PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by Consi

Da' chiar ca sunteti harnicutze! Pana am reusit sa scriu si al doilea mesaj ati mai umplut o pagina!

Anasia, Lucians merci de intampinare!

Lucians sa stii ca reteta de pilaf a fost super. A mancat ce a mancat Luca, iar ce a ramas (destul de mult) am lins eu! Nu gasesc in mail-ul comun pozele care mai trebuie puse. Poti sa le trimiti si pe roconsuela@yahoo.com.

Consi,ma bucur ca v-a placut pilaful.Si Daria e-nnebunita dupa el.

In leg cu pozele,io le vad atasate pe 6 febr.Acelea sunt de adaugat in album,pe numele Lucian Stroe.Le-am trimis in mai multe branse caci erau prea mari si nu se puteau trimite toate odata.Mai sunt altele de pe 3,4 febr care deja se afla in album.Dar nu au mai aparute si alte limbutze?

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

mai fetelor dar ce am lipsit nici o ora...
no, am fost la pediatra si acum cica e de la balsam nu mai inteleg...noi folosim silan sensitive de la 2 luni si acum sa faca iritatie de la el??? in fine nu o sa mai folosesc o perioada, nu ne-a dat augmentin a zis s-o dau cu pioctanina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ramoon poate sa fie daca ai pus un pic mai mult decat de obicei...ei au pielea foarte sensibila si reactioneaza imediat...noua ne-a recomandat ca macar pana la un an sa nu ii pun nici un fel de balsam...i le spal cu persil ptr bb lichid si nu am avut probleme pana acum...sper sa fie asa cum a zis dr si sa nu fie de la altceva ...pupici

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingereasa spune:

quote:
Originally posted by Ramoon

fetele, a o intrebare: voi ce parere aveti despre comenzi online? am gasit pe net jucarii super pt bebe si vroiam sa stiu daca voi ati comandat online...in BV nu prea am vazut asa multe chestii faine si oricum nu am timp sa umblu...oare sunt seriosi?

Ramoon,

Eu i-am cumparat baietelului meu de pe net si scaunel si marsupiu....Este OK, totul se achita la livrare si curierul vine acasa (cel putin in Buc) si exista si garantie la ele.
Eu nu am avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Lushk

quote:
Maine e Ziua Indragostitilor...stau si ma gandesc ce surpriza as putea sa-i fac sotzului...nici cu banii nu sunt pe roze asa ca ...initial am zis ca-l pedepsesc ca nu merita, dar parca nu ma lasa inima...voi ce faceti???

Mi-ai luat vorba din gura.
As pune aici intrebarea ca suntem cu aceleasi preocupari, respectiv cu piersicute dragute in ograda care ne epuizeaza cu energia lor si ne "mananca" tot timpul si pe-al nostru si pe cel al tatilor.
Ieri am avut o tentativa sa ii iau ceva sotului, dar prin magazinasele de langa bloc am vazut numai porcarii (inimioare si tot felul de chestii rosii), nu m-a inspirat nimic.
I-as face un tort, dar mi-e teama ca va cumpara si el unul tot "surpriza", ca am mai patit-o. Vreau ceva ciudat, neobisnuit...nu stiu deloc. Astept ideile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Idee pentru ziua indragostitilor. Acum 4 ani i-am facut cadou sotului un calendar de birou avand ca imagini poze cu mine si cu fiu-sau. Rares avea atunci 1 an si am selectat poze pe anotimpuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Simona bomboana de fata...
Crd ca o sa ii imprim pe un tricou o poza de-a piticului...

Ieftin si frumos!!!! si cred ca o sa fie apreciat, ca acum suntem 3 indragostiti...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

Ideea cu acel calendar e super...o sa incerc si eu.
Am pus poze noi la http://photos.yahoo.com/ani_nutu de la 6 luni

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

ani_nutu, da' ce tortulet dragut i-ai facut!
Ma duc sa caut si eu ceva dulce prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Buli saracutza de tine. Multa sanatate puiului! sa treaca repede repede!

Urez si eu sarbatoritilor de azi!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput