Bucurii de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Bucuriilor de 13

Ramomar, nu ma mai joc, si eu vreau ochii negrii la puiutzul meu. Ca si David a lu' Mirabela tot asa ii are. Sa iti spun de cand sunt fascinata de ochii negrii ... in tineretile mele mergem la Oradea vara ca avem neamuri si stateam cate 2 saptamani si acolo era un baiat cu niste ochi negrii mama mama si de atunci am ramas fixata pe ochii negrii, da mai rar intalnesti oameni cu ochii negrii. La noi nu prea are de unde sa iasa negrii, ca amandoi ii avem caprui cu nuante de verde (mai mult la al meu zot).

Lakioana, am mai scos 55 de ml si probabil ca mai scoteam da i-am dat apoi sa pape. Nu trebuie sa stimulez mult ca vad ca merge. Mai incet da merge. Aproape ca am o masa deja. Asa ca inca o data, raman datoare cu ce vrei tu .

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, momentan colectez in sticlute, ca am cam 5 sticlute si nu le folosesc si nu am recipiente speciale. E bine oare?
Nu stiu de la ce ar putea fi petele alea.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by flavia ramona

Bucuriilor de 13

Lakioana, am mai scos 55 de ml si probabil ca mai scoteam da i-am dat apoi sa pape. Nu trebuie sa stimulez mult ca vad ca merge. Mai incet da merge. Aproape ca am o masa deja. Asa ca inca o data, raman datoare cu ce vrei tu .[/font=Arial][/size=2][/navy]

poze

Stai sa ma gandesc ce sa iti cer.........
Sa fiti sanatosi tu si Bogdanel...ca sa poata papa cat mai mult laptic de la mami...asta-i tot ce iti cer
Si eu sunt acum in toiul unei "sedinte" de mulgere .
Am scos pana acum aproape 200 ml. si m-am oprit sa iti raspund....asa ca ma duc din nou la treaba...sa aiba Reby ce sa haleasca ...cand se trezeste...

_

Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)

Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by ramomar

[font=Comic Sans MS]pentru cine are chef si timp, avem cateva poze noi, incepand cu [/font=Comic Sans

Ramona, m-am distrat teribil....cum citeste ea Scufita Rosie. AM inteles ca lui tati ii citea, nu? Si ce frumos zambeste...Pe Maruca nu o pot prinde zambind in poze fiindca cum vede luminitade la aparat cum ia o figura serioasa

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

[purple]Lakioana in primul rand iti multumesc ca-ti bati capul cu mine . Apoi sa-ti spun ca eu n-am insistat chiar asa de mult, o sa mai incerc. Cand vine laptele la mine simt durere efectiv, nu furnicaturi, iar asta se intampla dupa aprox. 30 sec. de supt.

[font=Book Antiqua][b] Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mirabela...numai acum am vazut mesjul tau...cum poti sa spui ca imi bat capul...???
O fac cu cea mai mare placere!!!
Si eu simt chiar durere cand vine lapticul...la inceput am crezut ca sunt eu defecta...si de aceea aminteam doar de furnicaturi si intepaturi...credeam ca toata lumea e asa...
Daca vrei mai incearca...poate reusesti...eu iti doresc muuuult succes!!!
Pupici

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lakioana, deci reusesti si sa o mai pui la san?! Bravo! Ti-am spus eu....o sa se reindragosteasca de tzitzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna fetelor!
Noi am fost plecati de sambata la Bihor si aseara ne-am intors, merg sa citesc ca ati scris o gramada.
Am reusit sa vad doar pozele cu Patricia "studioasa",pupam.

Ramomar, ieri am fost la Oradea, m-am gandit la tine (nu stiam ca vom ajunge acolo).

Gabi, chiar vroiam sa te intreb daca a piscat-o tantarii pe Ioana ca am vazut in poze ca are o bubita pe fata.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cucuoancea

Lakioana, deci reusesti si sa o mai pui la san?! Bravo! Ti-am spus eu....o sa se reindragosteasca de tzitzi

Marina...e o mare smechera...se vede ca a crescut. Pot sa o pacalesc sa pape tzitzi doar cand maraie dimineata de foame si e pe jumatate adormita. Doamne fereste insa...sa se trezeasca si sa isi dea seama ca e la san...ca incepe dintr-o data sa planga si sa-si arcuiasca spatele cu putere...indepartandu-se de la san. Eu incerc sa o pun din nou la san...dar ea...cu toata puterea se opune plangand...
Am pregatit si bibe cu lapte pt. situatii din astea...si cand plange...ii bag repede bibe in guritza...tace...si adoarme la loc papand.
Multumesc pt. grija!!! Esti o dulce...eu nu ma las...dar fata mea nu cred ca se mai intoarce la san.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Lakioana cand citesc postarile tale parca ma vad pe mine acum vreo 6-7 saptamani. Il mai pacaleam pe David cu sanul noaptea sau dimineatza la marea foame, dar dura cateva minute daca se trezea de-a binelea. Apoi se punea pe un plans si statea asa de imbufnat pe mine. Eu nu am reusit sa il aduc inapoi, acum nici macar nu mai incerc. Poate nu ai totusi ghinionul meu. Te pup.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
poze noi
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Marina, da lui tati ii citea, iar lui mami ii canta seara inainte de culcare, ce mai s-a facut fetita mare si smechera

Alina, ma bucur ca te-ai gandit la mine. Si eu de cate ori ajungeam pe la Arad cand eram gravi ma gandeam la voi toate si speram sa va vad pe strada(bine ca doar pe tine sau pe Ioana v-as fi recunoscut, dar na vorba aia: vrabia malai viseaza. Prin ce parte a Oardiei veniti, mai bine zis in ce cartier? daca e prin Rogerius(cartierul nostru) avem sanse se ne intalnim si chiar as fi bucuroasa

pupici, fug ca mi se arde mancarea

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput