PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

AAAaa, am uitat sa va spun ca bulanik al meu are la 6 luni 9,400 gr. ...ne-a dat si noua dr. fier dar asa preventiv nu ca ar avea nevoie neaparat...nu ne-a interzis nimic la mancare din contra bagam noutati:galbenush, ficatel, carnitza de curcan,etc, etc...
A fost un cumintzel la vaccin si mami e tare mandra de baiatul ei

Consibine ati revenit fotomodeilor... hainele de dinainte de sarcina???? CE VIS FRUMOS!!!!!!!!!!!1
Felicitari!!!!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Consi: felicitari pt dintzisor!
Doniro: mie mi-a zis pediatra ca 150-200 ml de supa e cantitatea pe care ar trebui s-o manance pana la 1 an.
Alina: Si eu cred ca procedezi bine. O obisnuiesti pt cand va servi 2 feluri si va accepta mai usor ideea. Eu stiu ca se da piureul mai fluid sau, separat, zeama(unele mamici folosesc biberonul pt. asta) si piureul de legume propriu-zis.
Buli : pupici lui Rares si sa se faca bine cat mai repede!
Muuh: Alexia a facut acum cateva luni 38,3. Am chemat pediatrul. Pana a ajuns s-o consulte, avea 37. A consultat-o, a spus ca e sanatoasa si ca probabil a fost supraincalzita. De atunci, evit sa o imbrac gros. La noi sunt 21 grade si eu considr ca e o temp. optima.

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze botez Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia, lucians, lushk, consi multumim mult de incurajari...sper sa fie bine si sa se faca bine repede...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Hop si eu cu buna dimineata sau mai bine ziua buna!

tuturor sarbatoritilor, pupicuri si multe

Am fost aseara la doctor, nu-i grav. Sanii sunt usor inflamati si mai trebuie sa ma mulg fff putin, la limita durerii, inca cateva zile. Incet , incet scade lactatia.
Va pup si va doresc o zi minunata. Aici e excelent, soare, cald, o zi perfecta pentru o plimbare cu grasanelul meu.

Piersicoiul Philip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by SARILLA

A! Si mi-am adus aminte..am tot citit sa dam la bebei paste cu branza...stiti de asa ceva?Si cum s-ar face?Facute ca la noi si blenduite?Sau mamaliguta cu branza...ati auzit de asa ceva?Ca nu imi pot da seama cum as putea sa ii dau mamaliguta...in ce stare...si as vrea sa incerc...Aveti idei?

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

Faci o mamaliguta mult mai moale decat de obicei,cu putina branzica de vaci si iaurt(poti adauga si 2 lgt de smantana,ca de-acu' sunt maricei).

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SARILLA

A! Si mi-am adus aminte..am tot citit sa dam la bebei paste cu branza...stiti de asa ceva?Si cum s-ar face?Facute ca la noi si blenduite?Sau mamaliguta cu branza...ati auzit de asa ceva?Ca nu imi pot da seama cum as putea sa ii dau mamaliguta...in ce stare...si as vrea sa incerc...Aveti idei?

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

Sarilla: eu sunt la inceput de diversificare si nu imi mai amintesc de la Vladut de la cate luni poti sa-i dai asa ceva. Stiu doar ca i-am fiert pastele si le-am amestecat, cu furculita, atat de bine cu branza, incat n-a mai fost cazul sa folosesc blenderul.
La mamaliga, in loc de apa, foloseam lapte. Iese mai gustoasa. Acum filtreaza si tu info, caci vad ca sunt destule discutii cu laptele din comert. Nu stiu daca folosit astfel i-ar putea dauna.
Inca ceva: daca am retinut eu bine, nu sunteti silueti. E nevoie de paste? Mie pediatra mi-a zis sa nu ii dau nici cereale, nici lapte ca nu e bine nici daca bb e prea gras.

poze botez Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Maine e Ziua Indragostitilor...stau si ma gandesc ce surpriza as putea sa-i fac sotzului...nici cu banii nu sunt pe roze asa ca ...initial am zis ca-l pedepsesc ca nu merita, dar parca nu ma lasa inima...voi ce faceti???

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leistra

Marti mergem cu ea la fotograf sa ii facem un reportaj, mai mult pentru bunica si bunicul ca merg cu ea in concediu cand se mai incalzeste, asa ca dupa-amiaza ma duc sa ii caut ceva frumos de imbracat!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Leistra: poate ne spui si noua cum a decurs sedinta

poze botez Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi de ieri si de maine ca noi nu intram in fiecre zi
Da poate manca mamaliguta asa mai apoasa cum a mai spus o mamica cu doi copiii si pilaf cu carnita de pui..si mai incolo tocanita de pui cu lapte si mamaliga.Ca si mamaliga cu cascaval ras...de acum pot manca mai multe ...
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

La multi ani pentru toate piersicutele sarbatorite azi
pt 7 lunisoare

Alexandru, baietelul lui Muuh

Erik, baietelul lui Cornelia-laura

Alexia, fetita lui Larissa79

Razvan, baietelul lui SARILLA

Raul Nicholas, baietelul lui Nicole25

- pt 6 lunisoare

Jonathan, baietelul lui motzata

Apropos de cantitatea de piure...la 6 luni stiu ca e recomandat 100 g piure, 100-150 ml supa si 20-30 g branza, galbenus sau carne (in combinatie cu piureul-alternativ).
Cand nu papa bine Mihaita ii faceam si cate 3 feluri de piure...si manca bine...probabil se cam satura repede de gusturile noi. In plus, atunci nu-i placea cartoful sub nici un fel...si faceam combinatii ba cu branza, ba cu morcov, ba cu pastarnac si telina...etc. Pana la urma...mananca si cartoful acum, dar combinat cu inca o leguma. Iar cantitatic...acum papam piure la o masa can 1/2-2/3 cana normala. Plus supa limpede cam 120-150 ml.

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput