Bucurii de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Vauva eu mereu am spus ca daca emigrez.. emigrez la Tropice :))
Gata am pus si ultimele poze in albumul lui Stefan asa ca va invit sa ne vedeti.
Va urma...luna a cincea.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Bau!

Vauva multumesc de aprecieri, lumea zice ca seamana cu sotul, in poze cu mine. M-ai terminat cu pozele alea, ce n-aveam eu somn... acu ma gandesc la ele...

lullabay cum te descurci cu alaptatul si serviciul, mai alaptezi, nu? Ma gandesc cum voi face si eu cand ma voi duce... Vazut Stefanut dulce si cu ochi superbi.

Flavia merci , ochii sunt negri ca ai lui tac-su.

xandrutza_76 am vazut pozele, tu esti slaba iar fetele superbe.

ignatica ma tot uit sa vad cu cine seamana David dar nu-mi dau seama, cu tati? Si te dai hutza, ai?

mexxa pai daca n-a mai avut companie Seby... s-a suparat... sa speram ca nu raceste.

tasia ai nostri ochi sunt clar: negri, oricat lapte mai bea fi-miu de la mine nu cred ca se mai deschid. Cum l-ai dezobisnuit de suzy, era deja dependent sau mai rar o foloseai?

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Vauva, pentru Eurovision in Finlanda s-a calificat melodia mea preferata, e suuuper faina, poate-o votezi in mai. O poti asculta aici.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ia uite Vauva Marea Neagra inghetata in ianuarie 2006.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Ce fain..a castigat Locomondo...si mie imi place!
Mira alaptez in continuare ,la fel ca inainte...la pranz primeste un bibe cu suculet de mar si morcov plus cereale...si daca sunt acasa ii mai dau si san dupa...daca nu... se satura cu atat..restul meselor sunt la san..si asa facem pana la 6 luni cand incepem diversificarea serios.

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Desi copilu meu doarme de la 10:30 (minune mare) eu nu sunt obisnuita sa dorm asa repede asa ca bufnitez pe aici. Si parca vad ca se va trezi exact cand eu o sa vreau sa dorm.

Astazi l-am lasat pe bb la mama mea si am fost o data sa-l alaptez, dar apoi i-am lasat lapte praf in caz ca plangea rau de foame si ce credeti? Si-a facut greata de la el. E Nan1 si a mai baut dinasta la 6 saptamani cand am avut o saptamana mai nasoala, fara lapte suficient. Oare de ce l-a refuzat? Si ce ma fac pt ca sambata mergem la o nunta si nu pot sa ma mulg, de fapt pot, da nu scot nimic , iar sa vin de la nunta tot la 2-3 ore acasa o sa fie nasol.

Sa stiti ca m-am suparat pe voi fetele din Buc ... atata tot vorbiti de Bucurii ca mi-e o de mor. Cred ca mi-am innebunit barbatul cu bucuriile, ca la toti prietenii nostrii de prin Moldova le-a zis ca daca vin acasa sa-mi aduca, da inca nu vine niciunu .

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Tocmai vorbeam de bucurii si ... ,merge un prieten maine la Buc asa ca rog daca este vreo fata din Buc sa-mi spuna unde se gasesc Bucurii??? Ah, si vreau si preturi aprox si cum se dau (la gramaj, cutie?), ca daca imi cumpara sa stiu cum sa-i spun si vrea si Gabitzica stiu sigur.
Pleeeeeeeaaaassssssssssssseeeeeeeeeeeeeeee, fie-va mila .

Mergi la inceput

Flavia si eu mai bufnitez putin ca e mama cu bebe..
Nu pot sa iti spun unde se gasec Bucurii in Bucuresti..dar pot sa iti spun ca se dau la kilogram..de la 100 si ceva de mii kilogramul pana la 2oo si ceva..poti sa ii spui sa iti ia cateva din diverse sortimente sa le gusti..
Eu de ex am cumparat aproximativ 14 bomboane din diverse sortimente si am dat in jur de o suta de mii...asa ca sa iti faci o idee de pret...acum depinde ca ti-am spus ca preturile variaza destul de mult fct de sortiment.

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei ...hop si eu fff putin ...

Flavia stiam de la fete ca se gasesc undeva langa Ambasada SUA...deci pe Strada Batistei...pe langa Hotel Intercontinental...nu stiu exact sa iti spun ca nu am fost. Sephora sau Lexi stiu sigur.

Vauva sunt suuuper pozele...

Ignatica v-am admirat si pe voi...sunteti tare frumosi toti 3...in ciuda necazurilor aveti un tonus nemaipomenit si se vede ca sunteti fericiti...Bravo...asa trebuie

Si ca sa citez pe cineva...va pupacesc pana va zapacesc Nopate buna

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

MamiLili superbe pozele cu Marea Neagra!

Ce dragutza ai fost ca mi-ai pus melodia.Mi-a placut! Sigur o sa votez, in fiecare an am votat pt Romania.

Ma duc si eu la culcare!

Noapte buna!

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput