LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)
Raspunsuri - Pagina 14
adar spune:
Markus, Madalina si Tudor Bogdan
LA MULTI ANI FERICITI SI MULTE BUCURII !!!!

_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
alinaalex spune:
LA MULTI ANI
MARKUS,MADALINA,TUDOR!!!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
IO STAU CU UN OKI LA MAMICI DE IAN.-FEBR.2007 SI VAD CA MARIANA INCA NU A NASCUT SAU N-A ANUNTAT INCA. DPN ARE PE 2 MARTIE.
AR FI COOL SA NASCA AZI, CAND IMPLINESTE MARKUS UN ANISOR!
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
CAT, vrem pozeeeee!!! ce fain , a fost si MP la petrecere, super! pupam domnisoara proaspat aniversata!
KIM, sa fie oare dintii de vina??? nasol. Noi suntem inca la capitolul naneala feroce, sper sa ramana asa...sau urmam si noi? Marc are numai doi dintisori, de la 8 luni nu a mai aparut nici unul.
Ma bucur ca analizele sunt ok. Eu sapt. viitoare voi da okii cu dr.
poze
ursuletul meu
doublemom spune:
Saluti mamicutze!
Vrem sa uram si noi La multi ani! pentru
Anna-Lia - Cat
si
Andreea - Maria28
care au sarbatorit odata cu noi si pentru
Markus - - Mariana_1976
Madalina - - Loriana27
Tudor Bogdan - - Cameliada
sarbatoritii de azi!
Multumim frumos tuturor pentru calduroasele urari de ziua noastra! Suntem inca emotionate pentru ca azi au venit nasicii nostri si ne-am sarbatorit cu ei! Au venit si copii interesanti chiar daca sunt mai mari ca noi.
Aseara am taiat un tortulet cu mami si cu tati, am vazut prima data lumanarele si am vrut sa le luam in manute sa vedem ce e cu ele. Mami nu a vrut sa ne lase...
Dragele mele eu sunt inca in plin proces de constientizare a faptului ca fetele au deja un an... Nu ma asteptam sa fie un moment chiar atat de intens, dar este.. Vedeti voi cand va vine randul, e superb.
Nu am reusit sa citesc din urma ca am fost pana peste cap in ultima vreme dar recuperez eu in limita posibilitatilor.
Sper sa pun curand si niste pozici noi, dar si sa ma mai uit la ce noutati ati mai pus voi.
gabi fer am avut senzatia intr-o zi ca l-am recunoscut pe Alex dar nu am apucat sa ma uit prea bine la voi ca ati trecut deja de mine si m-am gandit ca daca gresesc e jenant sa fug dupa tine sa te trag de maneca. Noi veneam din parcul IOR iar voi va duceati spre parc si ne-am intersectat prin fata bisericii. Voi erati?
Pupici si mai venim cat de repede putem!
Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
poze
ciuf spune:
Are careva nr. de telefon al Marianei ca as suna-o sa vad ce face? Vazui ca in adresa noastra comuna nu isi are trecut nr.
Va sarut.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
ciuf spune:
Uitati ce am gasit despre ea de la o mamica:
"da, asa e cu mariana, fata asta ma impresioneaza ptr energia si curajul ei, ziceati de mine ca merg la munca si am grija de Dominic, pai sa va zic ca fata asta a facut prajituri si organizeaza ziua de nastere de 1 an a piticului ei, cu taierea motului, au multi invitati simbata, si face totul ea!fara mari ajutoare, si fata asta sta sa NASCA!!!daca asta nu-i curaj, o admir enorm!si ghiciti ce?va avea 5 torturi, facute!jos palaria!"
mihaser spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Uitati ce am gasit despre ea de la o mamica:
"da, asa e cu mariana, fata asta ma impresioneaza ptr energia si curajul ei, ziceati de mine ca merg la munca si am grija de Dominic, pai sa va zic ca fata asta a facut prajituri si organizeaza ziua de nastere de 1 an a piticului ei, cu taierea motului, au multi invitati simbata, si face totul ea!fara mari ajutoare, si fata asta sta sa NASCA!!!daca asta nu-i curaj, o admir enorm!si ghiciti ce?va avea 5 torturi, facute!jos palaria!"
100% adevarat! That`s our Mariana!
oriunde ar fi...pe masa de operatie ptr cezariana sau nastere naturala, acasa cu sotul si copiii...Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ile77 spune:
De ce la "Bebelusii nostri care sufla in prima luminarica de tort" ,la 17 februarie ,nu sint trecuti si Markus si Madalina???
Are cineva ceva cu mamele lor???![]()
Si va mai intrebati de ce nu mai zice Mariana nimik.
Påi si eu m-as fi supårat
(pe bune)
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
mihaser spune:
Salut!
Am reperat problema...sincer nu stiu cine a scris sarbatoritii, insa stiu ca e o munca aparent simpla care se complica foarte usor cu niste taste apasate simultan de degetelele calculatoristului din bratele mamicii sau din cauza oboselii..Sunt sigura ca Mariana nu s-a suparat...sincer eu cred ca a avut musafiri sau mai plauzibil naste ![]()
Mariana tinem pumnii!

Ca la odisee...HAI MARIANA! 
Va pup si fug la culcus!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Intinde-i o mana lui Andrei !!!