PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 28
alina2006 spune:
mali as vrea sa te ajut dar nu prea inteleg miscarea!
iana se duce cu capul dar nu prea i-as spune " miscare de berbecut "...sa vedem ce spun si fetele! sunt convinsa ca nu e nimic grav! te pup!
POZE IANA MEA
lucians spune:
quote:
Originally posted by Mali_
Fetelor, am si eu nevoie de un sfat de la voi.
De vreo cateva zile Matei da cu capul ca un berbecut. Dar da din cap chiar cand nu este nimic in fata lui, de exemplu cand sta in fundulet. Oare este normal sau ar trebui sa merg cu el la doctor? Copiii vostri au astfel de manifestari? Ca mie nu imi place deloc cum arata aceasta miscare, dar nici nu vreau sa fiu paranoia.
Multumesc
Mali si Matei (23 iulie)
http://www.flickr.com/photos/93206284@N00/?saved=1
Nu stiu daca e aceeasi manifestare,dar si Daria-si apleaca caputul spre piept.Asta-n joaca cand il vede pe tati sau pe Andrei si mai ales cand vrea-n brate la cineva,in semn de rasfat.Se alinta si ei,nu te speria.

Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
anasia spune:
dati-mi un sfat ce sa fac, poate v-ati confruntat cu asa ceva; acum cateva zile Alessia a facut febra, in fine a trecut cu paracetamol supozitoare; de doua zile imi transpira in schimb, asa cu capul descoperit, daca sta putin culcata pe spate sau pe o parte, plange sau se agita, se face lac; dr mi-a spus sa-i dau calciu 10 zile, dar nu mi-a facut niciodata asa, sa transpire pana si sub brat;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
http://b1.lilypie.com/uXX9p2.png
geliza spune:
Anasia, si eu stiu ca transpiratia este semn de lipsa de calciu, dar nu transpiratia la cap...la maini, la talpi....dar nu stiu sa zic de ce transpira la cap asa rau....si ilinca mai transpira asa cand se agita, dar fff rar
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
lucians spune:
Truc pentru fiertul cartofului la inceputul diversificarii:
Lasati cartoful curatat, spalat, taiat in doua in apa fiarta cam 50-60 de minute inainte de fierberea propriu-zisa. Isi va lasa in apa aia amidonul si se evita astfel eventualele balonari
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
maryion spune:
quote:
Originally posted by dariana
arsenie, da, din ala ii dau, danone natural, simplu, fara fructe sau smantana.
sarilla, eu stiu ca mamaligutza se da de pe la 8 luni, nu acum.
Dariana si Darius (30.07.2006)Poze
eu am vazut intr-o carte ca mamaliguta se da in meniurile bebeului de la 7 luni. Am si reteta. Daca vreti o sa o scanez.
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZEMary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
quote:
Originally posted by geliza
Anasia, si eu stiu ca transpiratia este semn de lipsa de calciu, dar nu transpiratia la cap...la maini, la talpi....dar nu stiu sa zic de ce transpira la cap asa rau....si ilinca mai transpira asa cand se agita, dar fff rar
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Ce mai face manechina nostra frumoasa Ilinca?
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZEMary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
michella78 spune:
mali eu fac parte din categoria celor mai agitate si oricum sfatul pediatrei teodorei a fost ca ABSOLUT tot ceea ce mi se pare suspect sa ii spun asa ca eu zic ca nu e nicio problema sa suni doctorul si pui o intrebare... niciodata nu strica sa intrebi daca nu stii sau nu esti sigur
michella
leistra spune:
LA MULTI ANI VEDETELOR DE AZI, SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI

![]()
consi si michaella, bine ati revenit!
consi, ah ce imi place sauna!
buli, noi va pupacim si va dorim multa sanatate!
anasia, elena are mereu piciorusele transpirate, dar numai piciorusele, eu zic sa intrebi pediatra sau poate e mai bine sa incerci cu calciu, iar daca se mentine starea asta sa mergi din nou la pediatra, macar spre linistea ta, poate nu e nimic,dar ca mama e normal sa iti faci griji!
martta, azi am fost la sedinta foto si a fost...obositoare tare, dar si deosebit de frumos, eu , cumnata si fotograful am cazut morti, nu mai aveam putere sa mai vorbim, elena s-a comportat frumos, dar ea avea chef sa se joace, se uita peste tot, asa ca noi faceam tot felul de zgomote si de acrobatiuni sa o obligam sa priveasca in directia camerei, cred ca vor fi pozici tare frumoase, la un moment se afla intr-un lighenas de tabla, iar noi faceam baloane, nu a zambit, ci se uita mirata de unde vin balonasele, asa ca a fost scumpica
ce m-a mirat a fost ca a stat pe scaunel si pe o pernuta in fundulet nesprijinita cam vreo cinci minute sau poate un pic mai mult, eu stateam aproape, dar nu a fost nevoie deloc sa o sprijin, asa ca stam si noi in fund!
pupam si noi piesicutele toate![]()
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
leistra spune:
dupa cum ati vazut poate, dupa ce m-am chinuit de m-am rupt sa imi apara si mie poze la sf mesajului, nu se mai vad deloc pozele, asa ca nu mai stiu nici eu ce se intampla
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena