Bucurii de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Am si eu o intrebare interogativa Puteti sa distingeti deja culoarea ochilor la bebeii vostri? ca eu nu-mi dau seama ce culoare au ochii bebeului meu. cateodata sunt albastri-gri, altadata verzi. Sau o fi de la faptul ca papa doar tzitzi si sunt acei "ochi de lape?"

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Vauva cu tati si numai cu tati . Si se iubesc unul pe altul asa de mult, copilul e topit dupa tatic si taticul dupa noi. Frumoase pozele cu iarna. Mi-am permis sa intru peste dedicatia lui Lili.
Tasia la noi s-au definitivat repede ca n-aveau cum sa iasa altfel decat caprui.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
poze noi
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumim Ignatica,Vauva.
Tasia ochii lui Stefan sunt albastru clar...nu stiu daca raman asa ..noi tare am vrea...dupa 6 luni am inteles ca se pot modifica...eu cred ca inca sunt ochisorii de lapte.
Cum mai merge facultatea?

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Heyy Vauva, esti o draguta! E putin spus dar n-am acum cuvinte. Sunt super impresionata de gestul tau si de poze. In unele am recunoscut Catedralele catolica si ortodoxa...cred ca la cele facute din port, de unde pleaca ferry-boat-urile. Peisajele sunt superbe. Off si pozele tale s-au nimerit fix in momentul in care ma uitam la preselectia pentru Eurovison - Helsinki. Uite ripsotez si eu cu Helsinki la miezul noptii si inca 2 poze.

A propos, Vauva, ce inseamna nick-ul tau?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

lullabayMerci de intrebare Joi am avut ultimul examen si m-am simtit usurata, desi am ramas cu o restanta. Sper sa o iau la toamna. Cat despre ochisorii bebeului nu prea conteaza culoarea atat timp cat este sanatos, dar eram curioasa

pozele noastre

Mergi la inceput

Aaaaaa.... am uitat sa mentionez o mare performanta. Am reusit sa-l dezobisnuiesc pe Fabi de suzeta de 6 zile nu io mai dau si sper so tinem tot asa...

pozele noastre

Mergi la inceput

Vauva superbe pozele..mie nu imi place iarna...poate pt.ca sunt nascuta iarna...nu stiu..iubesc vara,spicele de grau si margaretele...dar vazand pozele tale mi-am adus si eu aminte de nametii de acum 10-20 de ani

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Sper ca ati remarcat ca e marea inghetata ceea ce se vede in larg ca sa zic asa si pe care se plimba oameni si copca la care vin finlandezii din sauna sa se racoreasca.

Lili nick-ul meu adica vauva=bebe=baby in limba finlandeza

Lullabay asa sunt si eu si mie imi place vara mai mult ca iarna dar uite unde am ajuns.

Xandrutza am vazut poze si cu papusile tale!

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Tasia eu mereu imi lasam restanta ca sa iau nota mai mare si sa trag de bursa..nu trebuia sa fii integralist ca sa iei bursa..asa ca o restanta cand ai si bebe....chiar ca nu-i nimic..
Sa inteleg ca esti in vacanta si ne vizitezi mai des?
Noi nu "performam" nici in dormitul in patut...nici fara suzeta..dar sincer nici nu imi dau interesul...suzy e buna mea prietena momentan nu ne despartim de ea :))))...sa fie baiatul sanatos ca de restul ne-om dezvata noi...mai greu...dar cu rabdare sper sa reusim.
A noi ne putem lauda ca stam in fundulet...adica impropriu spus ..sta in fund dar cu o perna in fatza sa nu alunece..azi a stat asa toata ziua in casa..si era bucuros...statea cumva si aplecat si se uita la parchet...ca de tavan se saturase :))))

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

MamiLili frumoase pozele tale. Da, bine ai recunoscut catedralele. Daca vrei sa le vezi mai bine vezi ca mai am un album in POZE cu Helsinki summer-night. Acolo se vad bine catedralele si alte obiective mai rasarite din Helsinki.

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput