Bucurii de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

quote:
Originally posted by flavia ramona
Cine stie sa-mi spuna cate ceva de hemangioame, ca al meu copil are in spate la ceafa si aseara am observat ca parca e mai mare si mai rosu.[/font=Arial][/size=2][/navy]

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Hemangiomul este o tumora benigna formata prin dilatarea vaselor de sange.
Copilul meu are una in partea dr. imediat sub coaste. e destul de mare(cat un ban de 5 lei vechi). La nastere era micut dar cu timpul a evoluat.Este de fapt un semn din nastere(hemangiomul).I se mai spune hemangiom-capshuna pt. ca, intr-adevar, are culoarea ei.Cam de pe la 2 luni jumatate "buba" Emmei a inceput sa paleasca de la mijloc.Acum acolo are aspect si culoare de...banala alunita. Pt. ca e si putin uscata eu in fiecare dimineata si dupa baie aplic fluocinolon ung.
Atat timp cat hemangiomul nu-l deranjeaza pe bebe in vreun fel sau nu este situat undeva la vedere, nu se intervine in nici un fel.Va dispare in cativa ani.Aici dr. spune ca pana la 9 ani.
Eu te-s sfatui sa il ungi si tu in fiecare zi cu acelashi ung. Parerea mea e ca datorita ung. hemangiomul Emmei a inceput deja sa paleasca.Sper ca ti-am fost de folos si nu te-am plictisit.

Emma
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
Poze noi

Poze calde

Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ramo e tare dulce Patricia!Si are niste ochi.....!

Flavia si Nicolas si Alesio au cate un hemangiom....la ceafa amandoi, exact ca tatal lor.La noi vad ca e mostenire de familie

Azi nu am chef de nimic.....

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ramomar, noi mergem prin multe locuri in Oradea, in Nufarul, Rogerius si Calea Aradului, ieri n-am fost in Rogerius.
Cand mai merg data viitoare te anunt aici pe forum.
Tu ce faci pe la Arad?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

quote:
Originally posted by danidani74

quote:
Originally posted by flavia ramona
Cine stie sa-mi spuna cate ceva de hemangioame, ca al meu copil are in spate la ceafa si aseara am observat ca parca e mai mare si mai rosu.

poze

Hemangiomul este o tumora benigna formata prin dilatarea vaselor de sange.
Copilul meu are una in partea dr. imediat sub coaste. e destul de mare(cat un ban de 5 lei vechi). La nastere era micut dar cu timpul a evoluat.Este de fapt un semn din nastere(hemangiomul).I se mai spune hemangiom-capshuna pt. ca, intr-adevar, are culoarea ei.Cam de pe la 2 luni jumatate "buba" Emmei a inceput sa paleasca de la mijloc.Acum acolo are aspect si culoare de...banala alunita. Pt. ca e si putin uscata eu in fiecare dimineata si dupa baie aplic fluocinolon ung.
Atat timp cat hemangiomul nu-l deranjeaza pe bebe in vreun fel sau nu este situat undeva la vedere, nu se intervine in nici un fel.Va dispare in cativa ani.Aici dr. spune ca pana la 9 ani.
Eu te-s sfatui sa il ungi si tu in fiecare zi cu acelashi ung. Parerea mea e ca datorita ung. hemangiomul Emmei a inceput deja sa paleasca.Sper ca ti-am fost de folos si nu te-am plictisit.

Emma
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
Poze noi

Poze calde

Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou.

Doamne da cum sa ma plictisesti.Mersi . E ok, nu-l deranjeaza. Am inteles ca se poate inrosi si daca plange sau e mai agitat si aseara era.

Ioana, de voi nu stiam ca aveti. Doar de Ioana a lui Gabi. Ai facut placinta?
Nici eu nu am chef de nimic.

Ramomar, nu stiu daca nu cumva chiar in Rogerius am neamuri, da le intreb cand vorbesc cu ei la tel, ca nu stiu sa-ti spun.[/font=Arial][/size=2][/navy]

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

na pey mai aradencelor va astept la o intalnire aici in rogerius, in oraselul copiilor, acum e in constructii, poate pana la vara o fi gata, daca nu am nici o bucurie din Oradea (de fapt am, dar nu posteaza mamicile pe Dc)

Alina, sotul merge foarte des in Arad in interes de serviciu, iar cand am fost in prenatal, mergem tot timpul cu el. Probabil peste cateva luni, cand va sta Patri in fundic bine o sa mai mergem.

fetele care aveti baietei, am si eu o rugaminte: spuneti-mi cum aranjati voi puturica in pampers? Cumnata mea are mari probleme cu nepotelul, face pipi pe langa, de trebuie sa-l schimbe de 3-4 ori/zi, chiar si noaptea. Ea o ridica in sus, cica asa i-a zis medicul, dar asa uda tot

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

danidani, ce frumoasa si mare s-a facut cea mai mica bucurie!!!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Ramo, eu folosesc acum scutece Happy, da am folosit si Pampers si tot asa am patit. Nu are sens cu aranjatul putulicii pt ca oricum nu sta asa din cauza scutecelor. Iese pe langa din cauza pozitiilor copilului. Azi dimineata la 7 ii schimbam si eu scutecul si hainele ca era tot ud pe o parte, ca asa a stat, pe partea aia, da' scutecu nu era deloc plin de pisu.

Cand vii in Arad scrie-ne PM si ne intalnim, ok?

poze

Mergi la inceput

Roxana01, Mi-ka, Osna, Floricika, Acai24, Roxanae, Crisnemes, Loreema, Leliutza, mcrmiki, mini_me, aca2you, sibylle si alte fete pe unde suntetzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

BUCURII!

Cum am vazut ca vestul tarii si-a facut de cap si-a postat non stop, m-am decis sa incerc o refacere a echilibrului. Estul intra in actiune!

1) Si Mathias are hemangiom pe spate, ca o capsunica. Il masuram luna de luna. Am citit ca dispare pana la 9-10 ani.

2) Eu ii pun putza lui Mathias in jos, fiindca daca i-as pune-i-o in sus intai si-ar uda pielicica si apoi s-ar absorbi urina in scutec. Plus de asta, inca mai indoi scutecul sub buric, asa cum faceam cand inca nu-i cazuse bontul ombilical, pentru ca uneori jetul de pipi ia traiectoria in sus si poate sa iasa din scutec, udand bebelusul si hainele lui.Exemplificare

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

[limegreen][font=Georgia][b] BUCURII!

Cum am vazut ca vestul tarii si-a facut de cap si-a postat non stop, m-am decis sa incerc o refacere a echilibrului. Estul intra in actiune!

Pai eu sincer te mai asteptam vre-o ora si apoi te declaram disparuta in misiune, ca am vazut ca numai noi am fost pe aici. Cred ca o sa regretati ca ne-ati primit inapoi pe cele mai inactive.

poze

Mergi la inceput