PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
Ramoon spune:
'neata fetele!
adasam facut pana la urma branzica cu lamaie cum stiam eu...s avad ce o iesi, acum e la scurs...am pus 8 pastile de ca la 1 l de lapte si nu am vazut sa se inchege asta pt k am pus pastilele dupa ce am stins focul in fine , stiam eu ceva, dar...
elena24 spune:
RAMOON eu fac branzica de vaci tot cu pastile si la 500lm de lapte de vaca folosesc eu pun 5 pastile .
Mod de preparare : cand incepe sa se umfle laptele atunci pun pastilele pisate si las pana se incheaga tot si ramane numai zarul si iese pentru 2 portii .
VA DORIM POFTA MARE SI SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!
adelapop spune:
maryion multumesc , merg acum sa pregatesc supa si o sa fac doua feluri sa vedem cum il accepta
fetelor care va chinuiti cu branzica de casa: de ce nu ii dati din comert?
mie pediatra mi-a zis sa ii dau milli degresata
m-am tot gansit cateva zile ce sa fac dar atata timp cat ii dau iaurt din comert iar branza de casa i-as fi facut-o tot din iaurt cumparat, m-am gandit ca e ok sa ii dau branzica cumparata. nu dati - imi zic si eu parerea (poate asa aflu vro opinie contra si ma lamuresc de ce le dati doar de casa)
scumpei Bianca Maria
adas spune:
adelapop motivul pt care ii dau eu branzica de casa e ca stef are inceput de rahitism si dr mi-a spus f clar ca e f important sa-i aduc un aport mai mare de calciu din lactate in perioada asta. iar branza calcica zicea ca ar fi f importanta. de-asta nici nu-i fac branza cu lamaie sau iaurt, ci cu calciu. iaurtul si eu i-l dau tot din comert, iar daca nu era povestea cu rahitismul probabil ca-i dadeam si branza din comert.
adas spune:
si pt ca m-am amintit de rahitism
va rog frumos daca stie cineva unde pot sa gasesc VITAMINA D3 INJECTABILA sa-mi spuna si mie. caut de 2 saptamani in draci si nu gasesc nicaieri. toti zic ca nu se mai fabrica. am sunat dr si i-am spus in ideea ca poate imi da altceva in locul ei si zice - nu se poate, trebuie sa gasiti. nu stiu ce sa fac. pe 12 februarie ar trebui sa-i fac injectia si nu gasesc nicaieri...
Ramoon spune:
Fetelor mie mi-e cam frica de produse de cumparat...i-am dat daninino de caise si i-au iesit niste bubite...pediatra zice k de la ala eu sper sa nu fie altceva
save spune:
LA MULTE LUNUTE! LEILA;ANDREI;ELENA;TIMEEA ANDREEA;TEODORA ANA
PT TWEETI
Am spus TA-TA ,(intr-o insiruire de ta-ta-ta sper sa se puna )la 6 luni si 6 zile spre marea bucurie a lui tati si supararea mea ,cel mare tot tata a spus prima data
GELIZA,TWEETY ma bucur ca puiutii sunt mai bine
MITI,pupacim pe ALEX ,ce mari va-ti facut
Ramoon spune:
adas si noi am facut vit D3 injectabil in loc de vigantol, nici noi nu am gasit in BV, dar noi avem un prieten de fam care e medic si mi-a facut rost de la cluj la 4 luni, acum la 6 tre sa facem si noi din nou sa vedem...sper sa mai gaseasca
Ramona si Timeea (04.08)
doniro spune:
quote:
Originally posted by adelapop
maryion multumesc , merg acum sa pregatesc supa si o sa fac doua feluri sa vedem cum il accepta
fetelor care va chinuiti cu branzica de casa: de ce nu ii dati din comert?
mie pediatra mi-a zis sa ii dau milli degresata
m-am tot gansit cateva zile ce sa fac dar atata timp cat ii dau iaurt din comert iar branza de casa i-as fi facut-o tot din iaurt cumparat, m-am gandit ca e ok sa ii dau branzica cumparata. nu dati - imi zic si eu parerea (poate asa aflu vro opinie contra si ma lamuresc de ce le dati doar de casa)
scumpei Bianca Maria
Eu una sunt de acord cu tine. Am incercat sa fac branzica in casa si a iesit o porcarie. Eu am decis sa nu ii dau deloc. Chiar am citit in "Mama si copilul", carte renumita scrisa de 2 medici, ca nu e obligatoriu sa le dam branza de vaci. Calciul si-l iau din lapte si din iaurt. Dupa un an o sa ii cumpar din comert.
Roxana