LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)
Raspunsuri - Pagina 16
alorea16 spune:

Cu scuzele de rigoare spunem si noi LA MULTI ANI SA CRESTETI MARI SI SANATOSI !!!
Tudor Bogdan - Cameliada
Markus - Mariana1976
Madaliana - Loriana27
Ana-Maria - Tcelen 
Stefania si Maria - Adibal
Eric Ionut, - Honeypuma 
Tudor - Emii2
Mihaiser ma bucur sa aud .Si eu as vrea un bebe 2 dar din lipsa de spatiu deoarece stau cu socrii nu se poate
Mariana nastere usoara ! 
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
tcelen spune:
alorea,multumim de urare
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
nshiro spune:
LA MULTI ANI Tudor, Markus si Madaliana

Sa aveti parte de o viata frumoasa, blina de bucurii si realizari. sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
MP spune:
Buna fetelor,
La multi ani si tot binele din lume bebelusilor care au avansat zilele astea la gradul de copilas si pe care nu am reusit sa ii felicit pana acum:
Maia si Stefana 
Anna-Lia 
Andreea 
Tudor Bogdan
De asemenea,multe flori si imbratisari mamicilor care i-au adus pe lume!
Nu am mai scris de ceva vreme,nu am mai apucat sa citesc,dar ma revansez.Nu sunt suparata si nici nu plec de la voi.
O sa va povestesc despre asta in alt mesaj.
Acum am intrat sa va spun ca in acest sfarsit sa saptamana am reusit,in sfarsit sa ne intalnim cu Cat si cu familia ei. Am profitat de faptul ca era ziua Annei si,cu mic cu mare,ne-am infiintat la usa lor.A fost super super!!! Ei ne-au asteptat si pe noi ca sa sarbatorim impreuna si,desi am ajuns tarzior,Anna nu suflase inca in lumanarica pana nu am fost in formula completa.
Ce sa va spun, ne-am simtit foarte bine. Cati pregatise o masa ca-n povesti, plina cu minunatii, care mai de care mai migalos aranjate, si mai imbietoare. Sarbatorita era in mare forma, nu va spun...rochita de papusica,ochisori albastri,gene negre...moartea flacailor. A suflat in lumanare,apoi a papat singura tortulet,in admiratia multimii stranse acolo in cinstea ei. Vlad s-a imprietenit rapid cu Daria cu care s-a jucat foarte frumos...iar despartirea s-a lasat cu lacrimi si suspine (mai ales din partea lui Vlad),dar si cu speranta ca se vor revedea in Velden sau in Bucuresti,cand Daria va veni la bunici in vizita. Sotii nostri au avut ce discuta de-ale lor mai ales ca amandoi programeaza de zor,eu cu Cati am vorbit non stop de-ale noastre si am mai fi vorbit daca am fi putut si daca timpul si copiii ne-ar fi permis. Per total,sunt o familie de nota 10 cu care ne-am potrivit de minune,ii iubim si abia asteptam sa ne mai vedem.Si ne pare rau ca sunt asa departe.![]()
Va pun si eu cateva poze www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=4nmi3zjo.3s1nvj30&Uy=-m4jam6&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">aici (sunt cateva sute,asa ca pun foarte putine),stiu ca o sa puna si Cat,daca nu a pus deja.
O sa revin cu un alt mesaj dupa ce o sa citesc ce s-a mai scris...ca am ramas in urma,pe undeva pe la capitolul 28.
O zi buna,tuturor!
Monica,Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
cameliada spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile postate!
Sa dea Domnul pentru fiecare dintre mamicile de pe forum sa le creasca ghioceii mari, sa fie sanatosi, fericiti si cu noroc!
Noi am petrecut foarte bine, baietelul nostru a ales, in ordine, cartea, un tel mobil si masina. Am facut o groaza de poze, s-a cantat la multi ani de multe ori, cum isi aducea aminte tata socru ca e ziua nepotelului cum dadea tonul...., binenteles cu limba impleticita
, dar taaare , sa auda tot blocul! spre marea mea bucurie a fost apreciata friptura mea la cuptor si fata de masa achizitionata special pentru eveniment. A fost veselie de la 2 pana la 9 seara, cand au plecat prima serie de musafiri. A mai urmat o serie de la 9 jumate panma la 12, vizita surpriza. Tudor a fost cam impresionat la inceput de atata lume in casa si cand nasa i-a taiat motzicu' a cam dat sa planga, dar apoi si-a revenit. Programul lui a fost unul destul de normal, cu exceptia faptului ca somnicul s-a redus, dar noaptea a dormit foarte bine. Am avut musafiri si ieri, prietenul lui Tudor, care este cu doua luni mai mare 
si cu care s-a jucat vreo doua ore de nu mai puteam sa-i despartim.
Au fost doua zile superbe, cam obositoare pentru noi dar a meritat efortul cu pregatirile si grijile. Azi vom ajunge la medic pentru bilantul de un an.
Am sa pun imediat si poze.
Va pup pe toate si revin mai pe seara

pozele noastre sunt aici!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8&.src=ph
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
nshiro spune:
Poze Maria 10 luni
http://family.webshots.com/album/557397883rDpXAB
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
aalina2003 spune:
Mihaser, cred ca e o idee buna amanarea, eu sunt de acord, vedem ce spun si fetele celelalte. Felicitari pentru hotarare si sa-ti dea Dumnezeu o scorpiuta sanatoasa si frumoasa! Asteptam vesti! Dar sper ca nu pleci de la ghiocei, orice ar fi, nu?
simona_toma spune:
Salutare, salutare!!Pup pe toti ghioceii si pe toate mamicile de ghiocei, mi-a fost foarte dor de voi.
La multi ani tuturor ghioceilor care au implinit un anisor, sa va dea Dumnezeu sanatate multa, sa fiti cuminti, sa-i fericiti pe parinti!!

Noi suntem bine, Edutu creste, e adorabil, e super rasfatat(pai cum sa nu fie cand il pup aproape toata ziua???).Are o gramada de dintisori, adica 8, a inceput sa mearga, in sensul ca se ridica singur in picioruse si face 2-3 pasi.
Ups!!!Acum se trezi strumfu.Va mai scriu maine, promit!Am sa va spun o groaza despre el.
Va pup
aalina2003 spune:
Nshiro, am vazut pozele Mariucai..duuulce-duulce...cel mai mult mi-a placut aia cu turban!
carmenpit77 spune:
Trimis la - 09/02/2007 : 20:44:17
--------------------------------------------------------------------------------
La multi ani9 febr. Ambra - Serj
16 febr. Maia si Stefana - Doublemom
16 febr. Anna-Lia - Cat
16 febr. Andreea - Maria28
17 febr. Tudor Bogdan - Cameliada
17 febr. Markus - Mariana1976
17 febr. Madaliana - Loriana27
sa fiti sanatosi, sa cresteti voinici si sa ascultati de parinti