PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by lucians

quote:
Originally posted by SARILLA

A! Si mi-am adus aminte..am tot citit sa dam la bebei paste cu branza...stiti de asa ceva?Si cum s-ar face?Facute ca la noi si blenduite?Sau mamaliguta cu branza...ati auzit de asa ceva?Ca nu imi pot da seama cum as putea sa ii dau mamaliguta...in ce stare...si as vrea sa incerc...Aveti idei?

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

Faci o mamaliguta mult mai moale decat de obicei,cu putina branzica de vaci si iaurt(poti adauga si 2 lgt de smantana,ca de-acu' sunt maricei).

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Saru'mana!O sa incerc si va zic ce si cum.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by martta

quote:
Originally posted by SARILLA

A! Si mi-am adus aminte..am tot citit sa dam la bebei paste cu branza...stiti de asa ceva?Si cum s-ar face?Facute ca la noi si blenduite?Sau mamaliguta cu branza...ati auzit de asa ceva?Ca nu imi pot da seama cum as putea sa ii dau mamaliguta...in ce stare...si as vrea sa incerc...Aveti idei?

POZE

Sarilla: eu sunt la inceput de diversificare si nu imi mai amintesc de la Vladut de la cate luni poti sa-i dai asa ceva. Stiu doar ca i-am fiert pastele si le-am amestecat, cu furculita, atat de bine cu branza, incat n-a mai fost cazul sa folosesc blenderul.
La mamaliga, in loc de apa, foloseam lapte. Iese mai gustoasa. Acum filtreaza si tu info, caci vad ca sunt destule discutii cu laptele din comert. Nu stiu daca folosit astfel i-ar putea dauna.
Inca ceva: daca am retinut eu bine, nu sunteti silueti. E nevoie de paste? Mie pediatra mi-a zis sa nu ii dau nici cereale, nici lapte ca nu e bine nici daca bb e prea gras.

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze botez Alexia

Mersi mult pt raspuns...da,nu suntem silueti...cu toate ca cred cas a slabit in ultimile zile...,dar ma gandeam sa mai diversific un pic...poate s-a saturat de legume...
Vad eu cum fac..oricum daca e nu o sa exagerez...ii dau o data la sapt,ceva de gen..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Bulinuta, sanatate multa bulinelui tau, sa dea Domnul sa se faca bine cat mai repede
Doniro, Antonia mea manaca cam 150-200g piure zilnic, dar nu o fortez, cand nu mai are chef incepe sa mataie si sa sa planga, ii dau ceiut si gata...Alina, e buna ideea ta cu supa inainte si piure dupa, ii obisnuim astfel cu 2 feluri la pranz ceea ce e foarte bine
Ramoon si eu am luat de pe net patut, lenjerie de patut, jucarii, cadita si a fost ok

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

fac cinste ca am din nou net...
de bine ce l-am instalat sapt trecuta cateva zile nu a functionat
multumim pentru urarile de sambata,cand teodora a implinit sase luni
intre timp au mai iesit la iveala inca rei dintisori... treaba serioasa
duminica am sarbatorit ziua teodorei, i-am facut tort de mere si tatal ei i-a adus flori... taaare frumos

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

m-ati luminat cu ziua indragostitilor
noi nu o sarbatorim... zicem noi ca in fiecare zi sarbatorim faptul ca ne iubim si ca suntem impreuna... de, fiecare cu stolul lui dar si-a anuntat soacra o vizita pentru maine si ea intotdeauna ne face cadouri de ziua indragostitilor
acum am realizat eu de ce a spus ea de duminica ca miercuri trece pe la noi
era cu tema

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

quote:
Originally posted by leistra

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI, VA DORIM MULTA SANATATE SI SA CRESTETI MARI SI SA ASCULTATI DE MAMI SI DE TATI

In legatura cu iaurtul danone stiu ca in ultimul timp nu se recomanda copiilor din cauza cantitatii mari de zahar pe care il contine, bine parintii le baga de toate pe gura ca ma si apuca nervii uneori, nu tin cont de absolut nimic

eu nu ii fac branzica calcica si nici in comert nu am gasit ceva care sa imi convina, cand ma uit la ingrediente mi se face parul maciuca, cred ca am sa ma apuc sa fac si eu singura, vad ca ati scris destule retete, multumim pe aceasta cale, dar de smantana ce stiti?

norocuta, eu i-am luat scaunelul de culoare bej cu pernuta cu dungulite maro deschis-bej, e tare frumos! tu folosesti skype, ca as vrea si eu mai mult cu ai mei, dar parintii mei nu au calculator, se poate atunci?

mamanati, ce frumoasa e micuta ta! cum faceti voi sa va apara poze sub mesaj?

elena24 si nicolica, bine ati venit!

adelapop, incearca un complex de vitamina b, ajuta mult! si eu mi-am comandat de la pharma med, ca si eu uneori simt ca nu mai am rabdare, eu incerc sa ies de cate ori pot cu ea si\fara sot, ajuta si asta

cand ne plictisim, facem si noi bbbbbbbbbrrrrrrrrr, eu cred ca o sa fie soferita

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

buna mamici si bebici

noi am fost plecatzi din buc siacum am o gramada de recuperat, dar o iau si eu mai pe sarite ca vad ca scrietzi, nu va incurcatzi.

leistra, vroiam sa-tzi zic ca mie chiar dr mi-a recomandat danone si am mare incredere in el, nu e un oarecare si stie f bine ce spune. mi-a zis sa-i dau danone natural, nu intzeleg de ce nu crezi ca e bun?!

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

in leg cu iaurtelul ma intereseaza si pe mine ce iaurtel danone ii dai ala natural (normal).
multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Multumesc mult de sfaturi. Intre timp am ajuns si la doctor, intr-adevar s-a supraincalzit (a racnit doctorita la mine cand a auzit ca am dat asa cald fara sa dezbrac copilul).
Noi nu sarbatorim Valentine's Day, nu credem in el asa ca am scapat de grija oricarui cadou.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

nici noi nu sarbatorim Valentine's Day pt ca este ceva imprumutat de la americani nu este o sarbatoare a noastra asa ca..........distractie placuta la cei care sarbatoresc miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

E cam tarziu pentru urari ,dar cu scuzele de rigoare spunem si noi La multe lunite sarbatoritilor zilei de azi.,sa cresteti voinici sanatosi si papaciosi.Suntem si noi fericite,(am fost la doctor),si vrem sa va spunem ca dupa 2 luni in care nu am luat in greutate decat 200gr,luna asta am luat 700.Chiar daca nu ne mai place lapticul,mancarica vad ca ne prieste de minune.Vreau sa intreb si eu mamicile care dau spanac si peste la bebei,cum le pregatiti.Stiu ca s a mai discutat , dar am zis ca e prea din timp sa incep cu astfel de meniuri,si n am fost atenta la retete.
Multumesc si eu fetelor(norocuta,mamanati) care au explicat cum se scrie Poze,n am indraznit sa intreb ,dar daca tot am aflat promitem sa punem si noi niste poze mai noi
avmaria,she wolf-mercic pentru rasp. si incurajare
POZE MISSY

Mergi la inceput