LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani frumosi alaturi de parintii vostri pentru ghioceii:
Markus - - Mariana_1976
Madalina - - Loriana27
Tudor Bogdan - - Cameliada
Petrecere frumoasa la mot (turta, dupa caz) si mult noroc in anii ce va asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

CU MII DE SCUZE ,IN PRIMUL RAND,VREAU SA UREZ LA MULTI ANI,SA CRESTETI MARI,SANATOSI,SA FITI CUMINTI SI SA PAPATI TOT,BEBEILOR CARE AU FACUT VENERABILA VARSTA DE UN AN
PE 9 FEBRUARIE
AMBRA-SERJ

PE 16 FEBRUARIE
Maia si Stefana - Doublemom
Anna-Lia - Cat.
Andreea - Maria28

PE 17 FEBRUARIE
Tudor Bogdan - Cameliada
Markus - Mariana1976
Madaliana - Loriana27

SI MAI VREAU SA UREZ LA MULTI ANI TINEI,TOT CU SCUZELE DE RIGOARE ,SA FII FERICITA SI IUBITA!!!
ACUM VREAU SA MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR FETELOR CARE NE-AU VOTAT IN CONCURS!!!!
NU AMCASTIGAT,DAR NU-I NIMIC ,VOR MAI FII SI ALTE CONCURSURI,MAI BINE ORGANIZATE,SA SPERAM.MULTI PUPICI PTR VOI!!

SI ACUM VREAU SA SALUT PE TOOAATA LUMEAAAAAAAAAA

MIHAISER,VAZUT POZELE,SI SUNT ASA DE DULCI,ZICI CA E O FETITA ACOLO!!E UN SCUMP,CRITI!!

KIM,am vrut sa vad pozele si nu am reusit...........
GATA AM GASIT AL DOILEA LINK..
mai da ecap taiat TU,e o frumoasa ca si tine,celmaimultimiplace asta,e o dulceee
ASTA
felicitari ptr "MAMA"

carmenpit77,multumesc!!felicitari ptr primii pasi!!

ema72,ati inceput injectiile?? cum se comporta MARIO???curaj!!!

of,CIUF,am citit de otita,multa sanatate

AIDA,ieri cred ca ati avut botezul!!cuma fost!!felicitari!!
felicitari si ptr cei doi dintisori,si ptr tot ce a invatat sa faca Alexandra
mai da de ce ai vrut sa-ti inchida contul,aici??!!??
nu ti-e mila sa o dai la cresa,asa mititica???
vazut pozele,Alexandra e o frumusete,are niste ochi....

CAMELIADA,multaaaaaaaaaa sanatate lui TUDOR,of mititelul si viroza si bubiteeeeee,
amvazut poza,vaimititelul,da ce e pefata lui........

cristina30,spor in curadeslabit!!si eu sunt tot la cura......
felicitariptr primi pasi

ANDREEA GIORGIANA,CONDOLEANTE!!

alinaMITZZI,felicitari ptr baiatul mare,ptr dintisori siptr tot ce a invatat el sa faca,ptr primele cuvinte!!!

DELIA21,super pozele,e un scump!!

tilli,ai doi baieti superbi!!

lizoneta,bine ai venit in grupul nostru

BIUTA,ploblemoaie??????ce s-a intamplat??
am citi acum,imipare rau ptr sora,ta,sper sa fie bine pana la urma!

claudia d,am vrut sa vad pozele,dar nu am reusitttttttt

catrinel17,felicitari ptr oana perfecta!!

catrinutza,felicitari ptr Mariuca plimbareata!!

CAT vad ca va-ti distrat de ziua fetei,bravo si pentru MP,ca avenit pana la voi!!

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI CU SAANATATE
SA VA DEA VIATA TOT CE DORITI
ZILE SENINE SI FERICIRE
MULTI,MULTI,MULTI ANI SA TRAITI!

AMBRA
MAIA
STEFANA
ANNA LIA
ANDREEA
TUDOR BOGDAN
MARKUS
MADALINA

Primul vostru anisor a fost minunat!!!Fie ca toti cei ce vor urma sa fie la fel,fara umbre,doar cu lumina,fara lacrimi,doar cu zambete!

Dragele mele,va multumesc din suflet pentru ganduri si sustinere,pentru sms-uri(Diana,Mari,Polixeni,Mihaser,Catrinel).M-a impresionat foarte mult atitudinea voastra!!!!
Trec printr-o perioada foarte,foarte grea,inca nu pot realiza ca mama Coca nu mai este,ii aud vocea,rasul,gasesc lucruri facute de ea si poze si...e tare greu.Nu-mi pot ierta faptul ca nu am mai fost sa o vedem,de frica gripei,a zapezilor anuntate in Moldova...Pana a intra in coma(cu o zi inainte venise acasa,de la spital,presimtind parca sfarsitul)a vorbit de Thea si de toate persoanele cunoscute(enorm de multe!),a fost senina si linistita.Sambata,la ora 4 a intrat in coma(mama mi-a spus ca dormea...frumos)si la 20.15 s-a stins...ca o candela.Adica usor,asa cum merita un om de calibrul ei.
La acea ora,noi eram la restaurant,iar Thea la sora mea.Cand am ajuns sa o luam,Alina mi-a spus ca Bubu a plans rau de tot de la 20.15 la 20.30,fara niciun motiv si fara a putea fi potolita.Nu stiam nimic atunci,mama spunandu-ne spre miezul noptii,cand am si facut legatura.
Sambata noaptea,a fost pentru ultima data cand Bubu s-a trezit sa pape la ora 6.De atunci,abia la 8 se trezeste,mananca si mai doarme pana la 11.Este linistita,nu mai tresare in somn si nu se mai sperie brusc,astfel incat am tras concluzia ca a existat o legatura foarte stransa intre strabunica si stranepoata.Acum realizam ca si seamana.Inainte de a intra in spital,i-a terminat o pereche de botosei si 2 caciulite roz,in care am gasit firele ei de par,albe si mirosul ei.Nu vreau sa le spal si nici sa i le dau lui Bubu sa le mozoleasca,dar ii voi face poze cu ele.Gata!!!!!
In rest suntem bine,Bubu a ramas la Bucuresti cu mama Anca(soacra),Mariana(bona) si cu Silvia(om de baza),toate s-au descurcat minunat,inclusiv soacra care are 2 maini stangi...cand este vorba despre Thea.I-am adus colacei,spre deplina ei multumire,constatand totodata ca nu s-a suparat pe noi pt. absenta si ca poate ramane oricand cu cele trei...mamici de ocazie.Ce bine!!!

Catrinel,Bubu este cea mai mica!!!Are 7.600 la aproape 11 luni!!!

Mihaser,Cristian este dulce,dulce,dulce!!!!In frigider si oriunde in alta parte!

N-am reusit sa vad alte poze si nici n-am citit mare lucru.Sper sa apuc sa fac asta,poate chiar astazi.Si mai sper sa nu mai bantuie vreo viroza printre ghioceii nostri dragi!

Tina,LA MULTI ANI,FERICITI,FRUMOSI SI PLINI DE IUBIRE!!!Si...mi-e dor de tine si de David!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

17: Ana-Maria - - Tcelen, Markus - - Mariana_1976, Madalina - - Loriana27, Tudor Bogdan - - Cameliada,Stefania si Maria - - Adibal, Eric Ionut, - - Honeypuma
18: Tudor - Emii2!!LA MULTI ANI PUILOR!!!

Cat ma bucur ca ati petrecut bine!Clar daca Anna Lia a ales cosmeticele va fi o domnisoara cocheta si jumatate!!!Vrem poze!!

t-celen nu conteaza ca nu ati castigat!Oricum puiutii tai sunt minunati!!

doublemom nu ma satur sa ma uit la gogosicile tale!

Andreea Georgiana ai sa vezi ca timpul va atenua durerea dar nu vei uita.Si eu am presimtit cand a murit tatal meu..era in spital si desi imi spusese mama ca era mai bine ma apucase un plans dintr-odata fara sa-mi dau seama de ce.Ca in noaptea respectiva sa inchida ochii pt totdeauna...

Despre Mariana si eu am numai cuvinte de admiratie!!Zau asa!!Oare ce face draguta???

Delia multumesc pt email.Dragute rochitele!Pana la urma pe care a ales-o?

Va pupicesc pe toate cu drag si sa aveti o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Andreea G chiar ma gandeam la starea ta si sper sa nu mi-o luati in nume de rau, insa eu cred ca ar fi mai bine sa amanam un pic intalnleala. Voi ce parere aveti?

Cristina si Andreea va multumesc din suflet pentru vizionarea pozelor! Ma bucur ca v-a placut de Tiranel, care azi dimineata arunca cu tot ce avea la indemana prin patut in noi...sa ne trezim! Ce bine ai facut tu Poli ca l-ai lasat singurel in camera! Bravo! O sa incerc si io...desi e cam tarzior!

Fetele sunt cam trista...am aflat ceva ce nu-mi place deloc...M-a dezamagit foarte tare cineva despre care aveam o impresie buna! Dar asa e in viata...o sa trec peste asta!

Va anunt oficial ca sunt din nou aspiranta...vreu o scorpiuta!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

polixeni,multumesc

POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput

OOOOOOOOOO MIHAISER,FELICITARI,ABIA ASTEPTAM VESTEA CEA MARE!!!
BRAVO PTR CURAJ!!!

numai fii suparata ,intotdeauna exista cineva,care este altcineva de fapt,si care ne va dezamajii,am patit-o si eu cu sotul meu cu niste prietni de fam foarte-foarte buni!!!

POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Andreea - sa stii ca si noi am fost cu sufletul alaturi de tine si speram sa iti revii in curand. Pastreaza caciulitele si botoseii, sunt amintiri deosebite ...
Gata, ca intru in stari ciudate! Am vrut sa-ti spun ca am facut ciorbita ta de vacuta, si ca a iesit absolut senzationala. Felicitari pentru retetele minunate pe care le cunosti si chiar vreau sa te rog, sa-mi spui cum faci ciorbita de perisoare, ca ma bate un gand :)

Mihaser - si eu am trecut prin asta cand am nascut, primind o palma de la cea mai buna prietena a mea, un om pentru care aveam un respect deosebit. Am inteles, dupa muuuulta suferinta, e drept, ca asa sunt oamenii, si ca orice chestie de acest gen, te caleste, pur si simplu. Capul sus.

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Cristina si Ada ...Slava Domnului nu e vorba de cineva foarte apropiat...e vorba de dr cu care am nascut...s-a purtat urat cu o prietena de-a mea...Exact ce-i povesteam AneiMaria...e usor sa-ti faci relatii, insa e si mai usor sa le distrugi...Saraca s-a dus la alt dr acum la 39 de saptamani...ca sa nasca normal, nu prin cezariana!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Miha, uhhh, ce bine ca e doar atat!!! Dar saraca prietena ta, la 39 de saptamani sa schimbe doctorul ... nu-i va fi usor...nastere usoara si un bebe sanatos!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput