PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 22
adelapop spune:
muuh multumesc
eu nu vreau sa ii dau lapte de vaca sub nici o forma, insa nu intelegeam cum de putem sa le dam iaurt si branzica.....curioasa si io 
quote:
Originally posted by Muuh
adela orice lapte de vaca nu se refera doar la cel nepasteurizat. Avem voie sa dam iaurt si branza pentru ca prin procesul de fermentatie se schimba ceva nu pot sa iti spun exact ce. Dar de ce graba cu laptele de vaca?
she wolf saracutzul. Speram sa fi inteles eu gresit, cred ca ii este teribil de incomod. Daca nu vrea cereale incearca faina de orz, ovaz - am citit ca se pot da la bebei. Uite un site de unde sa te mai inspiri http://www.wholesomebabyfood.com/.
Miruna +Alexei
scumpei
Bianca Maria
doniro spune:
quote:
Originally posted by maryionquote:
Originally posted by doniro
Mamanati, lucians, miti2004, maryion - multam mult de complimente. O sa mai pun poze. Am si eu o intrebare. Cum fac ca in subsolul fiecarui mesaj sa apara pozele?
Roxana
Pune link-ul cu pozele la semnatura
VARSTA DARIUS-THEODORPOZE
Maryde
Darius-Theodor (14.07.2006)
Multam mult! Ma omoara tehnica asta...

Roxana
adas spune:
bulinutza sanatate la bulinel. imi pare tare rau ca stiu ca e tare pacatoasa pneumonia, mai ales la bebei asa mici. eu nu stiu daca pneumonia e virala sau nu... habar n-am. dar daca e luata de undeva banuiesc ca puteti sa o aduceti si voi, ca purtatori doar. nu neaparat sa o ia direct de la alti copii. dar intreb si eu... ca nu ma pricep... se poate face pneumonie transpirand si stand apoi in frig? ca mi-e teama cu stef cand il scot afara ca se agita si se incinge la spate si apoi adoarme si sta in racoare...
ramoon pai augmentin e antibiotic. dar cum sa-i dai asa fara sa stii ce are? bubitele alea pot fi pojarel sau rubeola si la astea parca nu se da antibiotic... mai bine te duci la dr inainte sa-i dai.
bulinuta27 spune:
norocuta nu ff cald la noi 23 de grade si am termometru...deci nu cred ca-i de la asta
ramoon augmentinul este un antibiotic foarte puternic
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Fetelor, am tot vrut sa intreb si am uitat: voi cam ce cantitate de piure de legume dati bebeilor? Sa zicem ca ne raportam la o cana (cana normala, nu ceasca).
Roxana
POZE DARIA
Ramoon spune:
pai nu vreau sa-i dau asa de capul meu...doar ca doc a zis data trecuta la control cand a vazut bubitele k daca nu trec o sa-i dam augmentin... pojar sau rujeola nu e k nu mi-a zis (sau cel putin sper) dar le-a vazut joi si a zis ca de la papa e...o s ama duc acum cu ea si va spun...
tineti-ne pumnii sa nu fie nimic nasol k mie mi-e groaza.
bulinuta27 spune:
adas multumim....cred ca se poate face si daca iesi cu el afara transpirat si doarme pe urma...la noi intr-adevar puteam sa-i aducem si noi...Dumnezeu stie cum a luat-o dar a luat-o si e nasol...acum am vb la tel cu ei si plangea rau de tot...mi s-a facut rau cand l-am auzit...s-a linistit acum...asta vine si peste faptul ca ii iese primul dinte si mai are dureri de la aia 

bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
alina2006 spune:
doniro referitor la piure, uneori mananca aproape o cana, uneori jumatate...eu ii dau cat vrea! niciodata n-am stiut exact cat trebuie...mai de curand am inceput sa-i dau supa, supa si apoi felul doi piure! nu stiu daca fac bine! 
POZE IANA MEA
Consi spune:

7 luni
ALEXIA
ALEXEI
ERIK
RAZVAN
RAUL
6 luni
JONATHAN

si

MUUH
cu scuzele de rigoare pentru intarziere
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Alexei
POZE
Alessia Anca(14.08.2006)