PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

[quote]Originally posted by alina2006

doniro referitor la piure, uneori mananca aproape o cana, uneori jumatate...eu ii dau cat vrea! niciodata n-am stiut exact cat trebuie...mai de curand am inceput sa-i dau supa, supa si apoi felul doi piure! nu stiu daca fac bine!

POZE IANA MEA
Iana-Daria si Mami Alina
[/quote
Ba eu cred ca faci f bine, am auzit multe mamici ca fac asa; din pacate Daria nu vrea nimic in afara de lapte (ca lichid). De apa se sperie, pur si simplu; adica respira sacadat, zici ca se ineaca; iar altceva nu vrea...

Roxana

POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by doniro

Fetelor, am tot vrut sa intreb si am uitat: voi cam ce cantitate de piure de legume dati bebeilor? Sa zicem ca ne raportam la o cana (cana normala, nu ceasca).

O cana are 250 ml,deci e suficient daca papa atata.Cam asta-i cantitatea de pireut,plus sau minus 50g.Atata are un bol pt pitici:200g.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

consi, bun venit!
alina2006 ei ii dau la fel Alessiei cat vrea, n-am cantarit niciodata, nici nu apuc pt ca urla dupa papa si sunt mereu pe fuga;
Bun venit noilor piersicute!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Consi,bine ai reaparut!Cum a fost in "vacanta"?
Bulinuta,ai grija de bulinel.Baietelul unei prietene de-ale mele face tratam injectabil cu FORTUM,parca,pt pneumonie.Nu-i asa placut.Sanatate multa si un bulinel sanatos iti dorim!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna!
In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilelor acestea, si un special lui MUUH!
Multumim si noi pentru urari......7 luni..nu imi vine sa cred...
Noi ne chinuim fantastic cu al doilea dinte...avem muulte nopti nedormite,muuulti Pampersi schimbati...dar..sper sa fie bine cat mai curand.

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

ALEXIA
ALEXEI
ERIK
RAZVAN
RAUL
JOHNATAN

Si eu cu maaaaaaaare intarziere pentru MUUH

la ...poate doar Mamidestefan sa mai bea cafeaua cu mine ca stiu ca ea face bunatati dimineata
Noi ne-am cacait cu masa de fructe vreo ora ..nush ce-a avut...i-am facut ieri vaccinul si a fost ok...un pic de maraiala dar atat slava D-lui...
Bulinutza Bulinelul bolnavior
Ramoon pt. pitic...si Mihaitza a luat augmentin pentru bronsiolita si este destul de puterni...sa ai grija sa i-l dai dupa ce a papat bine ca ii ataca stomacelul...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

A! Si mi-am adus aminte..am tot citit sa dam la bebei paste cu branza...stiti de asa ceva?Si cum s-ar face?Facute ca la noi si blenduite?Sau mamaliguta cu branza...ati auzit de asa ceva?Ca nu imi pot da seama cum as putea sa ii dau mamaliguta...in ce stare...si as vrea sa incerc...Aveti idei?

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Fetele mele dragi bine v-am regasit!

Ne-am intors si noi sambata seara acasa, dar n-am reusit sa intru pe forum, intrucat duminica am fost la botez si am avut mult de alergat sa-mi cumpar una-alta si sa-mi vopsesc si tund parul. Mi-a fost tare dor de voi. Noroc cu Tweety care m-a tinut la curent cu ce se mai intampla.
Ati fost tare ! Am vazut absolut toate pozele si filmuletele si cred ca nu trebuie sa mai zic ca avem niste copiii tare frumosi, destepti, etc....
Vreau sa le urez bun venit si noilor mamici care ni s-au alarurat. Le asteptam cu multe poze si postari.

La mama acasa ne-a mers foarte bine. Atat mie cat si lui Luca. Eu am reusit sa merg aproape in fiecare zi la electrostimulare, impachetari si sauna. Am dat doar 2 kg jos, dar parca sta carnea altfel pe mine. Drept dovada am reusit sa ma imbrac cu pantalonii dinainte de sarcina. Luca a fost un rasfatat. In fiecare zi avea musafiri care se executat la cel mai mic scancet al lui. Acum e din nou la programul de recuperare "doar eu si mama". Nu-i prea place dar asta e, trebuie sa mai stea si singur. Cat am fost plecati i-am dat la pranz doar mancarea din borcanel. A lins tot. Ieri i-am facut eu legume si . Iar intram la disperari. S-a si ingrasat. Are 9,3 kg la 6 luni si 3 saptamani. Dar cred ca nu se va mai ingrasa pentru ca voi insista cu mancarea facuta de mine. Ne-a aparut si noua un dintisor-de care sunt foarte mandra- si il asteptam pe al doilea. Mergem si noi de-a busilea, dar mai incet si mai mult inapoi (doar e Rac). In fundulet stam, dar inca nu ne tinem bine echilibru. Cam atat pentru moment!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Da' chiar ca sunteti harnicutze! Pana am reusit sa scriu si al doilea mesaj ati mai umplut o pagina!

Anasia, Lucians merci de intampinare!

Lucians sa stii ca reteta de pilaf a fost super. A mancat ce a mancat Luca, iar ce a ramas (destul de mult) am lins eu! Nu gasesc in mail-ul comun pozele care mai trebuie puse. Poti sa le trimiti si pe roconsuela@yahoo.com.

Buli pucici lui Bulinel si sa se faca bine cat mai repede!

Muuh chiar daca ti-au raspuns si fetele imi dau si eu cu parerea. Cred ca de la temperatura din camera i-a crescut temperatura. La mama e mai cald in camere si Luca avea intotdeauna 37 cu 2...5 grade. Si mai sunt si dintii...

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

La urmatoarea pauza de somn a lui Luca voi intra si pe la confesiuni!

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput