PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

consi bine ai revenit! mi-era dor de tine!!!!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

arsenie, da, din ala ii dau, danone natural, simplu, fara fructe sau smantana.

sarilla
, eu stiu ca mamaligutza se da de pe la 8 luni, nu acum.

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

dariana super darius al tau! sa-ti traiasca! de unde ai luat leganutul ala din poza 6?

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by Lushk

Consibine ati revenit fotomodeilor... hainele de dinainte de sarcina???? CE VIS FRUMOS!!!!!!!!!!!1
Felicitari!!!!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Inca nu-s fotomodea, mai am vreo 25-30 de kg. Dar cine stie...

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Martta, Alina !

Lucians pozele sunt in album. Scuze am uitat sa ma uit si in directoare.

Nicolica cand am renuntat la alaptat, ginecologul mi-a zis sa-mi strang sanii cu un prosop ca sa fie "presati" (alta exprimare n-am gasit). Eu am folosit burtiera, o prietena a folosit un fular. Ideea e sa stai cat mai mult cu ei stransi. Eu nu am reusit decat noaptea, dar in 2-3 zile nu mi s-au mai intarit sanii.

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by dariana

leistra, vroiam sa-tzi zic ca mie chiar dr mi-a recomandat danone si am mare incredere in el, nu e un oarecare si stie f bine ce spune. mi-a zis sa-i dau danone natural, nu intzeleg de ce nu crezi ca nu e bun

Si parerile medicilor sunt impartite in ceea ce priveste iaurtul Danone.Noua ne-a zis:orice fara Danone,si asta dupa ce auzisem multe despre el,cu putin timp in urma.Asa ca l-am aprobat si ne-am conformat

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Vai fetelor, nu-mi vine sa cred ca maine e Ziua Indragostitilor!

Nici eu nu prea cred in sarbatoarea asta. Clar e una comerciala. Va spun ca lucrez in domeniu, dar de ce sa nu ma bucur de ea. Profit de ocazie sa-l mai sensibilez pe husband (ca si eu stau cam prost la capitolul asta). De nu poate fi vorba ca n-am cu cine sa-l las pe Luc. Dar macar sa se lase cu .

O sa vad poate reusesc sa fac un tort a la mamidestefan. Si apropos de ea, va spun eu ca nu a intrat azi pentru ca e prea ocupata sa faca ceva delicios pentru maine...

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Consi

Lucians pozele sunt in album. Scuze am uitat sa ma uit si in directoare.

Nicolica cand am renuntat la alaptat, ginecologul mi-a zis sa-mi strang sanii cu un prosop ca sa fie "presati" (alta exprimare n-am gasit). Eu am folosit burtiera, o prietena a folosit un fular. Ideea e sa stai cat mai mult cu ei stransi. Eu nu am reusit decat noaptea, dar in 2-3 zile nu mi s-au mai intarit sanii.

Consi,de la mine pe-o parte si de la fi'mea de cealalta parte multi

Vroiam sa te mai intreb ceva:de ce ai renuntat la alaptat?

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucians

Am incercat aceeasi smecherie pe mess si functioneaza.www.reclamamascataatentie/t_Articole_interesante_de_pe_net_1715_46_2.html hematom pe creier&hl=ro&ct=clnk&cd=28&gl=ro&lr=lang_ro" target="_blank">Nu zgaltaiti copilul!.Sper sa mearga si aici,ca altfel ma las pagubasa.Doamne ajuta!

M-am interesat de ce nu s-a copiat linkul cu informatia respectiva,de azi-noapte.Pt ca era de pe c o p i l u l . r o si cei de la Desprecopii nu accepta lucrul acesta.Asta e,concurenta bat-o vina

5-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mali_ spune:

Fetelor, am si eu nevoie de un sfat de la voi.
De vreo cateva zile Matei da cu capul ca un berbecut. Dar da din cap chiar cand nu este nimic in fata lui, de exemplu cand sta in fundulet. Oare este normal sau ar trebui sa merg cu el la doctor? Copiii vostri au astfel de manifestari? Ca mie nu imi place deloc cum arata aceasta miscare, dar nici nu vreau sa fiu paranoia.
Multumesc

Mergi la inceput