PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Buna fetele! Of ce mult a trecut fara sa scriu...mi-e tare dor de voi dar am atat de multa treaba incat abia am timp sa respir. Pe langa Alexia mai am si business-ul cel nou pe cap si abia de dorm 5 ore pe noaptea si alea foarte greu. Cu Alexia e din ce in ce mai greu...nu mai sta locului o clipa, vrea sa coboare din pat ( nu stiu ce vede ea interesant jos), vrea sa o tin numai in picioare ( desi inca nu poate sa stea prea bine) si mai nou nu ii mai place nici o jucarie a ei vrea incarcatorul de la telefon, telefonul, caietul meu, laptopul, sticle si chestii din astea noi de nu mai stiu ce sa fac. Noaptea e jale...se trezeste de vreo 4 5 ori tipanad ( cred ca de la dintele doi care inca nu a aparut). Eu ii schimb pampersul in timp ce ea sta pe burta sau se rostogoleste iar vestea bomba e ca nu vrea sa pape diversificat decat ciorbita ( din aia ca pentru oameni mari) si nici aia oricum ci doar cu cana . Altfel inchide gura si nu poti sa ii dai nimic...si chiar si asa nu are stare si se suceste in toate partile ca un arc. Cand vine ora de masa pe mine ma apuca disperarea si de cele mai multe ori cedez si ii dau laptic. Nu stiu cum o sa reusesc eu cu diversificarea ca nu merge de nici un fel .
Geliza, pup piersicuta micuta si nu iti mai fa griji..fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. ( Alexia desi sta in fundulet cam de multisor nu prea are rabdare sa stea asa si se intinde dupa ce vede asa ca nu apuca sa stea prea mult in fundulet pe zi desi are 7 lunute acusi).
Hai ca va las ca scriu cam incoerent si nu prea la subiect...dar imi era dor de voi si am reusit sa citesc si din urma dar f f putin!
Sper sa treaca nebunia asta si sa revin cu forte proaspete ca tare faina atmosfera e aici!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Am o intrebare: cum pot posta un mesaj fara a da "reply with quote"? Daca ii dau "subiect nou" si scriu un mesaj, ma trezesc cu un mail care ma anunta ca mesajul a fost mutat nu stiu unde... Dar eu cu voi vreau sa vb...... Heeelp!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

doniro in josul paginii unde dadeai 'subiect nou', putin mai in dreapta ai 'raspunde la subiect'. da-i click acolo si apare mesajul aici, in capitol.
ramoon daca as stii ca gasesc sigur si unde sa gasesc m-as duce si pana la cluj sa iau... in sfarsit, am deschis un subiect pe tema asta la parintii intreaba si astept sa vad daca ma ajuta cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Ufff, slava Domnului! Acum chiar nu mai scapati de mine

Tweety, m-am uitat mai bine si am vazut ce date ar trebui sa iti dau despre Daria mea: a zis mama, tata, in fundulet a stat la 6 luni si greutatea la 6 luni era de 8550g. I-au aparut 2 dintisori la 6 luni si 2 saptamani. Cam atat. Multumim!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 7 lunisoare

Leila, fetita lui Galushca

Andrei, baietelul lui M_floruta

Elena, fetita lui Leistra

- pt 6 lunisoare

Timeea Andreea, fetita lui acvi

Teodora Ana, fetita lui michella78

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Eu fac asa branza calcica:
250 ml lapte + 2 pastile Ca lactic
eu nu le pisez si le pun o data cu laptele
cand incepe sa se umfle incep sa amestec pana se branzeste si amestec continuu
apoi cand se separa branza de zer o trec printr-o strecuratoare si nici nu o las la scurs (sincer nu este nevoie)
imi iese 1-2 linguri de branza (foarte dulce si buna)
asa am facut de prima data si nu am dat gres deloc
eu nu sunt o super gospodina dar, sincer, cu branzica nu am probleme
in cateva minute e gata

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Leila, Andrei, Elena

Timeea Andreea, Teodora Anna

miti, mi-au datlacrimile cand am vazut filumetul, ce baiat mare s-a facut Alex!
n-am reusit sa beau capucino azi ca maraita asta mica nu m-a lasat deloc si nici piure de fructe nu i-am mai dat ca mi-a urlat tot timpul;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Adas am niste cunostinte la o farmacie si am intrebat pentru tine de D3 injectabil si mi s-a spus ca nu se mai fabrica de vreo jumatate de an, doar sa gasesti din stocul vechi ceva.
Daca aflu ceva iti scriu.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

mai fetelor, ce ritm aveti!!! Abia daca apuc sa va citesc, ce sa mai postez si eu! Cand apare vreo intrebare sau ceva, la care as putea sa ajut in vreun fel, pana citesc eu s-au scriu patru pagini, si bineinteles ca nu mai are nici un sens sa ma intorc la Adam si Eva.

Acum, ca sa ma bag si eu in seama, am facut rost de niste carti, tot de pe DC, despre psihologia copilului, cred ca le aveti, daca nu, si va intereseaza, dati un semn si vi le trimit. Pe cine intreseaza si o mica parere personala despre ele(prin prisma faptului ca sunt cat de cat in tema cu subiectul)...cu placere.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by Alexia27

mai fetelor, ce ritm aveti!!! Abia daca apuc sa va citesc, ce sa mai postez si eu! Cand apare vreo intrebare sau ceva, la care as putea sa ajut in vreun fel, pana citesc eu s-au scriu patru pagini, si bineinteles ca nu mai are nici un sens sa ma intorc la Adam si Eva.

Acum, ca sa ma bag si eu in seama, am facut rost de niste carti, tot de pe DC, despre psihologia copilului, cred ca le aveti, daca nu, si va intereseaza, dati un semn si vi le trimit. Pe cine intreseaza si o mica parere personala despre ele(prin prisma faptului ca sunt cat de cat in tema cu subiectul)...cu placere.

Eileen Nicole

Pe mine ma intereseaza...mi le poti trimite pe PM?mercic.

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

Mergi la inceput