LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)
Raspunsuri - Pagina 13
Delia21 spune:
Sarbatoritii zilei sunt Markus,Madalina si Tudor Bogdan. La multi ani fericiti puisorilor,sa cresteti mari si buni!!!!
Mariana1976,oare ai nascut scumpa?Daca nu,nastere usoara,refacere rapida si bebita sanatoasa!!!
Irina71 spune:
LA MULTI ANI !! , GHIOCEILOR :
TUDOR-BOGDAN, MARKUS, MADALINA 

si, cu intarziere
, pentru :
MAIA, STEFANA, ANA-LIA si ANDREEA ! 

Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati parintii !
Dumnezeu s-o odihneasca pe Andreea C ! 
![]()
Cat, abia astept poze de la petrecere ! Wow, a venit si Monica ?

adar, eu ma feresc sa pun poze cu Andrei in putza goala. De fapt, eu nici nu am poze (caci nu-mi face placere sa-l pozez nud) de genul asta, am doar cateva pe care le-au facut altii, la botez. Nu pot sa uit ca ai mei pusesera in albumele familiei poze cu mine si sora mea la pasarica goala (de cand eram mici) si le aratau diverselor persoane care veneau in vizita, iar mie (crescusem deja)imi venea sa intru in pamant de rusine, faceam fete-fete, iar ei se amuzau ! 

Dar acum nici chiar asa sa nu mai pun poze deloc ....
Nu stiu daca ti-am spus, dar Maia ta mi se pare o frumusete ...
as peti-o pentru Andrei, dar voi va uitati doar la "straini"
(stiu ca voiai sa te incuscresti cu Tina) 
Fetelor citesc cu bucurie ca la mamici de ian-feb 2006 ("Spiridusii") s-au intors Alina si Catalina (Utocatalina), care au lipsit mai mult de 6 luni, intrucat s-au suparat si au plecat. Bine, s-au intors cu alte nick-uri. Dar la ele au fost certuri mari, cu jigniri, reprosuri, etc.
Atunci, mai am o speranta ca si Serj si Noe se vor intoarce la noi .... caci la noi nu a fost nici o cearta cu adevarat 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
micaalsa spune:
Markus, Madalina si Tudor Bogdan 
La multi ani fericiti, sa cresteti mari si s-aveti parte de tot ce e mai bun in viata.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
Irina, am citit si eu ca fetele de ian - febr s-au certat urat de tot dar n-am prins de ce. N-ai idee? Stau si ma gandesc cum te poti certa asa urat cu o persoana pe care nici macar n-o cunosti.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
mihaser spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
Irina, am citit si eu ca fetele de ian - febr s-au certat urat de tot dar n-am prins de ce. N-ai idee? Stau si ma gandesc cum te poti certa asa urat cu o persoana pe care nici macar n-o cunosti.Pozele mele
Anamarialui
Iulia (23.03.2006)
Ha ha...e suficient sa fii un pic suparat pe viata si te certi si cu un perete...e usor sa arunci vorbe si sa strici relatii, insa e foarte dificil sa repari ceea ce ai facut! Nu toti sunt dispusi sa traga linie si sa o ia de la capat! Am trait pe pielea mea toate astea...de aceea ma ghidez dupa: "ce tie nu-ti place altuia nu-i face!"
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ile77 spune:

16 febr. Maia si Stefana
16 febr. Anna-Lia
16 febr. Andreea
17 febr. Tudor Bogdan
17 febr. Markus
17 febr. Madalina
La Multi Ani si sa cresteti mari si frumosi!
Sa aduceti numai bucurii si fericire pårintilor si celor din jurul vostru!
Mult noroc pe drumul vietii!
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
ciuf spune:
La multi ani Markus, Madalina, Tudor!!! Cat mai multe bucurii si jucarii.
Mariana, sunteti bine? Da-ne un semn. Ma ingrijorezi. Sper sa fie totul bine.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
kim spune:
Offf…V-am scris un mesaj zilele trecute si azi am observat ca n-a aparut. Rezumat scurt: Ziceam ca vazusem poze frumoase postate de Ciuf, Mihaser, Claudia si Micalsa. O felicitam pe Tina, de ziua ei, desi am facut-o si pe alta cale.
LA MULTI ANI cu SANATATE sarbatoritilor ce au facut 1 anisor: Ana-Lia, Maia, Stefana, Andreea, Tudor-Bogdan!
Va mai spuneam ca Alicia si-a stricat somnul de tot, chiar si ala de noapte, va dati seama ce fete avem nefiind obisnuiti cu asa ceva. Sa fie dintii de vina? sau o criza a somnului? plange de ti se rupe sufletul si adoarme intr-un final in brate, dar cum o punem in patut urla ca arsa si tot asa pana pica de oboseala. Tind sa cred ca dintii o chinuie, si asta de cateva zile, totusi azi s-a mai linistit dar inca n-am simtit dintisorul sa fi iesit.
In rest e tot mai activa si mai smecheruta, ne face program artistic, manifesta evident ce-i convine si ce nu, ne arata cine e sefa in casa, se tine tot mai mult singura in picioare pana uita de ea si cade. Se joaca cu orice gaseste, n-au mai ramas multe de explorat prin casa.
Afara iesim dar nu cat am vrea, mai ales ca au fost 3 zile de ninsoare, viscol- furtuna de zapada cum se zice pe aici.
Eu am fost din nou la medic, analizele mi-au iesit perfect, intre timp am scapat si de ameteli, asa ca totul e ok. Se pare ca am scapat de dureri menstruale si am dat de dureri de ovulatie, bine ca stiu acum despre ce e vorba, sa nu-mi fac alte idei.
Cat, interpretand dupa ce a ales Anna de pe tavita, tind sa cred ca va fi o cocheta, o sa-i placa eleganta si luxul, deci va fi o lady!
... am vrut mai multe sa va scriu acum nu mai stiu, trimit mesajul sa fiu sigura si apoi mai intru daca imi mai permite ... sefa!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
kim spune:
Ciuf, mersi de intrebare, suntem ok dupa cum vezi. Nu ti-am spus ce bine arati, ma bucur ca reusesti sa iti faci timp pt tine in afara de cat timp acorzi celorlalti si muncii tale (job, casa, copii...). Ai avut sablon pt usi, sau cum le-ai pictat cu atata precizie?
Catrinel, m-am intristat odata cu tine sa aud ca trebuie sa platesti atatia euro sa pleci dintr-un apartament. Aici e exact invers, locatarul are toate drepturile, nu-l intreaba nimeni ce lasa in urma dar nici pretentii mari nu poate sa aiba cand se muta, adica el alege din ce gaseste si ii convine, raport calitate/ pret.
Micalsa, Adar, ce ati auzit in legatura cu pozele pe net? sa stim si noi sa luam masuri, sa ne ferim cat putem.
Delia, am vazut poze super expresive cu mica vedeta a ta! candideaza la presedentie? Ma gandesc si eu de multe ori la Andreea (D-zeu s-o ierte) si Maria..., poze cu fetita poti sa vezi pe subiectul ei- din cand in cand mai actualizeaza.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
loranda spune:

MARKUS,TUDOR BOGDAN,MADALINA

Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)