Bucurii de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
tasia spune:
Am si eu o intrebare interogativa
Puteti sa distingeti deja culoarea ochilor la bebeii vostri? ca eu nu-mi dau seama ce culoare au ochii bebeului meu. cateodata sunt albastri-gri, altadata verzi. Sau o fi de la faptul ca papa doar tzitzi si sunt acei "ochi de lape?"
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
Ignatica spune:
Vauva cu tati si numai cu tati
. Si se iubesc unul pe altul asa de mult, copilul e topit dupa tatic si taticul dupa noi. Frumoase pozele cu iarna. Mi-am permis sa intru peste dedicatia lui Lili.
Tasia la noi s-au definitivat repede ca n-aveau cum sa iasa altfel decat caprui. ![]()
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
poze noi
Nasterea sufletelului nostru David
lullabay spune:
Multumim Ignatica,Vauva.
Tasia ochii lui Stefan sunt albastru clar...nu stiu daca raman asa ..noi tare am vrea...dupa 6 luni am inteles ca se pot modifica...eu cred ca inca sunt ochisorii de lapte.
Cum mai merge facultatea?
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
MamiLili spune:
Heyy Vauva, esti o draguta!
E putin spus dar n-am acum cuvinte. Sunt super impresionata de gestul tau si de poze. In unele am recunoscut Catedralele catolica si ortodoxa...cred ca la cele facute din port, de unde pleaca ferry-boat-urile. Peisajele sunt superbe. Off si pozele tale s-au nimerit fix in momentul in care ma uitam la preselectia pentru Eurovison - Helsinki. Uite ripsotez si eu cu Helsinki la miezul noptii si inca 2 poze.
A propos, Vauva, ce inseamna nick-ul tau?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
tasia spune:
lullabayMerci de intrebare
Joi am avut ultimul examen si m-am simtit usurata, desi am ramas cu o restanta. Sper sa o iau la toamna. Cat despre ochisorii bebeului nu prea conteaza culoarea atat timp cat este sanatos, dar eram curioasa![]()
de
pozele noastre
tasia spune:
Aaaaaa.... am uitat sa mentionez o mare performanta. Am reusit sa-l dezobisnuiesc pe Fabi de suzeta
de 6 zile nu io mai dau si sper so tinem tot asa... 
de
pozele noastre
lullabay spune:
Vauva superbe pozele..mie nu imi place iarna...poate pt.ca sunt nascuta iarna...nu stiu..iubesc vara,spicele de grau si margaretele...dar vazand pozele tale mi-am adus si eu aminte de nametii de acum 10-20 de ani
Mamica fericita de
Stefan Andrei
Vauva spune:
Sper ca ati remarcat ca e marea inghetata ceea ce se vede in larg ca sa zic asa
si pe care se plimba oameni si copca la care vin finlandezii din sauna sa se racoreasca
.
Lili nick-ul meu adica vauva=bebe=baby in limba finlandeza![]()
Lullabay asa sunt si eu si mie imi place vara mai mult ca iarna dar uite unde am ajuns
.
Xandrutza am vazut poze si cu papusile tale
!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
lullabay spune:
Tasia eu mereu imi lasam restanta ca sa iau nota mai mare si sa trag de bursa..nu trebuia sa fii integralist ca sa iei bursa..asa ca o restanta cand ai si bebe....chiar ca nu-i nimic..
Sa inteleg ca esti in vacanta si ne vizitezi mai des?
Noi nu "performam" nici in dormitul in patut...nici fara suzeta..dar sincer nici nu imi dau interesul...suzy e buna mea prietena momentan nu ne despartim de ea :))))...sa fie baiatul sanatos ca de restul ne-om dezvata noi...mai greu...dar cu rabdare sper sa reusim.
A noi ne putem lauda ca stam in fundulet...adica impropriu spus ..sta in fund dar cu o perna in fatza sa nu alunece..azi a stat asa toata ziua in casa..si era bucuros...statea cumva si aplecat si se uita la parchet...ca de tavan se saturase :))))
Mamica fericita de
Stefan Andrei
Vauva spune:
MamiLili frumoase pozele tale
. Da, bine ai recunoscut catedralele. Daca vrei sa le vezi mai bine vezi ca mai am un album in POZE cu Helsinki summer-night. Acolo se vad bine catedralele si alte obiective mai rasarite din Helsinki.
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE