PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 21
Ramoon spune:
'neata fetele! v-ati baut
?
uram si noi
tuturor sarbatoritilor de azi si de ieri k am uitat![]()

Sabana spune:
Miruna la multi ani pentru ieri. Tot ce iti doresti.
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Da este posibil sa faca febra, se supraincalzeste, dar in mod normal cand temperatura scade, trebuie sa isi regleze si bebe temperatura.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
bulinuta27 spune:
neata fetele...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
norocuta spune:
ramoon
quote:
'neata fetele! v-ati baut?
vin si eu cu ca am inceput ziua cu "figuri"...ale sotului, ale cui?!
Dupa ce ca nu dormisem bine toata noaptea din cauza lui Nour, al meu sot avea chef sa-i merg pe varfuri cand l-am pregatit pe cel mare de scoala. Imi venea sa-l
Si-a dat seama ca a gresit si a venit repede dupa noi si nu stia cum sa mai glumeasca si cum sa ma imbuneze. Mi-a luat orice chef de cafea asa ca vin sa savurez una cu gust delicios de DC, adica cu voi
.
bulinuta27 spune:
am apasat aiurea si am trmis mesaj gol...
nu am mai scris demult ca nu prea am avut tp deloc cu serv asta si acum avem si o veste proasta: bulinel a facut pneumonie cu diaree cu tot tacamul
si suntem tare suparati
...eu nu pot sa inteleg cum naiba din aer fara sa intre in contact cu altii copii...
vroiam sa multumesc fetelor care m-au ajutat cu scrisoarea aia: simonaU, anasia, andreea25...multumesc mult
acum ia un pogon de medicamente si aseara a vomat antibioticul si i l-am dat iar ca mi-e frica sa nu ajungem la perfuzii 

va pup si sanatate multa piersicutelor bolnave
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
norocuta multam de invitatie dar am baut-o deja ca nu am dormit toata noaptea...cred ca trec la a doua asa ca tot cu voi o beau
Poze
Muuh spune:
Multumesc mult fetelor. Il supraveghez eu in continuare astazi dar macar m-am mai linistit. A facut febra inainte de baie, dupa ce se agitase foarte rau cu joaca si in conditiile in care in casa erau vreo 25-26 de grade fata de 22 cat avem deobicei.
Bulinutza sanatate multa lui Bulinel.
Miruna +
Alexei
norocuta spune:
bulinuta, imi pare rau sa aud asta.
Multa sanatate lui bulinel si multi pupici
sa se refaca mai repede!
Obinuiesti cumva sa faci f f cald in camera copilulu?
Mie mai multe persoane mi-au atras atentia ca asta poate fi o sursa e "boala" fara sa il scoti afrasa sa ia contact cu alte persoane.
Toata iarna am stat cu ochii pe termometru si cum "sarea" in sus regalm din nou caloriferul al un nivel mai jos.
Ramoon spune:
si a mea a a vut intr-o seara 37.6 si
si seara la culcare i-am bagat un paracetamol supozitor, am crezut k de la dintisori si mi-a fost frica sa nu faca mai mare peste noapte 
acum astept sa se trezeasca sa merg cu ea la doc,...stiti k va spuneam k are niste bubite pe corp (doc zicea k de la danonino) si aseara la baita am vazut k se fac tot mai mari si rosii
la naiba! k doar nu i-am mai dat danonino...nu trebuia sa-i dispara deca era de la ala? sper sa nu fie altceva....data trecuta cand am fost mi-a zis doc k daca nu trec ii dam augmentin (parca)ce e ala?

'neata bulinuta27.