa stii ca Tudor a ales carticica "Pungutza cu doi bani"
- sper sa se adevereasca zicala "cine are carte are parte" in primul rand de sanatate...! cat despre fripturici, stai sa-ti zic:
1 kg jumate de ceafa de pork, nu prea grasa, impanata cu usturoi, frecata cu oregano, cimbru, boia iute, piper si ce alte condimente mai gasesti, putina sare; se pune in vasul in care o gatesti si se adauga vin rosu doua pahare, putina apa si un pahar de suc de rosii; se lasa la frigider cel putin doua ore , apoi se acopera cu folie de aluminiu si se da ca cuptor la 180 de grade. Dupa o ora jumate se intoarce si dupa inca o ora se descopera. Este gata dupa alte 20 de minute, dar din cand in cand se mai stropeste cu sosul din vas. Cred ca e o reteta clasica de friptura, dar e delicioasa.

Poli, sper ca de data asta sa vezi pozele. Felicitari pentru micutul Nick care stie sa dea noroc ca un barbat adevarat!
va pup pe toate
pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390447304
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
ciuf spune:
Salutare
Slaba activitate. Nu prea avusei ce sa citesc la cafeaua mea cea aburinda de dimineata.
Eva s-a trezit de doua ori azi-noapte, dim. la 7 cand dadu scularea o pasai la ai mei si mai reusi sa dorm pana la 8 cand ma sculai in sunetele aspiratorului.
Doublemom, dulci foc gogoselele tale. Acum vad pozele din parc (cum ai zis cele de la un anisor is putine), cand sunt imbracate amandoua la fel. Ia spune, stau cuminti in carucior? Ca a mea Gaza deja nu mai vrea sa stea pe spate, ii pofteste inimioara sa fie asezata in fundulet ca sa vada lumea, iar din pozitia asta roade tot ce prinde de la carut, se zvarcoleste, de numai plimbare placuta nu mai este.
Imi place tare mult sa le vad pozand amandoua impreuna: la usa, in frigider, (Am I Cute?) ...
Cum reusesti sa faci fata la atata treaba? Ca vad ca micutele fac dezastru la masa, la joaca ... te ajuta buni? Pup
Aida, sa iti traiasca mica crestina. Sa va aduca numai bucurii. Pozele sunt foarte frumoase. Ca de obicei stii sa surprinzi momentele. Felicitari.
Mariana, esti bine? Nici un semn?
Kim, habar n-aveam ca a inceput sa se voteze. Acum ma duc si votez si eu ghioceii care i-am gasit. Si anume: Micaalsa, tu, Cat si Biuta nu o gasi. Unde e ascunsa?
Noi suntem pe pagina 13 la Explorand ... sotul il arunca pe Luca in aer.
fetelor, vazui azi ceva la TV impresionant. Si anume supravietuirea celui mai tanar bebelus. Nascut la 21 de sapt. si 6 zile. Mama a inceput sa aibe probleme la 19 sapt. si au reusit sa o mai tina 2 saptamani pana cand a dat nastere unei fetite Amillia care miraculos a vrut sa traiasca. Era tare mica. Impresionant de mica. Piciorusele erau transparente. Medicii se uitau la ea si nu stiau ce sa faca. Micuta traia. A cantarit 10 ounces si anume 284 de gr. Acum are aproape 4 pounds, adica 1800 gr. Miercuri sau joi va merge acasa. Avand in vedere starea sanatatii de acum, medicii nu vad nici o problema in viitor fiind nascuta micuta asa de prematur.
Si uite ca inca o data Dzeu ne arata ca exista, ca poate face minuni. Numai noi sa fim increzatori.
Cameliada, saru'mana de reteta. Cu prima ocazie o voi incerca. Mai ales ca al meu sot e fan fripturi.
Irina, drumroll pleaaaaseeee,

Andrei merge in pcioruse. felicitarile noastre. Vazut filmuletul si suntem convinsi ca este adevarat. Bravoooo. Na, baiat mare ce ai tu in batatura. Te bucurasi de primul cuvant rostit de el, de primul dintisor, de primii pasi. Ce e mai frumos decat sa fii mamica???
Hai va pup pe toatele si revin.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
ciuf spune:
Ia vedeti aici ceva frumos. Si anume un tip de 25 de ani dansand cu o tipa de NUMAI 84 ani. Daaa, e adevarat. Aveti rabdare si vedeti filmuletul pana la sfarsit. Merita. Ca sa nu spun ca si coloana sonora e superba. Imi place tare mult cum canta formatia asta.
http://www.youtube.com/watch?v=bKRZv6NGjdc
Vizionare placuta.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
dea0277 spune:
Polixeni, o sa pun cat de curand, acum sunt la calc sotului si nu le am aici ... s-a facut dulce foc, dar stii cum este, fiecare cioara cu puiul ei ...
Irina71, asa sa fie ca n-ar fi rau, cu o luna inainte a visat-o unchiul meu ca manca caca pe paine, l-am sunat si ii zic, n-a ca ti s-a adeverit visul dar cu biscuiti in loc de paine!
nshiro ... imi vine sa o mananc pe Maria ... e dulce foc ce sa mai zic ... sa nu-i fie de deochi
ma duc sa va mai admir puiutii si sa mai citesc din urma
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/
mariana_1976 spune:
Dragi mamici de ghiocei,
Va multumesc mult de tot tuturor celor care v-ati gindit la noi si nu ne-ati uitat pe 17 februarie cind am organizat serbarea de 1 an si taierea motului lui Markus.
Sotul a acceptat sa ma lase sa pun 2 poze, una cu Markus, celalta cu o portiune de masa de "ospatz" pe care le gasiti aici.
(Poza este facuta in camera lui dupa ce am reusit sa-l imbrac in sfirsit "festiv"
)
De asemenea as vrea sa multumesc pentru mesaje mamicilor care mi-au scris si m-au incurajat cu privire la nastere.
Deocamdata situatia nu s-a schimbat:voi incerca sa nasc natural daca se va putea.
Nu am mai intrat de un timp pe DC si mi-a fost dor de voi.Credeam ca odata cu inceperea concediului de maternitate voi gasi mai des momente libere sa intru pe Internet dar nu s-a intimplat asa din pacate...
La rindul meu, desi cu o oarecare intirziere(care a cam inceput sa ma caracterizeze in ultimele saptamini
)doresc sa urez
LA MULTI ANI urmatorilor ghiocei si ghiocele
Ambra 

Maia si Stefana

Anna-Lia 

Andreea 

Tudor Bogdan

Madaliana 

Aidei,FELICITARI pentru botezul Alexandrei!

Biutei,
LA MULTI ANI, multa sanatate,bucurii si impliniri alatyuri de familie pentru ziua de 22 (fiindca nu stiu daca voi putea intra atunci pe DC)
Nu sunt sigura cind ma voi mai loga pe forum,nici cind voi apuca sa deschid computerul din nou,dar stiu ca imi veti tine toate pumnii la incercarea de VBAC dupa care sper sa va pot scrie povestea nasterii la capitolul special destinat de pe DC.
In caz ca eu n-o voi putea face imediat, sotul meu Mikael o sa trimita mesaj in engleza atit voua cit si la Odisee cu cele mai recente vesti de la noi ce sper sa fie bune...
Inca o data, multumesc tuturor pentru rindurile si gindurile frumoase!
va 
Mariana
38+
mama de Monica, Matei si Markus