PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
mamanati spune:
quote:
Originally posted by adelapop
mamanati fi-mea tipa
nu stiu daca de plictiseala dar oricum tipaaaa si se uita la mine sa vada ce facscumpei
Bianca Maria
Biencutza -Smecherutza!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
mamanati spune:
quote:
Originally posted by nicolicaquote:'oala' este de fapt o galeata din plastic gradata pentru imbaierea bebelusilor pana la 7 kg. Noi am primit-o cadou cand Philip cantarea aproape 11 kg. Ne-am amuzat copios ca abia a incaput in ea si putea sa se rastoarne cand impingea in picioare. Nu puteam sa-l spalam si l-am mutat in cadita lui. Dar aici bebelusi se spala in asa ceva, nu ajung deloc cu capul in apa si prezinta astfel siguratnta cat sunt fff mici. Eu nu o gasesc deloc practica.
Originally posted by mamanati
Nicolica, ti-am vazut si noi flacaul grasunel!In ce oala sta in poza 3? Am mai vazut la o mamica suedeza ca era baietelul ei in vas ca asta si tot ma intrebam ce e.
http://fotocenter.aol.de/galleries/nicoletaionescu
merci pentur explicatie ce e ... "oala"
mamanati spune:
quote:
Originally posted by lucians
Asta e,nu vrea si pace.Dar pt ca v-am amagit,am sa va zic in cateva randiri despre acest sindrom.
[red]Cand cineva isi scutura copilul cu forta,capul copilului se roteste incontrolabil pt ca muschii gatului nu sunt bine dezvoltati si nu-i pot oferi suport.Creierul se misca-n interiorul scalpului,producand rupturi de vase de sange si nervi,ce duc la hemoragie si la inflamarea lui.
Interactia normala cu copilul,sa zicem saltatul pe genunchi nu produce SBS,insa joaca mai dura de atat, poate.Parintele arunca copilul in aer si-l prinde sau il lasa sa cada pe perne,in pat spre deliciul micutului.Momentul este amuzant pt amandoi,insa se poate transforma intr-o tragedie.
Evitati astfel de distractie,
pup fetele,noapte buna!
Mi se ridica paru-n cap!!! Eu stiam ca nu e voie sa-l "distrezi" asa pentru ca nu e bine pentru stomacel, dar asta...

maryion spune:
- pt 7 lunisoare
Alexandru, baietelul lui Muuh
Erik, baietelul lui Cornelia-laura
Alexia, fetita lui Larissa79
Razvan, baietelul lui SARILLA
Raul Nicholas, baietelul lui Nicole25
- pt 6 lunisoare
Jonathan, baietelul lui motzata
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
Muuh spune:
Multumesc tuturor pentru urari. Alexei va multumeste si el la randul lui.
Acum sa va intreb ceva: este posibil ca un copil sa faca febra pentru ca in casa este prea cald? Aseara a dat strechea in mine si am facut mai cald decat deobicei cu vreo 2-3 grade ei bine seara Alexei a facut 37.8 - stiu eu ca nu e febra dar acum cu toate minunile astea ma intreb si eu.
Miruna +
Alexei
anasia spune:

Alexandru, Erik, Alexia, Razvan, Raul Nicholas 

Jonathan 

muuh, mie asa mi-a spus dr, ca daca e prea cald in casa sau e imbracat mai mult, poate face febra;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
adas spune:
muuh eu stiu ca poate sa-i creasca temperatura daca ii e prea cald. stef are frecvent 37.4-37.5 seara, dupa ce se joaca si se incinge. si oricum seara temp e mai ridicata decat dimineata. daca temp e luata in fundulet nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. aaa, si in nici un caz sa nu fie luata dupa baie ca te speriiii...
pana la 38 gr poate fi si de la dinti.
in orice caz mai urmareste-l si azi in timpul zilei.
piersicutza
Bysko spune:
Muuh, aceeasi chestie am patit-o si noi! Apoi am aflat ca de la camera supraincalzita si de la deshidratare-cred ca e si un cerc vicios.Acum ii dam Busrei si apa plata si ceai ca pana acum nebuna de mine omisesem
.
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
alina2006 spune:
buna dimineata gagici! haideti la
!
muuh si iana a facut si aseara si ieri seaara 37.8 respectiv 37.7. cred ca exista doua explicatii: dintele nr.2 sau agitatia de dinainte de baita ( se joaca foarte mult ), de caldura din camera nu stiu ce sa zic ca la noi e cam la fel temperatura in fiecare seara!
aaa...azi i-ai mai luat-o, eu de dim i-am luat-o ianei si avea 36.7.
pupici la fete!
POZE IANA MEA
alina2006 spune:
bebeilor sarbatoriti azi!
lucians vai de mine! multumesc mult pt informatii! 
POZE IANA MEA

In ce oala sta in poza 3? Am mai vazut la o mamica suedeza ca era baietelul ei in vas ca asta si tot ma intrebam ce e.